Etiquetes

11/1/16

Canvis en l'estructura esportiva de l'Hospi

Macanaz (a l'esquerra) seria el nou director esportiu de l'Hospi. Imatge: l'Esportiu
-> La dimissió de Fernando Peña obre un nou horitzó institucional en un Hospi que crearà una direcció esportiva i recupera la secretaria tècnica.
-> Francisco Macanaz serà el nou director esportiu i l'exentrenador riberenc Miguel Corominas encapçalaria la secretaria tècnica juntament amb Jordi Hervás.
-> L'arribada de Macanaz, fins ara col·laborador del filial de Quarta Catalana i de Corominas no implica, de moment, cap canvi pel que fa a la banqueta del Primer Equip.

Després de la dimissió del fins avui gerent, Fernando Peña, el Centre d'Esports l'Hospi veurà reestructurat el seu organigrama al llarg dels propers dies amb la creació d'una direcció esportiva i una secretaria tècnica per tal de donar un nou aire al club. S'espera que properament l'entitat riberenca faci oficial que Francisco Macanaz sigui el nou director esportiu de l'Hospi, una figura que es veurà complementada pel retorn de la secretaria tècnica, que ocuparà Miguel Corominas, entrenador riberenc la temporada 1999-2000 i pare de dos ex-Hospi com són Miki i David Corominas. "Coro", també arribarà acompanyat d'un col·laborador, Jordi Hervás, si bé caldrà que els rols es defineixin quan el club faci oficial l'acord definitiu. L'arribada de Macanaz i Corominas, de moment, no comportarà cap canvi pel que fa a la banqueta del Primer Equip, que ocupa Martí Cifuentes. La intenció del president de l'Hospi, Antonio Castellano, és la de mirar de recuperar el timó de l'entitat després de la deriva que el vaixell riberenc havia pres arran de la contractació de Fernando Peña, que no ha satisfet les expectatives que alguns havien dipositat en ell. Cal afegir, a més, que aquests canvis tampoc no tindran cap efecte sobre l'estructura del futbol base, que seguirà comandant el coordinador del club Javier San Nicolás

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada