Etiquetes

1/7/12

Reus Deportiu


TEMPORADA 2015-2016
30 de gener
Els reusencs van anunciar ahir a la tarda l'arribada com a cedit de Samu Martínez per part de l'Elche.

13 de gener
Avui dimecres els roig-i-negres han anunciat la incorporació del migcampista biscaí Aritz López Garai, que arriba procedent del Doxa Katokopias xipriota.

4 de gener
L'únic moviment al Baix Camp ha estat el de la retirada de Jaume Delgado a causa d'un problema cardíac.

31 d'agost
Dia mogut a les oficines d'un Reus que ha rescindit els contractes de Masqué (Cornellà), Muneta (UD Logroñés) i Alex Guedes. Per contra, els roig-i-negres han incorporat el pivot organitzador manxec Rafa García (Alavés).

14 de juliol
El Reus Deportiu ha anunciat aquest dimarts el fitxatge del porter d'origen equatoguineà Aitor Embela, procedent del Juvenil A del Málaga.

12 de juliol
Els roig-i-negres han fet oficial aquest diumenge la seva quarta incorporació. Parlem del defensa gironí Ángel Martínez, que la passada temporada va jugar a l'Espanyol B.

7 de juliol
El Reus ha anunciat aquest matí la incorporació del lateral dret Alberto Benito (Sporting B). D'altra banda, ahir a la nit Rubén Pérez anunciava que deixava el club després de mitja temporada.

4 de juliol
Fil a l'agulla. En qüestió de 24 hores el Reus ha fet oficial la renovació de Natxo González (s'ha fet esperar, eh?) i l'alta de dos futbolistes d'atac com són Fernando Rodríguez (Hércules) i David Haro (l'Hospitalet).

28 de juny
A l'espera que els roig-i-negres facin oficial la renovació de Natxo González, quant a jugadors només Rubén Pérez i Marc Sellarès tenen el seu futur per definir després que Ramon Folch hagi renovat pel Reus.

11 de juny
Tot fa indicar que Natxo González tornarà a capitanejar el vaixell roig-i-negre el curs vinent. A manca de fer-se oficial la seva renovació, a Reus ja compten amb 15 jugadors (tenien contracte) i pendents de definir la situació de dos cedits com són Antxon Muneta i Riki.

TEMPORADA 2014-2015
30 de gener
Moviments de darrera hora en un Reus que ha fitxat Óscar Rico (Llagostera) i perd Jorge Giménez (Marbella) i Antxon Muneta, cedit a la UD Logroñés.

29 de gener
El Reus feia oficial aquest dijous la cessió de Riki al Vilafranca pel que resta de temporada.

28 de gener
El Reus anunciava ahir dimarts el fitxatge del davanter portuguès Ricardo Vaz, que aquesta temporada defensava els colors de l'Estoril-Praia.

26 de gener
El Reus ja ha trobat competència per a Édgar Badia. Es tracta de Rubén Pérez, que fins ara estava jugant al Torreforta com a jugador de camp. L'aragonès compta amb més de 200 partits d'experiència a Segona B i durant 9 temporades va defensar els colors del Nàstic.

16 de gener
El porter Francis, inèdit aquesta temporada, ha causat baixa al Reus i s'incorpora al Marbella FC.

29 d'agost
El Reus ha tancat la plantilla amb l'arribada del davanter Édgar Hernández (Sabadell).

26 d'agost
El Reus oficialitzava ahir dilluns les altes dels portuguesos Rúben Semedo (defensa) i Vítor (migcampista), tots dos procedents de l'Sporting CP.

30 de juliol
Actualitzat un Reus que ahir dimarts anunciava la incorporació del migcampista biscaí Antxón Muneta (Mirandés).

18 de juliol
El Reus ha presentat aquest divendres els seus últims fitxatges: el defensa Jesús Olmo (Sabadell) i Xisco Hernández (Atlètic Balears) augmenten a 18 la nòmina de jugadors amb fitxa amb què compta Natxo González.

10 de juliol
Setè fitxatge dels roig-i-negres; Marc Sellarès deixa el Llagostera i signa pel Reus després de dos anys amb el conjunt blaugrana.

3 de juliol
Ismael Moyano (l'Hospitalet) es confirmava ahir dimarts com la sisena incorporació dels roig-i-negres per la nova temporada.

1 de juliol
A finals de setmana el Reus anunciava, de cop, les seves cinc primeres incorporacions per al nou curs: el porter Francis (Olímpic), els defenses Dinis (Joane), Eliseu (Joane) i Migue Marín (Ilicitano) i el migcampista Jaume Delgado (Alavés).

23 de juny
Finalment, Folch, Masqué i Fran Carbia continuaran en un Reus que només manté 9 homes de la plantilla de la temporada 2013-2014.

2 de juny
El Reus Deportiu presentava el que serà el seu nou entrenador, un vell conegut com és Natxo González, que ja va dirigir els del Baix Camp durant quatre temporades la dècada passada. El tècnic basc no tindrà sota les seves ordres Xavi Marquès, David Medina ni Cuéllar, baixes al Reus tal com anunciava aquests dies la web Esports del Camp.

26 de maig
Álex Colorado és la primera renovació d'un Reus que perd Ferran Asensio (retirat), Tobias (fi de la cessió per part de l'Sporting Clube) i, probablement, un Álex López que marxaria al Mestalla. Amb cinc jugadors que ja tenien contracte (Édgar, Ñoño, Riki, Guedes i Jorge Giménez) ara els esforços se centren en confirmar el nom de l'entrenador per al proper curs.

TEMPORADA 2013-2014
29 de gener
Quatre moviments al Reus en poc menys de 24 hores. Com abans d'entrar cal deixar sortir, els roig-i-negres donaven la baixa a Dani Argilaga i a Negredo ahir per la tarda. Fa una estona, han presentat les dues darrers incorporacions, els portuguesos Tobias Figueiredo (central) i Alexandre Guedes (davanters); tots dos arriben del filial de l'Sporting Portugal, de Segona portuguesa.

23 de gener
El Reus ha presentat aquesta setmana dues incorporacions més. Primer ho feia amb Jorge Giménez, extrem valencià que militava al Vardar macedoni i que ja va ser al Lleida Esportiu sota les ordres d'Emili Vicente. Ahir, els reusencs presentaven el porter barceloní Édgar Badia, format a l'Espanyol i que enguany jugava amb el Granada B.

10 de gener
El Reus anunciava ahir la baixa del migcampista aragonès Borja Abenia, que tanca així de forma inesperada la seva quarta etapa a l'entitat roig-i-negra.

9 de gener
El Reus va tancar ahir la seva primera incorporació en aquest mercat d'hivern. Es tracta del polivalent migcampista barceloní David Medina, l'any passat al Tenerife i actualment sense equip. La seva arribada comporta la baixa federativa de Ferran Asensio, lesionat de gravetat.

FI DE PRETEMPORADA
7 Partits Jugats: 5 victòries, 1 empat i 1 derrota. 13 gols marcats i 4 d'encaixats. Màxims golejadors: Socias, Negredo, Marquès i Agudo, amb 2 gols.

31 de juliol
Després de dues setmanes a prova, el davanter navarrès David Cuéllar ha convençut el cos tècnic i es quedarà al Reus. Cuéllar, de 34 anys, ha jugat les últimes dues temporades al Morell de futbol territorial.

20 de juliol
El Reus confirma la incorporació de dos jugadors més: el defensa valencià Jaume Sobregrau (Badalona) i el davanter madrileny Rubén Negredo (Alavés).

15 de juliol
El Reus ha anunciat que Sergio León no formarà part de la plantilla reusenca, ja que ha arribat a un acord amb un altre equip, desconegut encara, per traspassar-lo.

12 de juliol
El Reus Deportiu ha anunciat tres incorporacions més de cara a la nova temporada. Arriben el central alacantí Carlos Quesada (UCAM), el migcampista cambrilenc Ramon Folch (Conquense) i el davanter extremeny David Agudo (Atlètic Balears).

11 de juliol
Demà divendres, i juntament amb Fran Carbià, es presentarà el nou fitxatge del Reus: el migcampista andalús del Lleida Esportiu, Álex Colorado.

10 de juliol
Després de confirmar la no renovació de Sergio Durán, l'únic jugador del curs passat pendent de resoldre el seu futur és el meta valencià Ángel Blasco. A més, Carlos Contreras no segueix al Reus i acompanyarà Jordi Prades al Vilanova.

9 de juliol
El Reus segueix perfilant la seva plantilla i ha tancat tres incorporacions més. Aquesta tarda eren presentats el porter Carlos Castarnado (Pobla de Mafumet) i el davanter, ex de l'Hospi, Asier Eizaguirre (Lleida Esportiu). A més, els reusencs presentaran en els propers dies el punta Fran Carbià i són a l'espera de tancar la incorporació de Sobregrau. Per la seva banda, Jordi Prades no serà a les ordres d'Emili Vicente i jugarà al grup 2 de Primera Catalana, a les files del CF Vilanova.

8 de juliol
Els reusencs han anunciat aquesta tarda la renovació del migcampista Dani Argilaga. Per contra, no seguirà Edu Vives. A més, el 9 Esportiu publicava aquest matí que els reusencs tenen gairebé tancats els fitxatges de Fran Carbià (Pobla de Mafumet) i Sobregrau (Badalona); el davanter David Cuéllar (Morell), estarà a prova amb l'equip d'Emili Vicente durant el primer mes de pretemporada.

4 de juliol
El Reus segueix treballant per renovar algunes de les peces pendents del curs passat; de moment, un dels jugadors més cotitzats, Sergio León, segueix a Reus amb contracte. La setmana passada eren presentats els dos primers fitxatges: el defensa Ñoño (Nàstic) i el migcampista Borja Abenia, que viurà la seva quarta (!) etapa com a jugador roig-i-negre.

26 de juny
Aquesta setmana es podrien conèixer les primeres renovacions i/o incorporacions del Reus Deportiu de cara a l'any vinent. El que sí se sap és que Emili Vicente torna a les banquetes després d'un any sense dirigir cap equip.

12 de juny
El president del Reus, Xavier Llastarri, deia que la setmana que ve se sabria el nom del nou entrenador del Reus. Els qui segur no hi seran són Damià, Pedrito i Traver, jugadors que causen baixa a banda de Robert i Álvaro.

31 de maig
Aquest matí el Reus farà una roda de premsa on s'anunciarà de forma oficial el comiat de Santi Castillejo, que ahir va ser anunciat pel Nàstic com a nou entrenador.

28 de maig
Dijous, el Reus Deportiu podria anunciar la renovació de Santi Castillejo. Mentrestant, i amb Sergio León com a objectiu de desig per un grapat d'equips, són segures les baixes d'Álvaro i Robert; tot dos abandonen la pràctica del futbol.

TEMPORADA 2012-2013
31 de gener
Tal com anunciava ahir el mateix jugador i confirmava el 9 Esportiu, el davanter Álvaro Traver abandona la disciplina del Catarroja per disputar la segona volta amb el Reus.

25 de gener
Ahir el CF Reus Deportiu anunciava que el davanter Rubén Fonte (426 minuts, 13 PJ i 2 gols) abandonava el conjunt roig-i-negre per motius personals i familiars. El punta castellonenc comptaria amb ofertes de Castelló i Olímpic de Xàtiva, entre d'altres equips.

19 d'agost
BALANÇ DE PRETEMPORADA

El CF Reus Deportiu ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 8 victòries i 1 derrota, ha marcat 29 gols i n'ha encaixat 5. Carlos Contreras, jugador a prova, ha estat el màxim golejador roig-i-negre amb 7 gols.

17 d'agost

El Reus ha fet 'marxa enrere' amb el fitxatge de David Llobert, que enguany ja no computa com a jugador sots-23 i els reusencs ja tenen omplertes les places de jugadors majors de 23 anys.

16 d'agost
David Llobet és nou jugador del Reus. Amb el fitxatge del cambrilenc, que l'any passat jugava amb el Sant Andreu i enguany ha fet pretemporada amb la selecció AFE, els roig-i-negres ocupen les 22 fitxes.

17 de juliol
El Reus completa la 21a fitxa amb Beñat Alemán, que seguirà a Reus després de provar durant una setmana amb el Sarpsborg noruec.

19 de juny
Segona ha anunciat ONAfm Tarragona, Xavi Marquès signarà demà la seva renovació pel Reus de cara a la propera temporada. Marquès, doncs, es converteix en el 20è jugador per Santi Castillejo. Segons el director esportiu, Gerard Escoda, la intenció seria la d'omplir una fitxa més, que ben bé podria ser amb Beñat Alemán, del qual no se'n pot descartar la seva continuïtat a diferència de la de Borja Abenia, que en un 90% no seguirà amb els roig-i-negres.

15 de juny
Ahir a la tarda un aficionat del Castellón ens feia saber el fitxatge del punta del Borriol Rubén Fonte, incorporació que hores després confirmava l'entitat del Baix Camp. Es tracta d'un davanter amb experiència a Segona B (Alacant, Ontinyent) que l'any passat marcava 30 gols amb els castellonencs a Tercera Divisió.

13 de juny
Avui s'han confirmat els primers dos fitxatges 'externs' després de l'ascens de jugadors del Reddis i del Juvenil de Divisió d'Honor. El club reusenc presentava aquest migdia el migcampista mataroní Nando González, que arriba procedent del Sant Andreu. El mateix jugador ho ha anunciava minuts abans al seu Twitter. Ja a la tarda, els roig-i-negres confirmaven l'alta de Pedrito Pareja, extrem del Llagostera; el malagueny serà presentat divendres. D'altra banda, el club també ha confirmat la renovació per una temporada del lateral Edu Vives, una renovació que comporta automàticament la baixa de Marc Carrasco.

8 de juny

L'equip reusenc segueix perfilant la seva plantilla i ahir confirmava dues renovacions més; el defensa central Enric Socias i el migcampista Sergio Durán seguiran un any més a les ordres de Santi Castillejo.

6 de juny
Més novetats a Reus, que avui ha confirmat la continuïtat de tres pilars cabdals al quadre roig-i-negre, de dos 'veterans'. Es tracta del porter Ángel Blasco, un dels destacats de tot el grup 3 la temporada passada, del capità, el lleonès Álvaro García, que viurà la seva setena temporada al Baix Camp i del lateral egarenc Robert Ahufinger, que disputarà la seva tercera temporada a Reus. En un dia estrany a la capital del Baix Camp, en què el club ha anunciat la baixa de Marc Carrasco que després, en un altre comunicat, han disculpat tot adduïnt una errada. Al respecte, ONA FM Tarragona ampliava el tema i anunciava que la baixa de Marc Carrasco depèn de la continuïtat o no d'Edu Vives: en cas que el de l'Espluga de Francolí seguís a Reus, Carrasco marxaria de Reus després de 3 temporades.

5 de juny
Ahir el CF Reus Deportiu feia oficials renovacions i altes per tenir embastada gairebé mitja plantilla pel proper exercici. El capità del vaixell seguirà sent Santi Castillejo; el míster de Valtierra viurà la seva quarta temporada com a primer entrenador i comptarà de nou amb els defenses Ferran Asensio, Iván Taranilla i David Sangrà, així com amb el migcampista Sergi Masqué. A aquests quatre caldrà afegir-hi dos jugadors que pugen del Juvenil que enguany ha jugat a Divisió d'Honor. Parlem del porter Damià Fernández i del davanter centre Álex Lopez, que fa dues temporades era al futbol base del Barcelona.

28 de maig

Novetats a Reus, ara en sentit positiu. Aquesta tarda l'entitat roig-i-negra anunciava la renovació del davanter sevillà Sergio León, que viurà la seva tercera temporada consecutiva a Reus. D'altra banda, s'anunciava també que Ricki, Dani Argilaga i Jordi Prades, jugadors del filial (Reddis, 1a Catalana) tindran fitxa del primer equip l'any vinent; a diferència dels dos primers, Prades ja ha debutat de la mà de Castillejo: va ser a principis de temporada, en un Atlètic Balears 1-0 Reus.

25 de maig
El compte Twitter oficial del CF Reus Deportiu oficialitzava fa poques hores l'adéu del porter igualadí Yannick Viles després de dues temporades a l'ombra d'Ángel Blasco. Yannick només ha disputat dos partits oficials, mentre que Ángel, titular indiscutible, n'ha jugat 80. És la segona baixa després de la de Rafael Martínez 'Chumbi', a qui els rumors situen al Nàstic de Tarragona. D'altra banda, s'ha anunciat que els reusencs tornaran als entrenaments el proper 16 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada