Etiquetes

26/1/16

FUTBOL BASE | Resum 23 i 24 de gener

Jornada productiva per al JUVENIL B, que dissabte va veure com la distància amb el líder, el Júpiter, es reduïa en dos punts. El primer motiu, la victòria dels nois d'Alexis Martínez davant del Sant Gabriel per un contundent 4-0, res a veure amb l'agonia que va patir l'equip set dies abans contra l'Hermes. Ignacio Busquets va obrir la llauna al minut 6 i tot just tornar del descans Rubén Jiménez va anotar el 2-0 que encarrilava el triomf. Tot i això, els riberencs van haver d'esperar al tram final per sentenciar i assegurar la victòria gràcies a un altre gol de Rubén Jiménez i al quart i definitiu, obra de d'Antonio Mora. Després, l'Hospi sabria de l'empat a casa del Júpiter davant el Catalònia, de manera que els grisgrana se situen a sis punts quan encara han de visitar l'Estadi (27 de febrer). En canvi el JUVENIL A va encetar la segona volta de males maneres, ja que va perdre per 4 gols a 2 al camp del Sant Joan Despí i, amb 19 punts, queda a només quatre unitats de les posicions de descens a Primera Juvenil.

A manca del partit que aquest vespre (20:45 hores, Nou Municipal) ha de jugar l'ALEVÍ A al camp del Cornellà, la nota destacada va protagonitzar-la el BENJAMÍ A, que va vèncer per 0-2 el Sant Cugat Esport B i va guanyar el primer partit de l'any. Doblet d'Ignacio Michavila que deixa els riberencs vuitens amb 23 punts. Més ambiciós és un INFANTIL B que no té aturador i que dissabte també va imposar-se al Vila Olímpica per 2 gols a 0. Gols de Pol Salvià i d'un futbolista visitant en pròpia porta que donaven als riberencs el tretzè triomf en catorze partits; no van fallar ni l'Espanyol B (que no pot pujar i es manté a tres punts) ni el Sants, que va derrotar el Martinenc i continua a onze punts de l'Hospi. Per la seva banda el CADET A manté la posició de privilegi després que Xavi Torres igualés en dues ocasions l'avantatge que havia generat el Cornellà C. El darrer gol, ja al tram final del partit, permet els de Xavi Jové, deixa l'Hospi tercer amb 27 punts, tres més que un Santa Eulàlia que no va fallar i que és el rival més directe dels de la franja vermella per ascendir a Divisió d'Honor.