Etiquetes

20/4/13

Prèvia | CE l'Hospitalet - UE Sant Andreu (diumenge, 12:00 hores)


Després dels resultats d'aquest dissabte, l'Hospi té demà al migdia l'oportunitat de donar una passa endavant més en el seu primer objectiu de disputar la promoció d'ascens a la Lliga Adelante. No ho tindrà fàcil, ja que arriba a l'Estadi el flamant campió de la Copa RFEF, un Sant Andreu que tot i haver perdut pistonada en les darreres jornades respecte la zona noble de la Lliga, buscarà esgotar les opcions matemàtiques per ser al bombo de las Rozas el proper 20 de maig. Per la seva banda, els homes de Miguel Álvarez volen reinvindicar-se després que diumenge passat les coses no sortissin del tot bé a Reus (3-2). Com sempre, l'equip necessita el suport de l'afició: si contra el Prat 1.300 espectadors van facilitar la millor entrada del curs a l'Estadi demà contra el Sant Andreu la xifra no pot ser inferior. Juga el líder, és un derbi, un senyor rival... i, sobretot, el preu de l'entrada el decidiu vosaltres al final del partit, a partit d'un cèntim. Sense excuses.

Els de Piti Belmonte son setens a la classificació amb 52 punts, ara mateix a 13 d'un Alcoyano que avui ha derrotat el Mestalla (0-2). El marcador redueix el marge d'error dels andreuencs, que haurien de guanyar tots els partits i que els alacantins ho perdessin tot per mantenir opcions de ser entre els quatre primers. Més factible és l'opció de classificar-se per la Copa del Rei per puntuació d'entre els quatre grups de Segona B. La Copa RFEF, conquerida fa poc més d'una setmana contra la Hoya Lorca, va acabar minant el físic de la plantilla quadribarrada, que sense anar més lluny presenta sis baixes importants pel partit de demà. L'únic que es perd l'encontre per sanció és Jorge Muñoz, expulsat diumenge contra el Badalona; per la seva banda, el màxim golejador Édgar Hernández, i Xavi Jiménez arrosseguen molèsties i tampoc seran de la partida. A aquests tres s'hi afegiran Melo, Azparren i l'exriberenc David Prats, lesionats de fa més jornades. Per contra, sí que tornarà Marc Mas.

Per la seva banda l'Hospi ha preparat a consciència el derbi barceloní de demà al migdia, començant per analitzar les causes de la derrota de fa sis dies al camp del Reus. El retorn a l'Estadi, un dels camps més complicats de tota la Segona Divisió B otorga confiança i punts a un equip que demà només comptarà amb la baixa per sanció de Bacari. Tampoc no hi seran, per decisió tècnica, Manga, Moussa, Peque, Alan i Pedro Bilbao. Torna, doncs, Aday Benítez, un cop ja ha complert el partit de sanció arran de l'expulsió de fa dues setmanes contra el Prat. Precisament el fet que, aparentment, el rival no tingui opcions de play-off converteix el Sant Andreu, un rival més que conegut, en un dels adversari que més pot complicar la vida a un Hospi que presentarà alguna que altra novetat en l'onze inicial. L'objectiu, vèncer i seguir escurçant la distància per assegurar la classificació per la promoció i seguir lluitant amb Huracán, Olímpic i Alcoyano pel títol de Lliga.

Serà la 22a ocasió que l'Hospi es vegin les cares en terreny riberenc en competició de Lliga, sempre a Segona B o a Tercera Divisió. Fins ara, balanç prou positiu per als interessos locals, amb 10 victòries, 7 empats i 4 triomfs andreuencs, amb 38 gols de l'Hospi i 29 del Sant Andreu. Destaquen, d'altra banda, els marcadors ajustats que han registrat aquests duels, que mai s'han decidit per més de dos gols de diferència. A l'Estadi, Hospi i Sant Andreu s'han vist les cares en sis ocasions i només en el debut, temporada 2003-2004 amb Rubi i Soldevilla de tècnics, els andreuencs van aconseguir-hi vèncer (1-2). El darrer precedent ens trasllada a la passada temporada, quan l'Hospi va acabar guanyant per un ajustat 3-2 un partit que dominava per 3-0 al descans.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - UNIÓ ESPORTIVA SANT ANDREU
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Diumenge, 21 d'abril; 12:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Campionat de Lliga de Segona Divisió B - Grup III - 38a jornada
Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Julio Rico, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Pedraza, Pol, Cirio, Aday i Osado.
Possible onze de la UE Sant Andreu: Morales, Arnau, Canelada, Cárdenas, Borja, Aitor, Sergio Gómez, Boniquet, Araujo, Serramitja i Marc Mas.
Àrbitre: Pablo Fernández Brito (Tenerife).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada