19/10/15

#FutboLH | Resum 17 i 18 d'octubre

-> El Can Pi goleja el Veterans Catalunya (4-0), suma el seu cinquè triomf seguit i ja és segon a #3cat11.
-> Dos penals marquen el repartiment de punts entre Can Buxeres i Hospitalense al derbi de #3cat10.
-> Doble derrota dels hospitalencs de Segona Catalana... tot i haver-se avançat al marcador jugant com a locals.
-> GALERIA DE FOTOS del Can Buxeres 1-1 Hospitalense.
-> GALERIA DE FOTOS del Can Pi 4-0 Veterans Catalunya.

Derbi intens el que van protagonitzar dissabte el Can Buxeres i l'Hospitalense. Repartiment de punts en un partit que va tenir fases de control i ocasions per a tots dos equips però que al final, tot i el perill, va solucionar-se des del punt de penal. Des dels onze metres Rafa Vílchez va avançar el Canbu (42') poc abans de lesionar-se en la darrera acció del primer temps. Hi havia hagut ocasions per a tots dos equips, especialment però l'encert dels dos porters va evitar veure més gols a Can Buxeres. Al segon temps, els locals van protestar molt l'actuació de l'àrbitre, primer per un penal no sancionat al seu favor i, cap al final, per marcar precisament com a penal una caiguda que, sempre segons els locals, havia estat fora de l'àrea. Alcántara seria l'encarregat de picar i transformar un llançament que donava un punt a l'Hospitalense, un punt que permet als de Murillo continuar en la zona alta, tot i que dos punts més lluny de l'Atlètic Prat, líder del grup 10 de Tercera Catalana.

Al grup 11 el primer classificat continua sent la Catalana, però ja té el Can Pi amb els mateixos punts, 16. Inici de temporada de somni per als quadribarrats, que es desfeien per 4-0 del Veterans Catalunya en un partit on, vistes les ocasions, el resultat pot considerar-se molt curt. Els riberencs van desaprofitar un bon grapat d'ocasions al primer temps, algunes d'elles gairebé impossibles de no transformar, però van acabar trobant el camí del gol després que Dani aprofités un refús del meta visitant en un contracop que havia conduït Kevin (40'). El mateix Kevin seria l'encarregat, ja al segon temps, de definir amb perfecció una nova contra dels locals just quan el Veterans semblava més a prop d'empatar el partit (63'). El gol acabaria d'esmicolar les esperances del Veterans, que encara rebria dos gols més a càrrec d'Héctor i de José González.

SEGONA CATALANA
GORNAL 1-2 Sant Joan Despí
L'expulsió d'Alejandro Royuela marcaria el desenllaç d'un partit que s'havia posat bé quan Chiqui, als cinc minuts de la represa, avançava el Gornal al marcador. Tretze minuts li duraria la tranquil·litat al quadre vermell, els que trigaria Royuela a veure la segona groga i deixar l'equip amb 10. Tot i la superioritat, però, el Sant Joan Despí no executaria la remuntada fins al tram final, amb un gol en temps d'afegit de Roberto Ochoa, autor també del primer gol. Segona derrota seguida dels de Santisteban, que cauen a la cinquena posició.

UNIFICACIÓN BELLVITGE 2-3 Espluguenc
A l'onzena posició cau la Uni, que dissabte es 'va deixar' remuntar per l'Espluguenc un partit que s'havia posat molt bé amb el 2-0 al descans generat arran dels gols de Toni Estalrich. Els espluguencs, però serien capaços d'igualar el matx dins el primer quart d'hora del segon temps i van executar la feina amb un tercer gol d'Alejandro Sánchez a vint minuts del final. Tercera derrota a casa en quatre partits dels de Bellvitge.

TERCERA CATALANA
Arenys de Mar 2-1 LA FLORIDA
Nova derrota de La Florida, en aquest cas davant d'un rival directe com l'Arenys de Mar. Gairebé tot va passar en un primer temps on els de Porras van ser capaços d'igualar el gol local gràcies, com ve sent habitual, a Belkacmi; abans del descans, però, els maresmencs van fer el 2-1 que seria definitiu. L'expulsió del porter riberenc Sergi a cinc minuts del final va acabar de trencar l'esperança d'empatar de la Flori, que és penúltima amb quatre punts en set jornades.

SANTA EULÀLIA 1-2 Catalònia
El Santa s'apropa perillosament a la zona de descens després d'encaixar la quarta derrota en cinc partits en un partit que no va tenir un patró massa diferent del de les últimes jornades. Els riberencs van neutralitzar el 0-1 del Catalònia gràcies a Jonathan Fernández però van tornar a fallar un penal (ja en van quatre en set jornades) i els barcelonins van clavar l'estocada amb un gol al minut 80 que deixa els de Miki Rodríguez en una situació incòmoda a la classificació, especialment si tenim en compte tots els contratemps en forma de lesions que estan tenint en aquest inici de temporada.

Vinyets Molí-Vell B 0-1 PUBILLA CASAS
El Pubilla és ara l'equip hospitalenc millor situat al grup 10 de #3cat i ho és gràcies al seu triomf a Sant Boi. Victòria mínima però igualment vàlida gràcies al solitari gol de Javi Pelegrín, que feia el seu novè gol del curs a cinc minuts del final. El Vinyets, que acabava amb 10 homes va ser testimoni de la quarta victòria del Pubilla, que dissabte rebrà el Santa Eulàlia al derbi de la jornada. Els de Manuel Díaz són ara quarts amb 14 punts, a dos del segon classificat, la Terlenka.