Etiquetes

4/9/13

Copa del Rei | UE Sant Andreu 2-1 Peña Deportiva

Videoresum de la jornada de Copa del Rei
Imatges del Sant Andreu 2-1 Peña Deportiva, Olot 3-2 Huracán i Gimnàstic 1-1 Alcoyano.

Galeria de fotos | La Unió Esportiva Sant Andreu ha superat la primera eliminatòria de la Copa del Rei aquesta tarda després de superar amb més problemes dels previstos la Peña Deportiva, equip eivissenc que juga a Tercera Divisió. El cert és que els de Patxi Salinas han acabat sent superiors al rival, però no és menys cert que els d'Ormaechea haurien pogut deixar el partit sentenciat al primer quart d'hora, quan a banda d'avançar-se a l'electrònic del Camp Municipal de Porta han gaudit d'ocasions claríssimes per matar els quadribarrats, que han reaccionat abans del descans amb un gol d'Iván Guzmán. Ara, els andreuencs rebran l'Olot (amb qui van jugar a la Lliga fa tot just 4 dies) a la segona eliminatòria, el proper dimecres 11 de setembre i en un camp encara per determinar (Porta o Narcís Sala).

Al minut 3 s'ha començat a veure que no serien flors i violes pels locals, jugada individual a banda dreta de Ramiro, Jilmar marejat, centrada al punt de penal i rematada massa fàcil, de cap, de Paolo Etamané al fons de la xarxa (3'). 0-1 i gràcies, perquè la Peña hauria pogut sentenciar si Salinas (el jugador) no hagués estavellat una pilota al pal, si Paolo no hagués enviat fora un gol cantat després d'una cantada de Morales i si l'assistent no hagués anul·lat una rematada a porta (sembla que legal), d'Etamané. En un quart d'hora, el davanter camerunès havia dut de corcoll un Sant Andreu que, poc a poc, reaccionaria mitjançant Aitor Ramírez i Francis Ferrón, que enviava de forma incomprensible a fora una centrada de Guzmán. Seria, però, l'ex del Manlleu l'encarregat d'empatar el partit al minut 34 en una cursa on, després de guanyar la posició al lateral eivissenc, superava Javi Seral per sota amb un xut potent.

A la segona meitat el Sant Andreu faria una passa endavant amb el debut com a andreuenc de Carlos Mouriño. L'ex de l'Ourense tindria una de les millors opcions del Sant Andreu a la segona part amb un xut de falta que picava el pal de la porteria visitant (74'); el rebuig tampoc l'aprofitava Melo, que enviava el seu xut fora. Tots dos equips demanarien un penal a cada àrea, però seria el tercer, el que menys ho semblava, el que desnivellaria el partit a favor dels catalans. Adrián Rosa era expulsat per segona groga després de fer caure Francis dins l'àrea visitant; l'ex del Recrea seria l'encarregat de picar la pena màxima i situar el 2-1 que seria decisiu (84'). Tot i els intents de la Peña amb 10 homes i Javi Seral, el porter, pujant a rematar faltes i córners, el miracle no seria possible per l'equip d'Ormaechea.
La resta de partits amb presència #2bg3: a la Copa del Rei, Olot 3-2 Huracán. En joc el Nàstic-Alcoyano. A la Copa RFEF, 1/4 de final anada, Mallorca B 1-1 Constància.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu: Morales, Albarrán, Jilmar, Melo, Azparren, Ton Alcover, Guzmán, Aitor (Mouriño, 46'), Ibon, Quim Araujo (Ander Vitoria, 86') i Francis (Dídac, 88').

Peña Deportiva: Javi Seral, Fofi, R.Martínez, Pau Pomar, Adrián Rosa, José Luís, Borja Pando, Escandell (Grimaldo, 77'), Ramiro (Cristian, 84'), Salinas (Ramiro, 70') i Paolo.

Gols: 0-1 Paolo (3'); 1-1 Guzmán (34'); 2-1 Francis (84', pen).

Àrbitre: Pérez Peraza (Tenerife). Ha amonestat els locals Francis (10'), Araujo (12'), Ton Alcover (60') i Albarrán (64') i els visitants Pau Pomar (38'), R. Martínez (41'), José Luís (55') i Paolo (78'). Ha expulsat per doble groga el visitant Adrián Rosa (26' i 83').

Incidències: partit únic corresponent a la primera eliminatòria de la Copa del Rei 2013-2014 celebrat al Camp Municipal de Porta davant de 1.114 espectadors. Tarda força calorosa i temps assolellat a Barcelona.