Etiquetes

1/7/14

Cárcel marxa al Girona

Que la vida pot fer un tomb d'un dia per l'altre és una autèntica evidència. Per bé, per malament, o per vés a saber què. El 'tsunami Alsina' que ahir despertava a Girona ha acabat per tenir un efecte virulent a l'Hospitalet, a un centenar de quilòmetres. L'efecte principal? Que el secretari tècnic del CE l'Hospitalet, Quique Cárcel, canvia d'aires davant d'una oferta tan inesperada com complicada de rebutjar: treballar al futbol professional. La meta que s'havia marcat l'Hospi al playoff a nivell col·lectiu quedarà, finalment, en una lluita personal per millorar professionalment. I és que hi ha trens que per bé que poden tenir un final dubtós, no es poden deixar escapar per no haver-se'n de penedir més endavant. Ras i curt, Quique Cárcel deixa de ser el secretari tècnic del Centre d'Esports l'Hospitalet per iniciar una nova aventura amb el Girona FC. Caldrà, doncs, trobar un nou recanvi a Cárcel, un recanvi que podria ser a casa i que té nom i cognom: Iván Hammouch.

Ahir al migdia Oriol Alsina oficialitzava en roda de premsa a Montilivi el rumor que circulava des de feia hores: que deixava la direcció esportiva del Girona FC per tornar al 'seu' Llagostera. El detonant, o excusa, la dimissió d'un grup de consellers del Girona el passat dilluns, que enterbolia una mica més el futur d'un club peculiar, amb un màxim accionista (Josep Delgado) sobre el qual existeix una ordre de cerca i captura, que es va salvar al darrer partit després de dos relleus a la banqueta i que ha acabat de perdre el nord amb l'ascens del Llagostera al futbol professional. Bogeria absoluta. Sense Alsina, calia trobar un nou responsable de la parcel·la tècnica i l'enorme paper de Quique Cárcel al llarg dels darrers cursos convertia el riberenc en l'opció número 1. Després de xerrades i reunions, Cárcel ha decidit acceptar l'oferta del Girona per fer-se càrrec de l'àrea esportiva i treballar a la Lliga de Futbol Professional per bé que el fins ara secretari tècnic de l'Hospi ja havia rebutjat d'altres ofertes d'equips de la Lliga Adelante.

Dijous, Quique Cárcel donava el seu ok per continuar una temporada més com a secretari tècnic de l'Hospi, tot coincidint amb la renovació del míster, Kiko Ramírez. Peça fonamental de la bona marxa esportiva de l’equip en els darrers cursos, Cárcel va arribar a l’Hospitalet com a jugador l’estiu de 2002, sota les ordres de García Escribano i va penjar les botes amb l’ascens a Segona B fa quatre temporades, tot fent coincidir el seu darrer curs com a jugador en actiu amb el el seu debut com a secretari tècnic riberenc. D'aquesta manera, el barceloní posa punt i a part a 12 temporades defensant com a jugador i responsable esportiu el Centre d'Esports l'Hospitalet. Motiu suficient com perquè, per sobre de tot, li desitgem moltíssima sort en la seva nova etapa al Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada