25/1/16

#FutboLH | Resum 23 i 24 de gener

Imatge: FE L'HOSPITALET ATLÈTIC
El futbol femení va donar les millors alegries del cap de setmana al futbol hospitalenc. Els tres equips sèniors van guanyar els seus partits i s'apropen una miqueta més als seus objectius. Dia important a Primera Catalana, ja que la Fundació Esportiva l'Hospitalet va ser capaç de guanyar, ni més ni menys, que al camp del fins ahir líder, el Sant Cugat. Les riberenques en van fer prou amb un solitari gol d'Eva María Pérez al minut 81 de partit per sumar el segon triomf a domicili aquesta temporada i agafar distància respecte la zona de descens, que se situa ara mateix a set punts. La Fundació suma ja 19 punts, quatre més que un Pubilla Casas que va sumar la segona victòria consecutiva davant d'un rival directe com és l'Icomar. Les noies d'Isaac Bustamente, però, no van tenir una tasca fàcil ja que les tarragonines van avançar-se al segon minut del partit. No va ser fins al segon temps que Lauren va igualar el partit al pas per l'hora d'encontre; nou minuts més tard Alba Miguel feia el 2-1 i als 76 minuts Virginia Cantillo establia el 3-1 definitiu. Tres punts molt importants que permeten el Pubilla passar de la 14a posició a la 9a, senyal d'una classificació extremadament comprimida. Per la seva banda l'Hospi manté la segona plaça després de vèncer el Canyelles per 3-0 al primer partit de la segona volta; doblet de Lorena Sánchez i diana d'Estela Calzada que eleven les riberenques fins els 30 punts, a tres del líder, el Sant Jordi, que ahir tampoc no va fallar.

SEGONA DIVISIÓ B - GRUP 3
Reus Deportiu 2-0 L'HOSPITALET

SEGONA CATALANA - GRUP 3
Torrelles 0-1 UNIFICACIÓN BELLVITGE
Un gol matiner l'Albert Jorba al minut 13 de partit va ser suficient perquè la Unificación Bellvitge sumés tres punts ben importants davant d'un rival directe com el Torrelles, que no va poder igualar el partit tot i disposar de vuitanta minuts per davant. Els de José Moreno trenquen la ratxa de cinc partits sense guanyar i ja en dibuixen una de quatre sense caure derrotats. Són desens amb 24 punts.

Òdena 3-1 GORNAL
Un punt menys té el Gornal, que va caure derrotat de forma ben sorprenent al camp del cuer, d'un Òdena que només havia guanyat dos partits a la primera volta. I va començar bé el partit ja que Chiqui va avançar els Santisteban però una segona meitat catastròfica va fer que els de l'Anoia sumessin tres punts d'or per seguir somiant en la utopia de la permanència. El Gornal és 12è amb 23 punts.

TERCERA CATALANA - GRUP 4
LA FLORIDA 1-2 Pla d'en Boet
La Florida va deixar escapar ahir una bona opció d'allunyar-se d'un rival directe per la permanència. Els maresmencs van avançar-se al minut 57 amb un gol de Tomás però els de Porras van trigar només cinc minuts a igualar l'encontre per mitjà d'Alejandro Vacas. Els riberencs, però, no van poder aguantar el punt i un gol de Fèlix a quinze minuts del final deixa els de les Planes en desè lloc amb 22 punts.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
Dinàmic Batlló 2-1 PUBILLA CASAS
El Pubilla Casas va deixar escapar la segona plaça del grup en mans del Dinàmic Batlló que es va situar amb un 2-0 favorable al marcador gràcies a dos gols psicològics als minuts 44 i 51. Tot i provar-ho durant tot el segon temps, els pubillencs tan sols van aconseguir retallar distàncies per mitjà de Saúl Almodóvar, un gol que pot ser important ja que permetia els de Manuel Díaz igualar l'average particular amb els barcelonins.

Ibèria 4-1 SANTA EULÀLIA
Van començar bé les coses per al Santa, que al minut 32 s'avançaven amb un gol d'Ibarra. Dos minuts, només, va durar l'alegria als de Miki Rodríguez, ja que als 34' Marc Montes feia l'1-1, I quatre minuts més tard era Dylan qui situava el 2-1 amb què ambdós equips marxaven al descans. A la represa els nois de Karem van eixamplar distàncies fins el 4-1 definitiu, que deixa els hospitalencs vuitens amb 26 punts.

Atlètic Prat 2-1 CAN BUXERES
Tenia un paper difícil al Julio Méndez, però el Can Buxeres va estar a punt de rascar al camp del líder. I això que els pratencs guanyaven al minut 50 per 2-0 gràcies als gols dels germans Gómez Peral. El Canbu no li va perdre la cara al partit i a dotze minuts pel final Aleix Barnada feia el 2-1 que, desgraciadament, seria definitiu. Els riberencs són novens amb 26 punts.

Unificació Ciutat Meridiana 0-1 HOSPITALENSE
L'única alegria del dia al grup 10 la va donar l'Hospitalense, que va trencar la pèssima ratxa de resultats amb un 0-1 tan escàs com vital al Torrent del Bosc. Dani Carulla, als 25 minuts, va fer l'únic gol del partit per als de José Carlos Murillo, ahir sancionat. Victòria de mèrit davant d'un rival directe per la permanència que queda ara a vuit punts i amb l'average favorable als del Centre. Els meridianos van jugar els últims cinc minuts amb 10 homes per l'expulsió de Songou (85').

TERCERA CATALANA - GRUP 11
CAN PI 2-2 Piferrer
El Can Pi va cedir , de forma inesperada, el segon empat consecutiu com a local. Els de Sánchez Presa van avançar-se en dues ocasions als barcelonins, primer mitjançant Antonio Tobal (10') i, ja a la segona part, amb un gol de penal de Colinas (69'). Tot i ocupar la zona perillosa, però, el Piferrer va aconseguir igualar el matx amb un gol d'Alexis a manca de catorze minuts. Tot i l'ensopegada el Can Pi segueix líder, ara amb dos punts més que el Sec i tres més que la Catalana.