Etiquetes

7/4/13

Lliga | CE l'Hospitalet 2-1 AE Prat


Solen dir els tècnics d’aquesta complicada categoria anomenada Segona Divisió B que a la segona volta, un cop els equips es coneixen millor, guanyar es converteix en una tasca més que complicada. Ho està comprovant l’Hospi que, avui ha guanyat el seu sisè partit per la mínima en aquest segon tram de campionat. Però és que el 2-1 d’aquest migdia davant del Prat ha servit per allargar a la 14 les jornades consecutives sense perdre, per aconseguir la vuitena victòria en els darrers 9 partits i, sobretot, per mantenir el liderat del grup 3 de Segona Divisió B per setmana consecutiva. Un partit que ha servit, de nou, per veure com l’equip sap patir a banda de saber jugar, que ha servit per veure com, quan les coses es fan amb criteri, tothom respon: avui, uns 1.300 espectadors han contribuït a què l’Estadi registrés la millor entrada de la temporada. I sobretot, han estat 90 minuts de futbol més per seguir creient en el que abans era una il·lusió i pot ser realitat diumenge vinent a Reus: la classificació pel play-off d’ascens.

Avui la sorpresa inicial de Miguel Álvarez ha estat plural: fins a cinc novetats respecte a l’onze inicial que diumenge va sortir sobre la gespa de La Constitución, ja que Oliver, Peque, Osado, Cirio i Barranco han saltat d’inici avui en detriment de Craviotto, Hammouch, Julio Rico, Moussa i Viale, novetats en noms i en distribució sobre el camp, amb Pedraza fent parella amb Moyano a l’eix de la defensa. Tot i els canvis, la primera meitat l’Hospi ha estat clar dominador d’un partit, amb un inici fulgurant on Bacari (3’) i Osado (4’) han gaudit de dues bones accions per obrir el marcador. El Prat ha estat ben plantat i ha pressionat la sortida de pilota dels riberencs, però li ha mancat clarividència a partir de la línia de tres quarts. Els pratencs han tornat a tenir Toni Texeira com a heroi; el porter visitant ha intervingut en dues rematades gairebé seguides d’Osado (28’) i Bacari (29’). També Javi Barranco, brillant avui al centre del camp, ha provat sort des de lluny amb un xut que ha marxat per sobre del travesser (32’).

Toni, però, no ha pogut fer res per evitar l’1-0, obra de Bacari després de retallar Rafa Murillo dins l’àrea gran i resoldre amb classe per anotar el seu desè gol al campionat (40’). L’1-0 gairebé no ha pogut lluir al marcador de l’Estadi, i és que un minut després Óscar Sierra ha comès un penal dubtós sobre Peque quan el lateral riberenc es disposava a rematar; l’encarregat de llançar la pena màxima ha estat Sergio Cirio, que ha batut Toni Texeira ajustant el seu xut al pal esquerre i ha aconseguit, davant el seu darrer exequip, el 20è gol a la Lliga aquesta temporada (43’). Amb el 2-0, tots dos equips marxaven al vestidor amb sensacions ben diferents l’un de l’altre.

Però la segona meitat ha canviat de guió ràpidament arran del gol del Prat, fruit d’una badada defensiva de l’Hospi en una falta picada pels visitants; Guillem Creus ha rebut tot sol i ha pogut assistir a plaer Manu Balda perquè l’hispanoequatorià fes el 2-1 (49’) i obrís un període de partit en què els d’Álvarez gairebé no han sortit del seu terreny de joc. Amb tot, els de Vacas no han tingut punch en atac i ha estat l’Hospi el que ha acabat perdonant el 3-1 en diverses ocasions. Per exemple, al minut 54 quan el mataroní ha enviat fora per poc una bona centrada de Manel. Álvarez ha fet entrar Rico i Viale en lloc de Moyano i Pedraza (59’), mentre Agustín Vacas treia del camp Ignacio per donar entrada a David López (67’).

Tot i els canvis, el Prat només duia perill en jugades aïllades com ara una incorporació i rematada d’Óscar Sierra que marxava alta (78’). Per contra, l’Hospi gaudia d’ocasions suficientment clares per matar l’encontre, però Bacari finalitzava malament una bona acció personal (70’) i Toni tornava a aparèixer per neutralitzar de forma miraculosa les rematades de Julio Rico (81’) i d’Isma Moyano (82’). També Sergio Cirio hauria pogut aconseguir el doblet si hagués estat més ràpida en un tres contra tres davant Toni o si la seva cursa i rosca posterior no hagués anat fora (87’). Al final, temps per la polèmica: el Prat demanava penal en una caiguda dins l’àrea quan l’assistent ja havia assenyalat fora de joc i Aday, per la seva banda, era expulsat en veure la segona groga (91’) després d’allunyar la pilota amb la intenció de perdre temps.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Oliver, Peque (Julio Rico, 56'), Valentín, Pedraza (Viale, 56'), Moyano, Barranco, Manel, Cirio, Aday, Osado i Bacari (Manga, 73').

AE PRAT: Toni, Sierra, Larios, Cazorla, Murillo (Ferran Vila, 85'), Alcaraz, Fernando, Ignacio (David López, 67'), Guillem Creus, Charly Ruiz i Manu Balda.

Gols: 1-0 Bacari (40'); 2-0 Cirio (43', penal); 2-1 Manu (49').

Àrbitre: Óscar Marín Álvarez (la Rioja). Ha amonestat els locals Bacari (44'), Viale (64'), Manga (73'), Osado (82') i Barranco (90') i els visitants Cazorla (12'), Sierra (42'), Larios (82') i Murillo (87'). Ha expulsat el riberenc Aday per doble amonestació (26' i 91').

Incidències: partit de la 36a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 1.300 espectadors en un matí assolellat i amb bona temperatura. Bona afluència d'aficionats pratencs i presència de tècnics de Reus Deportiu i Sant Andreu, entre d'altres equips. A l'Hospi, Hammouch i Craviotto han completat la convocatòria mentre que el Prat ho han fet Fran Bea, Alberto i Sebas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada