Etiquetes

1/7/12

Constància



TEMPORADA 2013-2014
30 de gener
Ahir el Constància va anunciar l'arribada de tres jugadors ofensius. Es tracta d'Aitor Pons (Tudelano), Juanan (Collerense) i Dani López (Llosetense). Els últims dos jugadors estaven jugant a Tercera balear, on eren uns dels màxims golejadors del Campionat.

25 de gener
Tal com anunciava ahir Fútbol Balear, la segona incorporació del Constància serà l'ivorià Amara Konaté. El davanter no ha pogut debutar amb el Lleida Esportiu per problemes burocràtics i només ha actuat amb el filial a Segona Catalana.

9 de gener
Albert Mozó, amb destinació Sant Andreu, serà la quarta baixa en aquest mercat d'hivern d'un Constància que té a prova Youssef, exjugador de Manlleu i Granollers, tal com anuncia Fútbol Balear.

6 de gener
Fa uns dies el Constància anunciava l'arribada del punta Tito, l'any passat al Binissalem i aquesta primera volta a l'Alavés B de Tercera basca. Serà un dels tres reforços (mínim) dels inquers, que s'haurien desprès de Salcedo, Xavi Jiménez i Juanpe.

2 de setembre
Finalment, problemes al genoll han impossibilitat el fitxatge del central gironí Ramon (Espanyol Juvenil A). El seu lloc l'ocuparà el mallorquí Gurri, que ha estat aquest estiu a prova amb el Constància i que l'any passat va jugar al Montuïri.

20 d'agost
El Constància, llevat de sorpresa, tanca la seva plantilla amb l'arribada del defensa palamosí Ramon Marimon, que l'any passat va formar part del Juvenil A de l'Espanyol. El gironí arriba cedit per una temporada, tal com anuncia Fútbol Balear.

FI DE PRETEMPORADA
8 Partits Jugats: 5 victòries, 2 empats i 1 derrota. 16 gols marcats i 5 d'encaixats. Màxims golejador: Nico Rubio, amb 8 gols.

18 d'agost
Ahir a la nit el Constància anunciava tres fitxatges de cop, que deixen la plantilla en 21 efectius ara mateix. Es tracta del granollerí Albert Mozo (Pobla de Mafumet), del migcampista defensiu, Víctor Martínez (Mallorca B) i del mitjapunta Xavi Jiménez, que fins ara jugava a la Unión Adarve de Tercera madrilenya.


17 d'agost
Des de fa uns dies, el Constància també compta amn el jove davanter Connor Ruane, que l'any passat va jugar cedit a l'Alcúdia del grup 11 de Tercera.


15 d'agost
El Constància, que segons informa Fútbol Balear podria tancar l'arribada del central Pau Albertí, ha incorporat dos jugadors més: el porter mallorquí José Perales (Elche Ilicitano) i el migcampista Alberto López.

7 d'agost
Poc a poc el Constància va definint la seva plantilla. Ara és el torn del jove lateral dret Adrián Salcedo, que l'any passat va jugar a Lliga Nacional amb La Salle, tot i que va debutar a Segona B fa dues temporades amb el Mallorca B.

3 d'agost
El Constància ha tancat la incorporació del migcampista Joel Coch, que ha rescindit el seu contracte amb el Nàstic. El futbolista tarragoní ja va debutar en l'amistós d'ahir contra el Llosetense.

31 de juliol
El Constància ha donat la baixa al jove Bernat Rosselló per problemes extraesportius, tot i que el jugador havia avisat prèviament d'una qüestió que, segons sembla, ha estat la causant d'aquesta baixa. En un altre ordre de coses, el migcampista tarragoní Alfons Serra (Pobla de Mafumet), és el sisè reforç dels inquers.

23 de juliol
El Constància ha fet oficial aquest matí la incoporació de Miquel Forteza (Binissalem), que d'aquesta manera torna a Inca després d'haver vestit la samarreta constanciera la temporada 2009-2010. També seguirà a Inca el migcampista Sergi Campoy.

20 de juliol
El Constància ha tancat el fitxatge del central Jaume Calonge (Binissalem). Per la seva banda, el davanter Nene marxa al Ferriolense, de Tercera Divisió.

17 de juliol
Ahir dimecres, el Constància tornava als entrenaments. Joan Esteva tindrà feina per rearmar un equip del qual marxen homes importants. Les darreres novetats, les renovacions de Mateu Ferrer i de David Karg i la probable alta, segons Fútbol Balear, l'Alberto López. Per contra, el porter Sergio Sanz marxa a terres andaluses per jugar amb l'Écija Balompié.

12 de juliol
El Constància anuncia la renovació del migcampista Jaime Hernández i del porter Gaspar Veny.

10 de juliol
Ahir al vespre el Constància feia oficial la incorporació del punta Nico Rubio (Llagostera). És la única arribada del dia, xifra que contrasta amb les baixes, les d'Isma, Biel Guasp, Joan Vich, Nacho i Joan Oller, tots ells amb destinació Atlètic Balears.

9 de juliol
Aquest matí el Constància ha anunciat quatre novetats: 1 fitxatge i 3 renovacions. De fet, el fitxatge és un retorn encobert: el del lateral Óscar Navarro, que arriba provinent del Binissalem i que ja va jugar dues temporades al Constància (2003-2005). Per la seva banda, els inquers han anunciat la renovació de Bernat Rosselló, Rubén Carreras i Tòfol Torres.

6 de juliol
El Constància ha presentat avui el seu primer fitxatge de cara a la temporada vinent. Es tracta del davanter palmesà Juanpe Berga, que després de començar la temporada a l'Atlètic Balears va acabar el passat exercici al Zemplin Michalovce eslovac.

3 de juliol
Tot i perdre la final de la promoció de descens davant el Zamora, el Constància seguirà a Segona B l'any vinent. I és que la RFEF ja va disposar arran del 'cas Orihuela' que el darrer equip en baixar via promoció recuperaria la categoria en cas que hi hagués alguna vacant per causes econòmiques, com és el cas de Salamanca i Gimnástica. Així les coses, el Constància buscarà renovar el bloc de l'any passat amb Joan Esteva a la banqueta per segon curs seguit.

TEMPORADA 2012-2013
17 de gener
Fútbol Balear ha confirmat ha unes hores la informació que ens havia arribat al llarg del dia: el davanter Dani Bardolet, del Llosetense, fitxarà pel Constància. En futur, ja que com ha anunciat la gran web balear l'ex de l'Ontinyent i el Mallorca B signarà el seu contracte la setmana que ve, ja que aquesta jornada encara jugarà amb el Llosetense.

10 de gener
Ahir la web Futbol Balear anunciava la baixa de Rubén Carreras al Mercadal, equip de Tercera balear. El destí del jugador menorquí és el Constància de Joan Esteva, tècnic amb qui ja va coincidir en la seva etapa a l'Sporting Mahonés. 

26 de desembre
Plantilla actualitzada amb la marxa de Raúl Sintes i de Rafita, que ha tornat al Montuïri. No es preveuen incorporacions en aquest mercat d'hivern, però Joan Esteva recuperarà al llarg de la segona volta Joan Oller i Jordi Canals, lesionats de gravetat el passat estiu.

31 d'agost
El Constància ha tancat la plantilla amb el fitxatge de Francesc Fullana, migcampista que el curs passat va alternar presències amb Montuïri i Atlètic Balears.

19 d'agost
BALANÇ DE PRETEMPORADA

El CE Constància ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 5 victòries i 2 empats, ha marcat 12 gols i n'ha encaixat 5. L'inquer Mateu Ferrer ha estat el màxim golejador d'aquests encontres amb 3 gols.

2 d'agost
El Constància ha oficialitzat la renovació del migcampista Jaime Hernández i el fitxatge del pivot defensiu David Karg (Villarreal Juvenil).

28 de juliol

El Constància segueix perfilant la seva plantilla i ho fa, d'una banda, amb la renovació del defensa Esteban i, de l'altra, amb el fitxatge del davanter Isma, del Llosetí, que va marcar 24 gols amb l'equip blanc-i-negre la temporada 2011-2012.

17 de juliol
Com sempre, via Futbol Balear, el Constància ha oficialitzat la incorporació de l'extrem català Jordi Canals (Poblera), que a inicis dels 2000 va jugar al Masnou, Mataró, Cornellà i Europa.

15 de juliol
Vuitena renovació al Constància. Informa Futbol Balear que Miguel Ángel Bosch "Nene" seguirà al quadre inquer.

14 de juliol
La connexió de l'ascens seguirà el curs vinent a Inca. Corria el temps de descompte del partit contra el Villarrobledo i els de Nico López necessitaven marcar per pujar a Segona B. Dit i fet: centrada de Biel Guasp i rematada de cap de Mateu Ferrer per dur el deliri a la capital del Raiguer. Ahir els constanciers feien oficial la renovació del central alaroner, que viurà la seva cinquena temporada a Inca i del mitjapunta inquer, heroi de l'ascens i que complirà la seva segona temporada en aquesta segona etapa vestint la samarreta del Constància.

11 de juliol
De nou, més novetats al Constància de la mà de Futbol Balear. Primera, en forma de renovació: cas de Rafita, lateral dret amb recorregut que viurà la seva segona temporada seguida a Inca. Per contra, finalment no fitxarà el central Raúl Gómez (Collera). En canvi, sí ho faran tres nous jugadors com són els joves Bernat (Sallista) i Tòfol Torres (Mallorca Juvenil) i el porter Gaspar Veny, que el curs passat va jugar 31 partits de titular amb el Manacor a Segona B.

9 de juliol
Futbol Balear publicava avui la notícia de la renovació del defensa Juan Vich, que es converteix en el quart component de la plantilla de l'ascens que seguirà amb el quadre inquer.

7 de juliol

Novetat i sorpresa al Constància. Començant pel final, el porter Juanjo Gómez finalment no fitxarà pels inquers per motius laborals tal com indica Futbol Balear. Per contra, qui si arribarà serà Tolo Campins, que tot i ser un dels primers fitxatges d'Huracán va acabar la temporada a l'Elche Ilicitano, de Preferent Valenciana.

6 de juliol
El Constància ha renovat el seu capità Víctor Martínez, que arribava a l'entitat inquera la temporada 2007-2008. Per contra, la primera baixa confirmada és la de Riki Gaspar, que signa pel Ferrioler després del seu pas per la Penya Arrabal i el Constància. Info, com gairebé sempre, de Futbol Balear.

3 de juliol
I tot d'una, el Constància ja compta amb sis jugadors més de cara a la temporada 2012-2013. Només un d'ells, de moment, és una renovació: el migcampista Pau Siquier viurà la seva 5a temporada amb els inquers. La resta d'incorporacions arriben de fora... o gairebé; ho fan els germans Gómez: Juanjo, porter, i Raúl, central, han jugat aquesta temporada amb el Collera; l'extrem Raúl Sintes ha estat un dels homes més destacats a l'Espanya de Llucmajor i ja té experiència (1 partit) a Segona B amb el filial mallorquinista. Les altres dues novetats arriben de l'altre costat de la via: els davanters Connor i Romerito arriben del Joventut Sallista, equip de Lliga Nacional que podem considerar antesala del primer equip constancier. Informació, també bona part de les trajectòries, gentilesa del CE Constància i de la magnífica web Futbol Balear.

27 de juny
El Constància ha fet oficial fa pocs moments la primera renovació. És la del porter Sergio, habitual suplent de Rafa en aquest curs 2011-2012.

24 de juny
Fa uns minuts, durant la retransmissió a IB3 del Binissalem-Real Madrid C, s'ha anunciat que Joan Esteva, ex de l'Sporting Mahonés (i jugador de l'Hospi a inicis dels 90) serà el nou tècnic del Constància després que no fos renovat el contracte de Nico López.

27 de maig

24 temporades. És el temps que ha trigat el quadre inquer en tornar al futbol de bronze. De la mà d'un tècnic més que experimentat com és un mite del futbol balear com Nico López, el Constància ha assolit l'ascens aquest migdia en derrotar el Villarrobledo per 2-1 gràcies a un gol de Mateu Ferrer al minut 95. Després del 0-0 a terres manxegues, els inquers s'avançaven amb un gol de Bernat Alomar al primer temps, però l'equip visitant empatava a 10 minuts del final i donava pas a una polèmica que gairebé s'ha tancat amb el 2-1 que donava l'ascens al Constància. El seu tècnic, Nico López, tornarà (si segueix) a dirigir un equip a Segona B 14 tempordes després de dirigir el Sòller, conjunt on aquella mateixa temporada (97-98) es va retirar Ángel Pedraza, exentrenador de l'Hospi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada