Etiquetes

4/9/13

Dimecres de copes

Sis equips que aquest any formen part del grup 3 de Segona Divisió B tenen partit oficial aquest dimecres. 5 d'ells ho faran a la primera eliminatòria de la Copa del Rei, la d'aquell senyor que fa donacions a la seva filla (la de l'elefant, per d'altres). Olot, Huracán, Nàstic, Alcoyano i Sant Andreu no van tenir la sort d'Olímpic, Lleida Esportiu i l'Hospitalet, que van resultat exempts de participar en aquesta ronda inicial i s'estrenaran dimecres que ve, 11 de setembre. Per la seva banda, el Constància també obre avui el seu camí a la fase regional de la Copa Federació en un duel amb molt de morbo a Son Bibiloni. No serà, però, l'únic equip que disputi aquesta competició ja que l'Ontinyent, el Prat, l'Espanyol B i el Llagostera també disputaran les fases d'aquest torneig al llarg de les properes setmanes.

Prat (2012-13), Valladolid (2011-12), Xerez (2010-11), Girona (2009-10 i 2008-09), Alavés (2007-08), Valladolid (2006-07). Aquest és el reguitzell de botxins amb què compta el Nàstic de Tarragona en les darreres edicions de la Copa del Rei. Des de la temporada 2005-06, quan van eliminar l'Hércules i el Córdoba abans de caure a l'Hospitalet, els grana no passen una eliminatòria del torneig del KO. Avui (20:30, Nou Estadi) buscaran fer-ho possible davant d'un dels modestos amb millors prestacions a la competició: l'Alcoyano. Els de David Porras arriben a la cita després de dues victòries a la Lliga i amb l'alicient de veure, potser, debutar el davanter suís Kevin Gissi, convocat amb els blanc-i-blaus. Entrades entre 12 i 40 euros.

Per la seva banda, l'Olot torna 30 anys després a la Copa del Rei i ho farà rebent l'Huracán a l'Estadi Municipal (20:00 hores). Bona pedra de toc pels garrotxins, que tampoc obliden el duel de diumenge davant l'Hospi i reservaran Freixa, Albert Serra, Xavi Muñoz i Carlos Martínez, mentre que Arnal Conde tampoc està inicialment convocat. Al davant, un Huracán que l'any passat es quedava a ben poquet, a minuts d'enfrontar-se a un equip de Primera en aquesta competició; l'Alavés li va barrar el pas amb un gol a la pròrroga (1-2) fent miques el somni d'un Huracán que buscarà el primer triomf oficial del curs després dels empats davant el Reus i el Llagostera. Entrades entre 10 i 20 euros pel públic general.

El debut coper el viurà el Camp Municipal de Porta, també conegut com a Can Dragó. Feu habitual dels partits com a local del Tecnofútbol o l'Alzamora, el Sant Andreu tornarà a actuar-hi com a local després del duel contra l'Olot. Els de Patxi Salinas comencen el seu camí davant d'un Tercera Divisió com és la Peña Deportiva (18:00, Porta). Els de Mario Ormaechea han iniciat el campionat amb ple de punts (6 de 6) i després de la decepció que va suposar perdre un ascens que tenien a les mans a Llorca, buscaran la sorpresa davant dels quadribarrats, que han deixat fora de la llista Carroz, Josu, Xavi Jiménez, Xavi Arnau i Canelada. Entrades a 5 euros. Un altre equip de l'àmbit #2bg3, el Novelda, disputa a Algesires el seu partit de primera ronda (21:00 hores, Nuevo Mirador).

Per la seva banda el morbo vindrà de Mallorca, concretament de la Carretera de Sòller. Al nord de la presó de Palma, Mallorca B i Constància (19:00, Son Bibiloni) reeditaran en aquests 1/4 de final el dramàtic duel de la darrera jornada de Lliga 2012-2013 que va acabar amb el filial a Tercera Divisió. Bon inici del filial, que enguany dirigeix Pep Alomar, i que encapçala el grup 11 de Tercera; per la seva banda el Constància de Joan Esteva reservarà alguns homes de cara al partit de diumenge contra l'Olímpic al Nou Camp d'Inca malgrat que la motivació d'enfrontar-se als mallorquinistes mantindrà al màxim la tensió dels del Raiguer. L'Alcúdia i el Binissalem disputaran l'altre partit d'anada d'aquesta ronda (20:00 hores, Municipal d'Alcúdia), mentre Poblense i Formentera esperen a semifinals.

Resta de partits de la 1a eliminatòria de la Copa del Rei
18:00 Sariñena - Puerta Bonita
19:30 Laudio - Real Unión
20:00 Barakaldo - Amorebieta
20:00 Leganés - Atlético Granadilla
20:00 Tropezón - Tuilla
20:15 Caudal - Racing Ferrol
20:15 Haro - Oviedo
20:30 Burgos CF - San Juan
20:30 Cartagena - Guadalajara
20:45 Toledo - Huesca
21:00 Écija - La Hoya Lorca
21:00 El Palo - Xerez
21:00 Extremadura UD - Albacete
21:30 San Fernando - Balompédica Linense

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada