Etiquetes

19/3/16

La Murta té un preu | CD Olímpic - CE l'Hospitalet (diumenge, 17:00)

-> L'Hospi afronta el primer dels sis duels directes amb rivals de la zona baixa d'aquí a final de Lliga. Una victòria encarrilaria la permanència i deixaria ben tocat l'Olímpic.
-> L'escabetxina arbitral de diumenge passat minva el potencial d'un Hospi amb Savall, Prior i Cristian Gómez sancionats. Aulestia, dubte, no s'ha entrenat amb normalitat durant la setmana.
-> L'Olímpic, pitjor local de la categoria, arriba a la cita obligat a vèncer per no enfonsar-se a la classificació.
-> PRÈVIA de l'Olímpic-Hospi amb Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.

CD OLÍMPIC - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 20 de març - 17:00 hores - Murta
Jornada 30 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Olímpic: Diego, Escobar, Julio, San Julián, Mendoza, Cifo, Rifaterra, Luismi Loro, Adrià Granell, Vaquero i Samu.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, David López, Sierra, Marc Vales, Miki Muñoz, Tià Sastre, Christian Alfonso, Corominas, Puerto i Gerard Oliva.

Àrbitre: Antonio Artacho Cobo (Andalusia).



I el preu de la Murta és mitja salvació. La 30a jornada de Lliga al grup 3 de Segona Divisió B no va començar massa bé, ahir divendres, amb la victòria de l'Atlético Levante, 18 jornades després, per 1-2 al camp del Valencia Mestalla. Si d'alguna cosa en sap, Toni Aparicio, és de Segona B, més enllà que aconsegueixi la permanència amb el filial granota, el d'Énguera ha canviat la cara d'un equip que semblava desnortat fa qüestió de tres setmanes. Una nova amenaça per l'Olímpic i, sobretot, per l'Hospi, que està classificatòriament millor que els de Xàtiva però que, al cap i a la fi, ens preocupa més que no pas el quadre valencià. Demà a la Murta, on els últims anys ens hem jugat un títol de Lliga o l'accés a la Copa del Rei, els de Cifuentes buscaran un triomf que certifiqui mitja permanència, pel que suposaria enllaçar el segon triomf consecutiu però, sobretot, per deixar els valencians vuit punts per sota a la classificació. Puntuar tampoc no seria mal negoci, sempre valorant els marcadors dels altres rivals (hi ha un Pobla-Llosetense dramàtic) i perdre... doncs significaria, molt probablement, tornar a la situació de fa quinze dies amb el condicionant que el següent rival és el Cornellà i no pas l'Eldense. Demà, sense Sánchez Alba, l'equip hauria de confiar en el seu caràcter per igualar la intensitat que, se suposa, l'Olímpic imprimirà des del primer minut de partit.

De fet, no cal esperar una altra cosa dels xativins, que dissabte passat patien una rebregada important al camp de l'Espanyol B. Derrota per 4-0, la més abultada des que van tornar a Segona B fa cinc anys, que reenviava els de Raúl Garrido a la zona de descens. Temporada més que discreta de l'Olímpic, que mai no ha trobat la regularitat necessària i que ha acusat, com l'Hospi, el pèssim rendiment com a local; amb 13 punts de 42 possibles, l'Olímpic és el pitjor equip a casa de la categoria (ho era l'Hospi abans de vèncer l'Eldense) i amb 17 gols en 28 partits (descomptem l'1-0 futbolísticament fictici contra Huracán), els de la Costera també són l'equip menys golejador de la categoria (empatat amb el Compostela al grup 1). Dos factors importants que expliquen la delicada situació que travessa el rival de demà de l'Hospi. Per sort seva, Raúl Garrido recupera efectius per rebre l'Hospi: Javi Navarro podria tornar a una llista on també hi haurà Álex Vaquero i San Julián, que es van perdre el duel contra l'Espanyol B per sanció. L'única baixa segura és la de Pepín, amb una lesió de llarga durada.

Més s'ha hagut d'escarassar Martí Cifuentes per dissenyar la llista de 16 homes que viatjaran avui mateix cap a Alcoi, on l'equip vetllarà armes per reconquistar un feu que fa dues temporades va ser sinònim d'eufòria, celebració i unió riberenca. Els temps canvien i demà l'Hospi, com apuntàvem a la prèvia, buscarà tornar amb quelcom de positiu de Xàtiva. El tècnic riberenc haurà de fer canvis obligats a l'onze per culpa de les baixes dels sancionats Savall, Prior i Cristian Gómez. En canvi, Cifuentes recupera Dani Fernández, novetat en la convocatòria juntament amb els defenses Aleix Coch i Héctor Rodríguez, ja recuperat dels seus problemes físics. Com ja és habitual, els més joves han estat els descartats: Guillem Castell, sense minuts des de la derrota a Vila-real fa dos mesos, Jonathan Toledo i Agus Giaquinto es queden a casa. La gran novetat en l'onze podria ser la titularitat de Marc Vales, ja que Cifuentes no podrà comptar ni amb Prior ni amb Savall per actuar a l'eix de la defensa. Tampoc cal descartar el retorn a l'onze de Gerard Oliva en un partit on les accions d'estratègia tindran un pes important

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada