Etiquetes

23/5/13

L'Hospi prepara el partit de Tenerife


El Centre d'Esports l'Hospitalet segueix preparant el partit d'aquest diumenge (13:00 hores) a l'Heliodoro Rodríguez López. El Club Deportivo Tenerife serà la pedra de toc, la primera o la definitiva, per tractar d'assolir l'ascens a la Lliga Adelante per segon cop en els més de 50 anys d'història de l'entitat. Per tal de fer-ho possible, Miguel Álvarez ha programat tres entrenaments matinals a les instal·lacions del Complex Esportiu l'Hospitalet Nord, de gespa natural, per habituar-se a la superfície que l'equip es trobarà diumenge a terres canàries.

Després d'una suau sessió dilluns a la tarda a l'Estadi i del descans de dimarts, quan l'equip va ser rebut a l'Ajuntament pel seu campionat de Lliga, l'equip va rependre els entrenaments ahir dimecres amb les baixes segures per diumenge d'Aday Benítez i de Julio Rico, que pateix un trencament al bessó esquerre i difícilment pugui participar a l'eliminatòria contra el Tenerife. La resta de jugadors han entrenat amb normalitat aquest matí, amb l'afegit del juvenil Dani Mañas. El Primer Equip encara farà dues sessions més abans de marxar cap a Tenerife: demà divendres repetirà sessió preparatòria a l'Hospitalet Nord (10:00 hores) i dissabte s'exercitarà a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet (12:00 hores) abans de dinar i fer via cap a l'aeroport del Prat per volar cap a les Illes Canàries.

Podeu veure la galeria de fotos de l'entrenament d'avui dijous, així com les impressions del jugador Juanma Viale i del míster, Miguel Álvarez.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada