Etiquetes

22/5/13

Horari de l'Hospitalet-Tenerife


El Centre d'Esports l'Hospitalet anuncia als seus socis, abonats, simpatitzants i aficionats que el partit de tornada de la fase d'ascens a la Lliga Adelante que disputaran el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET i el CD Tenerife se celebrarà el proper diumenge, 2 de juny, a les 12:00 hores a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet.

Les entrades per aquest partit es posaran a la venda a partir del proper dilluns, 27 de maig, a les dependències de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. Tota la informació sobre els preus de les entrades el trobareu aquí. Important: tots els passis de favor, invitacions o carnets federatius territorials NO TINDRAN VALIDESA per aquest partit.

PREMSA
Mitjans catalans: haureu d'acreditar-vos mitjançant el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET enviant un correu electrònic a infocelhospitalet@gmail.com indicant el nom de les persones acreditades (màxim de dues per mitjà) el seu DNI, la tasca a desenvolupar i la ubicació per fer la cobertura del partit, especialment en el cas de les emissores de ràdio i televisió. La data límit per l'acreditació de mitjans és dijous, 30 de maig, a les 23:59 hores.
Mitjans canaris: haureu d'acreditar-vos mitjançant el Club Deportivo Tenerife, qui facilitarà al CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET la llista de mitjans canaris acreditats per al partit de tornada. No s'admetrà cap acreditació de mitjans de Tenerife que no s'hagi fet mitjançant aquest sistema. Contacteu amb el departament de comunicació del Club Deportivo Tenerife per a més informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada