Etiquetes

11/3/16

Serà diumenge? | CE l'Hospitalet - CD Eldense (diumenge, 12:00)

-> Després de quinze dies sense competició l'Hospi torna a la Lliga obligat a derrotar l'Eldense per deixar enrere les males sensacions i agafar coixí de cara als duels directes de les properes setmanes.
-> L'Eldense, amb la permanència al sac, buscarà tres punts per seguir il·lusionat amb un playoff d'ascens que semblava utòpic l'estiu passat.
-> Dani Fernández, sancionat i Ton Alcover, lesionat, baixes per un Martí Cifuentes que podria jugar-se el càrrec contra els blaugrana. Una derrota podria significar el seu acomiadament.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CD ELDENSE
Diumenge, 13 de març - 12:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 29 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Sierra, David López, Aleix, Savall, Prior, Tià Sastre, Cristian Gómez, Corominas, Christian Alfonso i Gerard Oliva.

Possible onze de l'Eldense: Marcano, Ortega, Juanfran, Urzáiz, Gotor, Petcoff, Cañadas, Juan Fresno, Javi Serra, Carlitos i Ferran Tacón.

Àrbitre: Alejandro Sánchez Alba (Aragó).

Una nova final. Un nou repte. L'Hospi 2015-2016 està resultant tan irregular com decebedor. Martí Cifuentes ja fa mesos que no sap quines tecles tocar per fer que l'equip estigui, com a mínim, al nivell que se li presuposa (de manera regular, volem dir), amb els jugadors actuals i també amb els d'abans. La prova més clara la tindrem diumenge, davant d'un Eldense amb un pressupost inferior, amb una plantilla conformada per un número important de jugadors que l'any passat eren a Tercera i amb només un futbolista, Antonio Cañadas, que continua respecte de la plantilla de l'any passat. El corrent, això, sí, ha estat positiu ja que des de tots els estaments de l'Eldense s'ha sabut (i sobretot, volgut) gestionar una situació complicada per reunir esforços i sumar en positiu. Tot el contrari que un Hospi que ha trencat amb els vincles positius llaurats al llarg dels anys i que va decidir fer foc nou quan, probablement, menys calia. I com es diu en castellà, de esos barros vienen estos lodos.

Total, que ens plantem a la jornada 29 amb 31 punts, gràcies a la desqualificació d'Huracán (ves a saber si no en serien 28...) i amb l'equip únicament pendent de sumar punts per lligar la permanència com més aviat possible, per bé que el president del club, Antonio Castellano, manifestés fa uns dies a Ràdio Marca que mentre les matemàtiques dictessin el contrari la seva il·lusió era jugar les eliminatòries d'ascens. A mi també em faria il·lusió ser ric i jugar al grup 2 amb els bascos i aquí estem. Com l'ésser humà no viu d'il·lusions però sí de realitats, el cert és que contra l'Eldense no es pot tornar a fallar. A casa no. Però ja ho hem dit nou cops i des d'octubre que no guanyem. Segur que diumenge trencarem la ratxa i guanyarem. Ja toca... i més ens val fer-ho per no haver d'assaltar les farmàcies a la caça de tranquil·litzants. Per bé que el rival rondi la zona alta, el partit contra els blaugrana és accessible per a l'Hospi; un rival defensivament feble que concedeix oportunitats i suggereix partits esbojarrats que l'Hospi, amb la seva velocitat, no es pot permetre el luxe d'enviar a la brossa. Tornen, després de la sanció, Aleix Coch i Cristian Gómez, el futbolista que més compromís ha mostrat des del seu retorn, dels pocs que ha entès què és i què ha estat l'Hospi. Tots dos apunten a titulars en un onze del qual caurà, també per sanció, el capità Dani Fernández. Ton Alcover, lesionat, és l'altra baixa destacable al quadre riberenc.

Al davant, com dèiem, un Eldense que difícilment s'expliqui què hi fa, a la sisena posició. I compte, que amb això no cal treure-li cap mèrit al conjunt que dirigeix Galiana, un tècnic que amb un estil futbolístic tan arriscat com pot comú ha estat capaç de lligar la permanència dels blaugrana deu jornades abans d'acabar la Lliga. I amb una plantilla nova de trinca, que tampoc acumula una experiència brutal a Segona Divisió B però que ha sabut anteposar els punts forts a les febleses per tal d'acabar mirant cap als quatre primers en un tram final de Lliga que genera il·lusió a Elda. Amb tot, al tècnic murcià li preocupa la fragilitat defensiva del seu equip, el més golejat de #2BG3 amb 42 gols (també és el visitant que encaixa més gols). Galiana, que s'ha proposat aconseguir que l'equip marxi de l'Hospitalet amb la porteria a zero (seria mala senyal), tindrà les baixes importants de Juanje Torrejón i Diego Piquero, sancionats. Per contra, recupera Gotor i Belforti, que es van perdre l'últim partit contra l'Espanyol B també per sanció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada