Etiquetes

6/4/13

Prèvia | CE l'Hospitalet - AE Prat (diumenge, 12:00 hores)


Onze anys després podem tornar a dir-ho: l’Hospi defensarà demà (12:00 hores, Estadi de Futbol de l’Hospitalet) el liderat del grup 3 de Segona Divisió B en un apassionant derbi barceloní davant l’AE Prat. Ingredients n’hi ha, i molts, per gaudir d’una matinal de futbol fantàstica amb dos equips que es coneixen gairebé a la perfecció, amb jugadors que tenen part del seu passat al rival de demà i amb totes les facilitats del món perquè tothom que vulgui pugui gaudir d’aquest partidàs in situ, a l’Estadi. Recordeu que l’accés al partit és gratuït i que només a la sortida haureu d’abonar la voluntat, d’un cèntim d’euro en endavant. La il·lusió d’un Hospi que estrena liderat davant d’un Prat necessitat però consistent, que buscarà sumar per apropar-se a la permanència en l’any del seu debut. Interessos a tots dos costats i un desig: seguir veient l’Estadi cada cop més ple. Ens ajudes?

Arriba a l’Estadi l’AE Prat, el tercer pitjor equip de la segona volta al grup 3 de Segona Divisió B amb 10 punts sumats de 39 possibles. Una sola victòria pels d’Agustín Vacas, que no saben què és guanyar lluny del Sagnier des del passat 22 de desembre... a Iecla, camp on l’Hospi va guanyar-hi la setmana passada amb el mateix marcador, 0-2. 6 gols marcats en aquest 2013 i la sensació d’un equip que després d’una primera volta sensacional acusa les baixes per sanció, lesió... o la marxa de José Kante a l’Atlético Malagueño. Dades que han deixat els veïns en catorzena posició, amb 40 punts i a tan sols 4 punts de la 17a posició, la de promoció, que marca el Constància. Unes xifres i una dinàmica que augmenten la necessitat pels pratencs; i precisament tot això és el que els converteix, demà, en un dels equips més perillosos que l’Hospi podia tenir al davant.

Més enllà del moment actual, el Prat només ha rebut més de dos gols en un partit en dues ocasions (als camps de l’Ontinyent i el Mestalla) i és, amb 28 gols encaixats, un dels equips més sòlids al darrere, no només pel seu meta Toni Texeira, però també en una rereguarda habitualment formada per Larios, Sierra, Murillo i Ricarte; aquest últim, però, no hi serà demà per lesió, el mateix motiu que torna a apartar Roger Matamala de la llista de convocats d’Agustín Vacas. Així, Ignacio o Manu podrien ser la referència de l’atac potablava sobre la gespa artificial de l’Estadi. L’objectiu, puntuar en una setmana complicada, amb el partit intersetmanal jugat dimecres al camp del Prat. Com sempre, el perill més evident dels pratencs residirà a la pilota aturada i en les ràpides contres, efectives en un camp de dimensions més grans com és l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet.

Tot això farà que l’Hospi es trobi un rival complicat i batallador, que difícilment es troba amb els partits tancats en els darrers minuts. Caldrà concentració i paciència el dia que l’equip estrena liderat de la categoria. 13 partits sense perdre indiquen la gran dinàmica de l’equip, però demà no hi haurà més xifres que els 90 minuts de batalla que es preveuen a l’Estadi. L’equip ha fet quatre sessions preparatòries aquesta setmana i finalment comptarà amb Carlos Craviotto, lesionat diumenge a Iecla. L’única baixa per lesió serà la de David Corominas, amb un trencament que es va fer fa 10 dies contra el Levante B. La resta de descartats són Pol, Ángel Sánchez, Pedro Bilbao i Moussa, que deixa el seu lloc a la llista de 16 a Alberto Manga.

Malgrat la poca distància que separen totes dues entitats, els partits entre l’Hospi i el Prat no són pas un enfrontament clàssic del futbol català. De fet, serà tot just la novena visita del Prat a l’Hospi, amb un balanç més que positiu pels riberencs, que han guanyat 7 dels 8 partits disputats fins avui i només van cedir un 0-0 en el partit que obria la segona volta de la temporada 2008-2009 al grup 5 de Tercera Divisió. Són vuit partits on l’Hospitalet ha marcat un total de 23 gols i els pratencs n’han fet 7, tres dels quals van arribar en l’espectacular 7-3 que l’Hospi va endosar al Prat la temporada 1971-1972 a Primera Regional. El darrer precedent, a la temporada 2009-2010, va acabar amb triomf de l’Hospi per 1-0 gràcies a un gol de Toni Velamazán.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PRAT
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Diumenge, 7 d'abril; 12:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Campionat de Lliga de Segona Divisió B - Grup III - 36a jornada

Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Peque, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Pedraza, Aday, Cirio, Julio Rico i Osado.
Possible onze de l'AE Prat: Toni, Sierra, Larios, Murillo, Cazorla, Alcaraz, Fernando, Sebas, Fran Bea, David López i Ignacio.
Àrbitre: Óscar Marín Álvarez (la Rioja).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada