Etiquetes

15/9/13

#2bg3 | AE Prat 0-0 UE Llagostera

Galeria d'imatges | Empat a zero entre el Prat i el Llagostera. Cap sorpresa, cap sortida de guió en un partit tàctic (eufemisme d'avorrit) on un conjunt ha arriscat ben poc i l'altre, encara menys. Per parlar de xuts a porteria caldria baixar massa un llistó que eleven les tres ocasions amb una mica de cara i ulls amb què ha comptat el Llagostera. La primera, al minut 7 de partit amb un xut de Jordi López que marxava a l'esquerra de la porteria de Toni. Per part local, nul bagatge ofensiu, ja que ni tan sols mitjançant faltes (totes picades en curt), han pogut collar Moragón.

A la represa, tot i l'entrada al terreny de joc de Sellarès i d'Álex Cruz en lloc de Pitu i Fullana, la decoració no ha canviat massa. El mínim risc que ha assumit el Llagostera l'ha aprofitat el quadre local per llançar alguna contra ràpida, però ni Kante ni Ignacio han pogut culminar amb èxit alguna de les seves curses. Al tram final del partit, els gironins han tingut dues ocasions clares per obrir la llauna. Sobretot la primera, a càrrec de Marc Sellarès, que ha enviat el seu xut massa alt després d'una bona passada de Jordi López (81'). Minuts més tard era l'altre davanter visitant, Salva Chamorro, qui acariciava el gol en un xut després d'una mitja volta que la defensa potablava ha tret a córner (86').

Fitxa Tècnica 

AE Prat: Toni, Sierra (Vivó, 31'), Larios, Artabe, Ricarte, Rubén, Sebas, Ignacio, Oribe (Matas, 72'), Fran Bea (Granell, 87') i Kante. 

UE Llagostera: Moragón, Aimar, Masó, Vallho, Lobato, Tito, Pitu (Sellarès, 46'), Fullana (Álex Cruz, 46'), Tarradellas, Jordi López i Salva Chamorro. 

Àrbitre: Juan Luís Pulido Santana (Las Palmas). Ha amonestat els locals Kante (38') i Sebas (71') i els visitants Tito (18'), Aimar (27') i Masó (68'). 

Incidències: partit corresponent a la 4a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Municipal Sagnier davant d'uns 500 espectadors. Matí rúfol al Prat de Llobregat amb pluja intermitent. Al Prat, Ramos i Víctor han completat la convocatòria; al Llagostera, ho han fet Nico Ratti, Barnils i Enric Pi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada