Etiquetes

4/4/13

Informació autocar a Reus


Fa una setmana el Centre d'Esports l'Hospitalet va anunciar que s'encarregava de gestionar un autocar per acompanyar el Primer Equip amb motiu del partit que l'enfrontarà el proper diumenge 14 d'abril al Reus Deportiu a terres tarragonines. Per tal d'organitzar el viatge de la millor manera possible us facilitem totes les dades sobre el partit, l'autocari els preus.

Horari i preu de les entrades
L'encontre es disputarà a l'Estadi Municipal de Reus el proper diumenge 14 d'abril a les 16:00 hores i serà retransmès en directe per Esport3. Com al llarg de la temporada, l'entitat roig-i-negra ha comunicat que mantindrà els preus de les entrades: 12 euros (general i gols), 18 euros (tribuna baixa) i 24 euros (tribuna alta). En cas que s'arribi al mínim de persones apuntades, l'autocar sortirà de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet a les 13:45 hores i tornarà de Reus sobre les 18:30 hores, aproximadament 30 minuts després d'acabar el partit.

Data límit i forma de pagament
D'altra banda, s'estableix el proper dimecres 10 d'abril com a data límit per realitzar la inscripció pel viatge. A més, us hagueu inscrit o no, haureu de passar per les oficines del club per abonar els 12 euros de l'autocar. En cas que el preu sigui finalment inferior, es retornaran els diners a tots els que viatgin a Reus. Us recordem, però, que per tal que l'autocar es dugui a terme caldrà un mínim de 35 persones abans de dimecres de la propera setmana. L'abonament dels 12 euros es realtzarà presencialment a les oficines, dijous i divendres d'aquesta setmana, o bé dilluns, dimarts o dimecres de la setmana vinent.

Més informació
Per qualsevol altra dada d'interès us recordeu que podeu consultar la informació que vam publicar fa uns dies a la web oficial de l'Hospi o adreçar-vos directament al club via correu electrònic (a933350312@orange.es), trucant-hi (93 335 03 04) en horari d'oficines (de dilluns a divendres, de 17:00 a 21:00 hores) o bé de forma presencial en el mateix horari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada