Etiquetes

18/10/15

Badalls | CE l'Hospitalet 0-0 Huracán CF

-> L'Hospitalet i Huracán protagonitzen un partit tremendament avorrit que no podia acabar de cap altra manera: sense gols.
-> Poca presència ofensiva de dos equips més preocupats de guanyar en l'aspecte anímic que al camp.
-> Segon partit d'onze oficials que l'Hospi deixa la porteria a zero. Avui, gairebé sense perill rival. Huracán, invicte després de cinc partits com a visitant.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Raúl Garrido, entrenador d'Huracán.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Hospi 0-0 Huracán.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Aleix, Savall, Medina, Ton Alcover, Guzmán (Carreras, 82'), Puerto, Raúl Torres (David López, 63') i Ruibal (Giaquinto, 85').

HURACÁN CF: Paco, Barreda, Peris, Espín, Migue, Moscardó (Julià, 85'), San Julián (Soria, 80'), Jandro (Álvaro García, 71'), Adrià, Aridai i Tariq.

Àrbitre: Óscar Herrero Arenas (Aragó). Ha amonestat el local Ruibal i els visitants San Julián, Peris, Espín i Barreda.

Incidències: partit corresponent a la jornada 9 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 400 espectadors. Matí ennuvolat. Javi Pérez i Andrés han completat la convocatòria de l'Hospi; Gomis i Company ho han fet a Huracán.


Els núvols han impedit veure el sol durant dues hores a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. I sembla que alguna cosa més. Hospi i Huracán, més preocupats de resoldre problemes de confiança que de generar futbol han dibuixat un matí de badalls que ha deixat un empat a zero comprensible tot i el domini d'un Hospi que tampoc no ha generat excessives ocasions de gol amb cara i ulls com per agafar-se a allò tan subjectiu de la justícia que serveix com a argumentació i excusa quan l'equip no aconsegueix els resultats que s'esperen d'ell. Almenys, l'Hospi ha tornat a deixar la porteria a zero després d'uns quants partits encaixant massa gols; a més, Aulestia només ha tingut feina en una rematada de Tariq, completant un dels partits més tranquils que es recorden. Coses de les dinàmiques, com les d'un Huracán que després del terrabastall institucional i d'una setmana esportivament intensa, prou n'ha fet de tornar a València amb un punt al sarró; hagués estat massa premi això de marcar en l'única ocasió de gol creada.

Després de la sagnia defensiva que l'equip va demostrar a València era evident que Cifuentes canviaria la línia de reraguarda; Sierra ha recuperat el seu lloc al lateral esquerre (Bigas no ha estat ni convocat) i Aleix ha estat novament titular en detriment d'un David Medina que ha cobert la baixa per sanció de Miki Muñoz al mig del camp. La resta, faves comptades per un partit que no ha tingut massa més història que la dels minuts avançant sense pena ni glòria amb l'afició més pendent de no acabar amb la mandíbula desencaixada en un d'aquells badalls que t'agafen per sorpresa. És cert que en el balanç general del partit l'Hospi ha estat més dominador i que no ha passat angúnies davant d'un rival que presentava, per exemple, quatre homes d'atac amb noms d'aquells que espanten. La realitat, però, ha estat que hem hagut d'esperar mitja hora per veure un xut (i no a porteria d'Huracán), a càrrec de Vicent Moscardó... que és migcampista. L'Hospi tampoc no ha posat en massa problemes Paco, que no ha fet cap aturada durant el primer temps. De fet, un xut llunyà de Raúl Torres (4') ha estat l'única rematada clara d'un Hospi que, en canvi, hauria pogut encaixar gol en un bon final de primera part dels de Raúl Garrido, nou tècnic d'Huracán; Adrià ha provat fortuna amb un xut que ha marxat fora per poc (38') i Jandro ha obligat a treballar Aulestia amb una volea des de la frontal (43').

A la represa i sense canvis al marcador, la dinàmica no ha canviat massa (potser hauríem esperat que sí que ho fes, per part d'ambdós equips) per bé que el cansament dels dos equips ha permès, de forma mínima, veure una mica més d'activitat ofensiva a mesura que avançava el partit. Puerto, un dels homes més actius ha fet treballar Paco en dues accions similars, en dos xuts des de la frontal, que el meta valencià ha aturat sense grans dificultats (50' i 65'). Cifuentes ha donat entrada a David López en detriment de Puerto (més tard han entrat Giaquinto i Carreras), però ha estat Huracán qui, en una acció aïllada, s'ha quedat més a prop del gol: Aulestia ha tingut el seu moment de glòria de cada setmana quan ha tret una rematada a boca de canó del tanc Tariq (75'). Havia perdonat Huracán i ho hauria pogut pagar car si no fos perquè a l'altra àrea i cinc minuts després, en una acció poc diferent de la de Tariq, Aitor Ruibal s'ha trobat amb una magnífica intervenció de Paco per evitar el gol de l'Hospi (80'). D'aquí al final, poques accions destacables d'un partit que en ben pocs moments ha semblat que no hagués d'acabar tal i com havia començat... però amb un puntet més per a cada equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada