Etiquetes

2/1/16

Gener costerut | CD Alcoyano - CE l'Hospitalet (diumenge, 17:00)

-> L'Hospi arrenca el 2016 amb el primer de dos compromisos consecutius lluny de l'Estadi. L'Alcoyano d'Andrés Palop, primera pedra de toc per als riberencs.
-> Els de Cifuentes buscaran sumar al Collao algun punt que els permeti arribar a la simbòlica xifra dels 23 punts, l'equador dels 46 que se solen presumir necessaris per assolir la permanència.
-> L'Hospi, però, viatja gairebé en quadre. La marxa de futbolistes, les lesions i les sancions impediran que Cifuentes pugui triar per fer la convocatòria. Gerard Oliva, darrer fitxatge, encara no té l'alta federativa.
-> PRÈVIA de l'Alcoyano-Hospi amb Martí Cifuentes.


CD ALCOYANO - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET

Diumenge, 3 de gener - 17:00 hores - El Collao
Jornada 19 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Alcoyano: Marc Martínez, Devesa, Navarro, Mongil, Mario Fuentes, Javi Rubio, Julio de Dios, Ábraham, Alfaro, Rubén Ramos i Yacine.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Sierra, Castell, Aleix, Savall, Miki Muñoz, Ton Alcover, Guzmán, Carreras, Raúl Torres i Collado.

Àrbitre: Antonio Monter Solans (Aragó).


Dur i complicat. Després del caloret d'una tardor i inici d'hivern poc comú, tot sembla indicar que el mes de gener durà un refredament general de l'ambient, més adequat a aquesta època de l'any. En paral·lel, i calendari en mà, tot fa pensar que el primer mes de 2016 també farà pujada per un Hospi que transita pel bell mig de la taula, classificatòriament allunyat de la zona vermella (l'exclusió d'Huracán és una bona notícia per als implicats) però quantitativament a prop, encara. El més preocupant, per dir-ho d'alguna manera, és que els riberencs hauran de fer front a un calendari tremendament exigent per acabar la primera volta i iniciar la segona, amb cinc rivals dissenyats per ser a la zona alta més enllà que el proper, l'Alcoyano, no estigui responent a les expectatives dispositades inicialment. Els de Cifuentes, a més, transitaran pel mes de gener en plena renovació d'una plantilla que presenta (i presentarà) més novetats quant a altes i baixes, factor que probablement impedirà veure un Hospi 'definitiu' fins que passem pàgina al calendari i entrem al mes de febrer. Elements que anirem veient amb el pas dels dies, sempre després de mirar de fer la feina demà a Alcoi.

Una feina que passa, també, per la batalla mental entre dos equips que acusen jugar com a locals. Afortunadament, l'Hospi no tornarà a trepitjar l'Estadi fins el proper 17 de gener i demà al Collao tindrà l'oportunitat de gestionar els nervis d'una afició exigent com la de l'Alcoyano. Els de Palop són novens amb 25 punts, a cinc de la zona de playoff d'ascens. Les xifres, però, generen més optimisme que no pas les sensacions d'un conjunt que si bé fa 4 partits que no perd a casa, nomes ha guanyat tres dels últims 11 partits en joc. Flagrants, també, són les dificultats que tenen els blanc-i-blaus per marcar: l'equip s'ha quedat sense marcar en set de les últimes onze jornades disputades i només cinc futbolistes (Yacine, Alfaro, Álex Rubio, Rubén Ramos i Mario) han aconseguit perforar les porteries rivals aquesta temporada. Números massa discrets per un equip amb un objectiu marcat tan ambiciós com el d'un Alcoyano que vol tornar a jugar la fase d'ascens a la Lliga Adelante després de dos cursos finalitzats de manera abrupta a mitjan maig. De cara al duel de demà, el tècnic alcoyanista Andrés Palop té la baixa del central Óscar López, amb problemes físics, però recupera el sancionat Rubén Ramos, que en principi partiran d'inici.

De tot això se n'haurà d'aprofitar un Hospi que no arriba al darrer partit de la primera volta en les millors condicions de joc. Bàsicament perquè entre una i cosa l'altra Cifuentes amb prou feina disposarà de 16 jugadors que puguin viatjar avui mateix cap a la capital de l'Alcoià. A les marxes ja conegudes de David Medina, Èric Via i Aitor Ruibal cal afegir les baixes per lesió de Dani Fernández, Giaquinto i de Marc Vales, que encara no està en òptimes condicions per tornar a jugar, i la pèrdua per sanció de Xavi Puerto. En principi, però, Dani Ton Alcover, absents davant de l'Atlético Levante, estarà a disposició de Martí Cifuentes. El tècnic riberenc ha manifestat que és conscient de la dificultat del rival, però ha volgut deixar clar que l'equip mirarà de madurar el partit per tractar de tornar a Catalunya amb un bon resultat. No podrà jugar encara Gerard Oliva, darrera incorporació riberenca, ja que el mercat d'hivern no s'obre oficialment fins demà passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada