5/10/15

#FutboLH | Resum - 3 i 4 d'octubre

El Gornal ja és líder. Imatge d'arxiu
La setmana eren colíders i aquesta també, però si fa set dies el Gornal es mirava el Fonsanta-Fatjó des del darrere els de Santisteban ho fan ara des del retrovisor. Els vermells ja són líders del grup 3 de Segona Catalana i fan encara més històric un inici de Lliga en què han sumat 13 dels 15 punts possibles. Ahir els hospitalencs passaven per sobre del Begues amb un clarificador 4-0 i amb els germans González Caldito com a protagonistes: Chiqui feia el primer i el tercer gol del Gornal i el seu germà David, el 2-0 amb què s'arribaria al descans. Ja al tram final, Andreas certificava el triomf riberenc amb el quart i definitiu gol. Per la seva banda dissabte hi havia fre a la reacció de la Unificación Bellvitge, que dissabte perdia el seu segon partit del curs a la Feixa Llarga a mans del Junior. Després d'arribar al descans sense gols, dues dianes dels santcugatencs, obra de de Guillem Pérez i de Xavi Mayol al darrer quart d'hora de partit al segon temps esmicolaven les opcions dels riberencs.

TERCERA CATALANA
Don Bosco 0-5 PUBILLA CASAS
És cert que els barcelonins van quedar-se amb 10 homes abans del descans, però aleshores el Don Bosco ja anava perdent per 0-2. El gran protagonista del partit seria Javi Pelegrín, autor de quatre dels cinc gols amb què els de Manuel Díaz sumaven el tercer triomf en cinc jornades de Lliga. Victòria contundent del Pubilla Casas que rematava Juan Vílchez, autor del 0-2 provisional.

Can Buxeres 1-2 CATALÒNIA
Primera derrota a casa dels de Julián García, que no han pogut treure res de positiu davant el Catalònia tot i reaccionar d'hora al gol inicial dels barcelonins (9'): Sergio Valera establia l'empat provisional dos minuts després. Ja a la represa el Catalònia, que acabaria el partit amb 10 homes, feia l'1-2 definitiu, marcador que el Can Buxeres ja no podria modificar.

SANTA EULÀLIA 4-1 Unificació Ciutat Meridiana
Segona victòria de la temporada pel Santa de Miki Rodríguez, que ha hagut de treballar la distància final al segon temps després d'arribar al descans amb empat a un gol. De fet, els meridianos s'avançaven amb un gol que Daniel André igualava un minut després (40'). Ell seria el protagonista del partit, ja que seria l'autor de tres dels quatre gols dels hospitalencs. Joan Piera ha certificat el triomf riberenc (4-1).

Levante Las Planas 3-2 HOSPITALENSE
Fre al bon inici de Lliga de l'Hospitalense, que ha caigut derrotat al camp d'un aspirant a l'ascens a Segona Catalana. Els riberencs sempre han anat a remolc en el marcador per bé que abans del descans David Méndez igualava la diana dels santjoanencs. A la represa, el Levante s'ha avançat amb un 3-1 a l'electrònic gràcies a un doblet de Raúl Rubio; ha estat un llast massa pesat per als de Murillo, tot i que Èric Caraltó encara ha aconseguit reduir distàncies abans del final.

Districte 030 - LA FLORIDA
No hi ha manera. Els de Porras han trepitjat merda i amb la de dissabte ja encadenen quatre derrotes consecutives. L'ensopegada contra el Districte 030 va ser, però, especialment dolorosa ja que els hospitalencs van arribar al minut 90 guanyant per 1-2 gràcies als gols de Sergio Moreno i de Reilin, però dos gols a l'afegit dels barcelonins van capgirar el partit i van donar la victòria als locals per la mínima (3-2).

Racing Sarrià 0-2 CAN PI
Tercera victòria d'un Can Pi que està sorprenent en el seu debut a Tercera Catalana després de sumar només un punt als primers dos compromisos. Els riberencs derrotaven a domicili el Racing Sarrià per 0-2 gràcies als gols de Derian al primer temps i de Kevin Sánchez al segon acte. El Can Pi ocupa la cinquena posició amb 10 punts, a dos del segon classificat i a tan sols tres del líder, el Pastrana.