Etiquetes

21/7/14

L'Hospi 2014-2015, en marxa

Galeria d'imatges | 1 hora i 45 minuts. Això ha durat la primera sessió d'entrenament del Centre d'Esports l'Hospitalet. Les vacances ja són cosa del passat i el nou Hospi 2014-2015 ja ha començat a rodar amb la primera sessió d'una pretemporada que a raó de 9 entrenaments per setmana (aproximadament) conduirà els riberencs a iniciar la Lliga amb una càrrega física considerable tenint en compte que han estat un dels darrers equips a començar. I ho han fet amb gairebé tots els homes disponibles; només el central mallorquí José Rodríguez no ha estat present a la sessió d'aquest matí, ja que l'ex de l'Arroyo va disputar ahir la final del torneig FIFPro amb la selecció espanyola de l'AFE i tornarà aquest dilluns cap a Barcelona. S'espera que el central s'incorpori a la resta del grup entre demà i dimecres. Després de la xerrada de presentació preceptiva, l'equip ha saltat a la gespa passats uns minuts de dos quarts de deu. Sessió distesa amb jocs grupals i molta presència de pilota amb diversos exercicis amb els rondos evidentment presents. Abans de tancar, cursa al voltant del camp i estiraments per recuperar abans que aquesta tarda (18:30 hores) l'equip faci la segona sessió del dia en el primer dels quatre dies en què estan previstes dobles sessions aquesta setmana.

A la gespa, les novetats han estat les equipacions que han lluït els integrants del cos tècnic, amb una equipació Luanvi de color blau cel. Un cos tècnic amb un parell de cares noves com són la del nou segon entrenador, Albert Luque i la del nou preparador físic, el bagenc Jordi Jódar. Amb ells, Kiko Ramírez, Oriol Balañá i Óscar Rodón també han treballat amb la resta del grup. Un grup que avui han format els porters Carlos Craviotto, Oliver Sánchez i Juan Carlos; els defenses Peque, Valentín, Aleix Coch, Hammouch, Oriol Ricarte, Lucas del Campo, Èric Via i Roger Nolla; els migcampistes José Ángel Bueno, Rubén Alcaraz, Juanfri i Negro; i els davanters David Haro, Hamed, Iban Salvador, Mario, Pablo Morgado i Joel Méndez. Tots ells s'entrenaran demà dimarts en doble sessió (9:30 i 18:30 hores), dimecres pel matí i dijous i divendres novament pel matí i a la tarda.

En un altre ordre de coses, el secretari tècnic de l'Hospi Iván Hammouch ha assegurat que segueixen treballant per perfilar la plantilla i que espera que al llarg dels propers dies es concreti l'arribada de dos o tres jugadors més que engreixin una plantilla que a dia d'avui conformen 16 jugadors. En aquest sentit, Hammouch ha fet especial èmfasi en la recerca d'un central, d'un pivot de caire creatiu i d'un home de banda, posicions que ara mateix són prioritàries a l'hora de reforçar aquest CE l'Hospitalet. Pel que fa a noms propis, el secretari tècnic ha lamentat la marxa dels germans Viale (tots dos comptaven amb ofertes de renovació important per part de l'Hospi) i també ha manifestat que es treballen en trobar alternatives a Canario, que tot i haver rebut una oferta per part del club encara no ha respost, per bé que la seva continuïtat sembla més que complicada. Pel que fa a Iban Salvador, el secretari tècnic és del parer que el club ha de decidir si creu interessant traspassar-lo si arriba alguna oferta convincent per totes les parts. En un altre ordre de coses, l'amistós del proper dia 16 contra el Girona ha estat ajornat i l'Hospi buscarà un rival d'entitat per cloure la pretemporada en cas que l'equip no arribés a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada