Etiquetes

1/7/12

Barcelona B


TEMPORADA 2016-2017
1 d'agost
Han causat baixa els porters Ezkieta i Ortolá, que han marxat cedits a Sabadell i Alavés, respectivament, així com el migcampista Enric Franquesa, que també jugarà al Sabadell.

9 de juliol
Segons publica avui Mundo Deportivo, 7 futbolistes del Juvenil A pujaran al filial blaugrana de cara al nou curs. Són el defensa Adrià Vilanova, els mitjos Aleñà, Franquesa, Paik i Sarsanedas i els atacants Àlex Carbonell i Rafa Mujica. D'aquests set, només Vilanova i Sarsanedas no han debutat amb el Barcelona B.

8 de juliol
El Barcelona B ha fet oficial aquest divendres l'arribada del defensa brasiler Marlon Santos, cedit pel Fluminense.

1 de juliol
Fins a cinc incorporacions ha anunciat el filial blaugrana aquesta setmana. Alberto Varo (Pobla / Nàstic) reforçarà la porteria blaugrana; Martínez (Sevilla Atlético) i Nili (Las Palmas Atlético), defenses, i Marc Cardona (Atlético Sanluqueño) i Jesús Alfaro (Alcoyano), atacants, també arriben al Barcelona B, que no renovarà Ros, Godswill, Juste, Cá ni Robert Costa, que marxa al filial del Celta.

11 de juny
Al davanter Nacho Abeledo se'l presentava dilluns passat com a primera incorporació del FC Barcelona B de cara al curs vinent. Gerard López també comptarà amb els serveis del porter Adrián Ortolá, que ha renovat fins 2019.

2 de juny
El Barcelona B va anunciar fa uns dies les primeres baixes confirmades de cara al curs vinent. Segons les dades de què disposem, actualment hi hauria 12 futbolistes amb contracte, la qual cosa no vol dir que tots ells hagin de formar part de la plantilla 2016-2017.

TEMPORADA 2015-2016
1 de febrer
A l'espera de rebre el trànsfer de Borja López i Robert Gonçalves, el filial blaugrana ha fet una darrera operació, la baixa de Maxi Rolón.

30 de gener
El Barcelona B ha anunciat aquest matí el novè fitxatge de cara a aquesta segona volta. Es tracta del central asturià Borja López, que arriba procedent de l'Arouca portuguès.

23 de gener
Més novetats en un Barcelona B que aquesta setmana incorporava el davanter Salva Chamorro (Tondela) i traspassava Jean Marie Dongou al Zaragoza.

18 de gener
Setena incorporació d'un filial blaugrana que encara no ha tancat el capítol d'altres. Ahir a la Pobla va debutar Alberto Perea, davanter procedent de l'Olot.

14 de gener
Sacsejada important en un Barcelona B que ha tancat les incorporacions de Dani Romera (Almería B) i Fali (cedit pel Nàstic). Amb les altes anteriors, els blaugrana s'han vist obligats a concedir un nombre de baixes important tal com anunciava el periodista Gerard Romero. Ondoa ha fitxat per la Pobla i Cantalapiedra, Campins, Babunski, Enguene, Bagnack, Pol Calvet i Suárez buscaran equip d'aquí que acabi el mes.

4 de gener
El filial blaugrana serà, de ben segur, el gran animador d'aquest mercat a #2BG3. De moment, el Barcelona B ja ha anunciat la incorporació del defensa Moi (Sevilla Atlético) i de Xemi, procedent del Cornellà. El brasiler Robert Gonçalves també vestirà la samarreta blaugrana però en aquest cas temes burocràtics endarreriran el seu debut. Per contra, els catalans han traspassat Grimaldo al Benfica portuguès.

14 d'agost
Adama ha fitxat per l'Aston Villa però a Gerard López encara li queda feina per davant, per deixar la plantilla en 22 efectius... fins el proper mes de gener. Aleshores s'incorporaran el porter Jokin i els futbolistes coreans del Juvenil A, Paik i Lee. La plantilla que podeu veure és provisional, a l'espera de noves baixes o d'algun canvi de darrera hora.

11 de juny
Després de 5 temporades a la LFP el filial del Barcelona tornarà a jugar a Segona B. Es preveu una renovació a fons que passarà, inicialment, pel recanvi a la banqueta: Jordi Vinyals no seguirà i tot fa indicar que García Pimienta dirigirà el nou projecte blaugrana. Un projecte que comptarà amb 6 futbolistes ascendits del Juvenil de Divisió d'Honor, tal com va anunciar fa uns dies el periodista Gerard Romero: Rodri, Amir, Enguene, Juan Antonio, Aitor i Padilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada