Etiquetes

30/7/14

Amistós | UE Vilassar de Mar 0-1 CE l'Hospitalet

Galeria d'imatges | Poca cosa més s'havia d'esperar d'un entrenament amb un rival que vestia una samarreta diferent. Així enfocava el Centre d'Esports l'Hospitalet el seu primer test de preparació en aquesta pretemporada 2014. 10 dies després d'arrencar, amb gairebé una quinzena de sessions a l'esquena, l'Hospi ha derrotat per la mínima la UE Vilassar de Mar (0-1) gràcies a un gol de Mario Roque quan tot just havíem superat l'hora de partit. Poques coses per destacar en un partit on tots dos conjunts han demostrat la manca de ritme típica d'aquestes alçades de preparació, factor que ha desviat l'atenció de tècnics i aficionats cap als nous jugadors i, especialment, cap als homes a prova que han gaudit de minuts en l'amistós d'avui, cas d'Álex Barrera (Betis B), Iu Ranera (Rayo Vallecano Juvenil) i Albert Yagüe (Castellón), a banda dels joves Roger Nolla, Negro i Hamed, que han acabat la seva etapa de juvenils a l'Hospi i que també s'estan entrenant amb la resta del grup. A més, en aquest partit també ha participat la darrera incorporació riberenca, el migcampista sabadellenc Miguel Ángel Luque.

Amb Aleix Coch i José Ángel Bueno a la graderia, descartats per problemes física, Kiko Ramírez ha plantejat dos onzes pràcticament diferents en cadascuna de les parts. L'objectiu únic, repartir minuts i càrrega física entre els components d'un grup que tornarà als entrenaments demà a la tarda. D'inici hem pogut veure un onze en què destacava la presència d'Èric Via al lateral esquerre, de Negro i Álex Barrera al doble pivot i d'Albert Yagüe i Joel Méndez en punta d'atac, amb Morgado i Iban Salvador a les bandes. L'Hospi ha dut el control del partit però les ocasions han estat més aviat escasses; de fet, l'única opció clara l'ha tinguda Joel Méndez amb una rematada al pal després d'una acció embolicada dins l'àrea maresmenca (12'). L'ex de la Damm ha estat un dels homes més actius en una primera meitat que també ha deixat endevinar que Agustín Fernández tindrà un pes important en les accions a pilota aturada. Per contra, el Vilassar de Mar ha tingut dues opcions clares de gol: primer, un xut de Guillem Creus ha fet volar Oliver per enviar l'esfèrica a córner i minuts més tard ha estat Anselmo qui ha tingut l'opció de marcar en un altre xut llunyà que s'ha perdut per sobre del travesser.

A la represa, canvi gairebé total a les files d'un Hospi que només ha mantingut Roger Nolla i Álex Barrera sobre el terreny de joc. José Rodríguez ha actuat com a lateral dret mentre que Valentín ha fet parella a l'eix de la defensa amb Roger. Han debutat també Rubén Alcaraz i Lucas del Campo, mentre que Mario Roque ha estat la referència atacant. La primera opció, però, ha estat de David Haro que en una acció de velocitat s'ha plantat sol davant Imanol però ha creuat fluix i malament davant la sortida del meta local. Després no ha fallat Mario, que ha resolt fantàsticament una bona assistència afusellant el porter maresmenc (62'). L'únic gol del partit no ha canviat massa la decoració; els de Toni Romero han seguit cercant la porteria contrària i qui més a prop s'ha quedat d'empatar ha estat Galeano, amb un xur que ha picat el travesser de la meta de Craviotto (85'). D'aquí al final, poc o res a destacar. Triomf per començar una nova etapa.

FITXA TÈCNICA 

UE VILASSAR DE MAR: Guille, Molina, Óscar Romero, Pau, Manu Moreno, Pujol, Lucas, Gascón, Guillem Creus, Anselmo i Aitor. També han jugat: Imanol, Urbano, Galeano, Jose, Mendoza, Cebri, Edu Camps i Peque. 

CE L'HOSPITALET (1a part): Oliver, Peque, Via, Roger, Agustín, Álex Barrera, Negro, Joel, Iban Salvador, Morgado i Yagüe.
CE L'HOSPITALET (2a part): Craviotto, José Rodríguez, Lucas del Campo, Roger, Valentín, Alcaraz, Álex Barrera (Luque, 63' (Iban Salvador, 86')), Iu, Hamed, David Haro i Mario.

Gol: 0-1 Mario (62').

Àrbitre: Rubén Mancera Antón (Maresme). Ha amonestat el local Gascón (26'). 

Incidències: primer partit de preparació del Centre d'Esports l'Hospitalet celebrat al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar davant d'uns 150 espectadors. Presència d'afició riberenca. Tarda assolellada i temperatura agradable. José Ángel Bueno i Miguel Ángel Luque no han jugat per diversos motius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada