Etiquetes

17/10/15

A casa toca reacció | CE l'Hospitalet - Huracán CF (diumenge, 12:00)

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - HURACÁN VALENCIA CF
Diumenge, 18 d'octubre - 12:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 9 | Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Aleix, Savall, Medina, Ton Alcover, Raúl Torres, Èric Via, Guzmán i Puerto.

Possible onze d'Huracán: Paco, Gomis, Peris, Espín, Migue, Soria, Vicente Moscardó, Aridai, Jandro, Cubillas i Tariq.

Àrbitre: Óscar Herrero Arenas (Aragó).

Cantava Alejandro Sanz (bé o malament, ja és cosa vostra) que "después de la tormenta siempre llega la calma". A això ens agafem, després que l'Hospi sortís ben moll de Paterna pel bany del Mestalla en un segon temps on l'Hospi va cedir la pilota, la iniciativa i les ocasions a un filial que, tard però dins el partit, va trobar el premi a un millor partit. Els riberencs van marxar de buit de València i en una Lliga tan igualada com la de #2bg3 això vol dir que si els marcadors dels rivals no acompanyen acabis davallant unes quantes posicions. L'Hospi ha passat la setmana en catorzena plaça, dos per sobre de la zona vermella però amb la sensació d'haver de treballar especialment a nivell defensiu. Els riberencs són el segon equip més golejat del grup i així es fa difícil obtenir la regularitat necessària per viure i transitar per la Lliga amb tranquil·litat. Això i que d'una vegada per totes el patró de "bon inici i acusar el cop rival" no es repeteixi una altra vegada. Treball tàctic i també mental.

I és que la sensació és que l'equip penja d'un fil segons els marcadors. Ens expliquem: en una lliga com la de Segona B les dinàmiques poden ser decisives i aquest Hospi, per sort o per desgràcia, encara no ha lligat tres victòries o derrotes consecutives que dibuixin un horitzó clar en un futur a mitjà termini. En aquest aspecte, la prestació ofensiva i defensiva de l'equip pot fer pensar que aquesta situació d'irregularitat quant a resultats s'allargarà durant tot el curs. Inevitable, doncs, solucionar les xifres de gols encaixats i dotar l'equip de solidesa (no confondre amb un plantejament garrepa com el de dissabte passat a Paterna. En aquest sentit, és probable que Martí Cifuentes opti per retornar a la línia defensiva base, amb Sierra ocupant el lateral esquerre (?) i Aleix Coch recuperant la titularitat en detriment d'un Medina que tornaria al doble pivot coincidint amb la baixa per sanció de Miki Muñoz. Marc Vales, Boris i David López tampoc seran de la partida en un Hospi que voldrà aprofitar les últimes setmanes convulses del seu rival de demà.

Un rival, Huracán, que transita per uns temps convulsos arran de l'entrada d'un grup inversor que ha condicionat el futur immediat dels valencians. Canvis que han posat de relleu les dificultats econòmiques per les quals havien passat els de Torrent des de feia mesos i que, entre d'altres coses, derivava en la dimissió de Toni Seligrat divendres passat, just abans de l'important partit de Copa de dimecres a Barakaldo i tot i que la plantilla ja li havia manifestat obertament que confiava en la seva figura per tirar-ho endavant. En canvi, el tècnic torrentí va agafar el camí dret i deixava Huracán orfe de capità en una setmana motivadora però complicada. Raúl Garrido, fins ara al Juvenil de DH, és qui ha agafat les regnes del Primer Equip i qui va dirigir-lo dimecres a Lasesarre (1-0), on els valencians van quedar eliminats de la competició copera. Ara, tocarà concentrar-se en una Lliga on l'arrencada no ha estat del tot positiva: quatre partits després encara no han guanyat com a locals a Sant Gregori i d'alguna manera és a domicili (8 punts de 12 possibles, segon millor visitant del grup), on els valencians estan donant la seva millor versió. De cara a demà, Raúl Garrido només tindria la baixa d'Adrià Granell, ja que recupera San Julián després del seu partit de sanció complert contra l'Espanyol B.

1 comentari: