Etiquetes

16/3/16

L'Hospi B, a dues victòries de l'ascens

-> La retirada de l'Ibèria B arran dels lamentables incidents de diumenge passat contra el Sarrià B fan que el filial de l'Hospi només hagi de jugar dos partits d'aquí a final de temporada.
-> Els de Jorge Tostado, que depenen dels seus marcadors per assegurar la condició de millor segon classificat de Quarta Catalana, hauran de vèncer la Unificación Bellvitge B i la PB Barcino per assolir l'ascens a Tercera Catalana.
-> La primera final, dissabte a les 4, a l'Estadi, contra el filial de la Uni.

Tot un cúmul de circumstàncies, en general desagradables, han provocat que en qüestió de dies el camí de l'ascens hagi quedat expèdit per al filial del Centre d'Esports l'Hospitalet, que només haurà de guanyar els dos partits que li resten per assolir l'ascens directe a Tercera Catalana, almenys sota la condició de millor segon classificat dels 17 grups de Quarta Catalana (encara té opcions de ser campió del grup 17 de la categoria). El cap de setmana va resultat especialment productiu per als de Jorge Tostado, que van fer els deures i van aconseguir un triomf treballadíssim (1-2) al camp del CD Cerro, gràcies als gols de Javi Maca i de Joaquín. A més, els marcadors que es van produir al grup 10 i al grup 16, on hi havia els rivals directes en la lluita per ser el segon classificat amb millor promig de punts, van afavorit els interessos de l'Hospi B; al grup 10 el Suburense B va derrotar l'Hortonenc (1-2) i el Can Cartró va empatar a casa davant l'Avinyonet (3-3). Mentrestant, al grup 16 el Besòs Atlétic queia derrotat a mans del Racing Vallbona per 3-1 i, com els dos equips penedesencs, passaven a dependre d'una ensopegada de l'Hospi B per tornar a tenir opcions.

També diumenge al matí, al Municipal Ibèria es van produir uns fets lamentables que van original la suspensió del partit entre l'Ibèria B i el Sarrià B, corresponent al grup 17. Corria el minut 22 de joc, amb victòria provisional visitant (0-1) quan un futbolista de l'Ibèria B va agredir de forma salvatge un rival del Sarrià B. La reacció de l'entitat de la Zona Franca va ser fulminant: va expulsar el futbolista Fernando Moreno de l'entitat i, acte seguit, va retirar el filial de la competició. A efectes classificatoris, això provoca que els rivals que havien de jugar contra l'Ibèria B guanyin els seus partits per 3 gols a 0. Un d'ells era l'Hospi B, que havia de visitar la Zona Franca el proper 3 d'abril. Es dóna la circumstància que un altre dels rivals dels riberencs, el Rayo Badalona Sud, també va retirar-se fa unes quantes setmanes, de manera que de les quatre jornades de Lliga que resten l'Hospi B només n'haurà de jugar dues: dissabte rebrà la Unificación Bellvitge B a l'Estadi (4 de la tarda) i els de Jorge Tostado tancaran la Lliga diumenge 17 d'abril al camp de la PB Barcino. Si s'imposa a tots dos rivals, els riberencs assoliran l'ascens esportiu a Tercera Catalana, tot i que podria no ser l'única millora de categoria de cara al proper curs...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada