6/4/13

Triomf del Cadet B i derrotes de l'Infantil D i el Juvenil A

El Juvenil A de l’Hospi ha fet un pas enrere en la seva lluita per l’ascens a Divisió d’Honor en perdre aquesta tarda a l’Estadi davant de l’AE Prat per 0-2. En un partit estrany, els nois de José Luís García no han estat inspirats de cara a porteria i han errat les ocasions de què han gaudit, especialment en un segon temps que ha quedat marcat per la important lesió del central riberenc Lucas Martínez, que ha hagut de ser evacuat amb problemes a la clavícula. El visitant Álex ha estat el primer a provar-ho (8’), però Over Ramos ha respost amb una falta lateral que ningú ha rematat (11’) i amb un xut que ha blocat el meta visitant Elliott (13’). El cop, però, l’han donat els pratencs: internada massa fàcil de Criado i centrada al punt de penal que Fran rematava a plaer al fons de la xarxa (21’). L’Hospi no ha tingut profunditat en aquest primer acte i l’empat no semblava a prop.

Tot al contrari del que ha succeït en un inici fulgurant de la segona meitat, quan Iban Salvador (46’) i Mario (47’) han tingut el gol de l’empat. Iban ho ha tornat a provar amb un xut de falta que aturava Elliott (67’) però ha estat el Prat qui, amb el partit trencat ha donat el cop definitiu amb el 0-2, obra de Criado (75’). El segon gol visitant ha fet mal a un Hospi que ha trigat a respondre; Mario ha gaudit de les millors ocasions, però les seves rematades de cap no han perforat la meta visitant; a més, l’equip ha acusat les lesions de Xavi i de Lucas, que han hagut d’abandonar el camp abans d’hora. La situació ha provocat, com a curiositat, que el porter suplent de l’Hospi, Vicenzo, hagués de sortir a jugar els darrers minuts com a jugador de camp, concretament a la rereguarda. Sense res a fer avui, l’Hospi ja mira al partit del proper dimecres (19:30, Estadi) davant l’Europa, partit vital per esgotar les darreres opcions d’ascens.

Per la seva banda, el Cadet B manté el liderat del grup 2 de Primera Catalana Cadet després de vèncer la PB Barcino per 4-0 en un triomf cimentat en l’eficàcia golejadora dels riberencs al segon temps. I és que després d’haver arribat al descans amb 0-0 al marcador, el golejador Samuel Eshun ha obert la llauna amb dos gols gairebé consecutius al quart d’hora de la segona meitat. Després, els d’Isaac Marcos han aprofitat per tancar el partit amb el 3-0, d’Álex Rubiras i amb un quart gol instants abans del xiulet final.

Finalment, en un dels partits destacats de la jornada, l’Infantil D ha perdut el liderat del grup 16 de Segona Infantil en caure derrotat per 2-1 al camp de la Provençana davant de la FE l’Hospitalet Atlètic. Els de Santa Eulàlia encapçalen ara, tot i que amb un partit més, la classificació. Els locals s’han avançat amb un gol de Pol a la primera meitat i haurien pogut eixamplar la distància si no haguessin estavellat dues pilotes al travesser; a la segona meitat, amb el tècnic riberenc Jesualdo Escribá expulsat, l’Hospi no ha pogut sumar cap punt tot i haver empatat mitjançant Xavi Salvador. Al final, l'expulsió del porter Pau i el gol d'Iván a quatre minuts del final han deixat el marcador final en 2-1.