Etiquetes

2/7/14

Iván Hammouch serà el secretari tècnic

Sense sorpreses. Tal com van avançar aquesta mitjanit i hores després ha confirmat el periodista, company i amic, Jordi Mèlich, Iván Hammouch serà el nou secretari tècnic del Centre d'Esports l'Hospitalet en substitució de Quique Cárcel, que ahir mateix decidia acceptar l'oferta del Girona FC, equip de Lliga Adelante, per ocupar el càrrec de Director Esportiu dels gironins. D'aquesta manera, s'executa el relleu més natural a Can Hospi, ja que des de fa uns mesos Hammouch havia estat a prop de Cárcel més enllà de les seves atribucions com a futbolista. En aquest sentit, sembla que de moment Hammouch compaginarà el seu nou càrrec com a secretari tècnic amb el de jugador del Primer Equip de l'Hospi tot just després que ahir mateix s'anunciés la seva renovació. Tal com reconeixia Hammouch aquest mateix migdia, la intenció és seguir la filosofia de Cárcel: "he après molt d'ell, però sempre a peu de camp. Mantindrem la línia però amb el meu segell". Respecte al moment de la temporada i la situació generada, Hammouch acceptava que es tracta d'un "moment delicat", però també que es tracta d'un "repte majúscul". Després de la reunió d'avui amb el president, la intenció és tancar tot el que estava planificat fins ara, quant a renovacions principalment.

Així, es torna a reproduir dos escenaris coneguts a la història recent del Centre d'Esports l'Hospitalet. El més proper en el temps ens fa viatjar a la temporada 2009-2010, quan Quique Cárcel agafava el relleu d'Eusebio Corpa a la secretaria tècnica del club... fent coincidir la nova atribució amb el seu darrer any com a futbolista en actiu. En total, cinc cursos com a màxim responsable de la parcel·la esportiva riberenca amb un ascens, quatre promocions i quatre participacions a la Copa del Rei entre d'altres fites; així, Hammouch tornarà a repetir l'experiència de compaginar el seu rol de futbolista amb el de secretari tècnic riberenc. Tot i això, la situació no serà nova al grup 3 de Segona Divisió B: precisament un company de Hammouch i Cárcel a l'Hospi, el valencià José Ignacio Hernández, va compatibilitzar el seu darrer any com a futbolista amb la direcció esportiva a l'Huracán CF.

S'obre una nova etapa, igual que va passar l'any 2002 amb l'arribada al club de Quique Cárcel. La temporada anterior, el Getafe va deixar l'Hospi sense opcions d'ascens a la Lligueta 2001-2002, un Hospi que amb García Escribano a la banqueta (és el penúltim tècnic riberenc en renovar contracte) va meravellar pel seu bon futbol amb Javi García com a estandart d'aquell equip. Després de la decepció, Javi García va ser un dels fitxatges estrella del projecte del Girona FC per retornar a Segona Divisió B; el 'mag' no va ser l'únic a jugar a Montilivi, ja que Jordi Melero i Jordi Matamala, que també havien jugat el curs 2001-2002 a l'Hospi, també van acabar signant pel Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada