Etiquetes

1/7/12

Prat


TEMPORADA 2016-2017
4 de juliol
El defensa Carlos Albarrán ha anunciat fa una estona que aquesta temporada no defensarà la samarreta de l'AE Prat. Tampoc no seguirà el davanter Jordi Sánchez.

28 de juny
Els potablava ja disposen de 18 futbolistes després que aquesta tarda hagin fet oficials les contractacions del migcampista barceloní Fran Piera (Cornellà) i del davanter Martí Just, que ha estat jugant a l'Igualada les últimes tres temporades.

23 de juny
El defensa Éric Ruiz, format al planter del Prat, no jugarà a Segona B amb els potablava i marxa al Santfeliuenc, de Tercera Divisió.

17 de juny
El Prat ha fet oficials aquest vespre tres incorporacions que augmenten a 16 la nòmina de futbolistes de cara al curs vinent. Parlem del porter Sergio Fernández, procedent del Sabadell B, del migcampista polivalent Juanjo Prior, que des del mes de gener era a l'Hospitalet, i el davanter Álex Poves, procedent de l'Europa.

15 de juny
Quarta incorporació del Prat de cara al curs vinent: es tracta del migcampista Alberto Padilla, que arriba procedent de l'Europa.

14 de juny
Ahir dilluns, novetats en la parcel·la ofensiva potablava. Causa baixa Sascha Andreu i arriba el davanter del Badalona Óscar Muñoz.

13 de juny
Divendres el Prat oficialitzava les dues primeres incorporacions de cara al retorn a Segona B. Parlem del defensa Oriol Dot (Europa) i del migcampista Xavi Pluvins (Sant Andreu).

8 de juny
Dia mogut, ahir dimarts, a les oficines del Sagnier. Nou renovacions i cinc baixes deixen tan sols en sis la llista de futbolistes pendents de conèixer el seu futur a l'entitat potablava. 

2 de juny
Diumenge a Tajonar, el Prat va aconseguir retornar a Segona B dos anys després del descens a Olot. Ho fa de la mà de Pedro Dólera, que debutarà en una banqueta de Segona B després del seu pas per les banquetes del Marianao Poblet i l'Europa.

TEMPORADA 2013-2014
31 de gener
El Prat tancava ahir la seva quarta incorporació en aquest mercar d'hivern. Es tracta del migcampista Èric López, que fins ara militava al Cartagena.

28 de gener
Altes i baixes al Prat. Els del Sagnier han anunciat fa una estona la incorporació del davanter Moha, provinent del Badalona. Per la seva banda, ahir va anunciar la baixa de Manu Balda, que segurament s'incorporarà a la disciplina del Cornellà.

25 de gener
Ahir al vespre el Prat anunciava de forma oficial la marxa de Víctor Oribe, a la qual s'afegia la del lateral Álvaro Parra.

14 de gener
Avançat pel periodista pratenc José David Muñoz i anunciat després pel club, el Prat ha donat la baixa al davanter madrileny Antonio Matas, que estaria a punt de tancar un acord per incorporar-se al Sant Andreu.

9 de gener
Dia de moviments a l'AE Prat, ahir. Va anunciar-se la segona incorporació, la del davanter Boris Garrós (Sant Andreu). Per contra, com ja vam avançar, Vivó ha causat baixa a l'entitat potablava i marxa a l'Europa de Tercera Divisió. A més, tampoc seguirà Oribe.

6 de gener
El dia d'any nou l'AE Prat va anunciar la seva primera incorporació. Es tracta de l'atacant Ramon Borrell, que aquesta temporada va començar al Vilanova del Vallès.

22 d'agost
El Prat ha tancat la plantilla amb la incorporació del central aragonès Álvaro Parra. Ho ha confirmat el que fins ara era el seu club, el Teruel, on va arribar el passat mes de juliol procedent de l'Andorra CF.

10 d'agost
Actualitzem el Prat amb la inclusió d'Àlex Granell (Cádiz), que va fitxar fa uns quants dies pels potablava.

7 d'agost
El Prat tornarà a comptar amb els serveis de José Kante, que després de mitja temporada a l'Atlético Malagueño torna al Sagnier. L'acompanyarà el porter barceloní Miguel Ramos, l'any passat al Vilafranca.

31 de juliol
El Prat no comptarà aquest any amb el porter Alberto Cantero, que ha fitxat pel Santfeliuenc de Tercera Divisió.

11 de juliol
Aquest dijous s'ha fet oficial la quarta incorporació potablava per al proper curs. Es tracta del davanter madrileny Antonio Matas, que arriba al Prat procedent del Yeclano Deportivo.

10 de juliol
Dues novetats més en un Prat que dilluns vinent arrencarà la seva pretemporada. Renova el davanter Manu Balda i, de l'altra, es confirma el tercer fitxatge: el migcampista Albert Vivó (Gavà).

4 de juliol
Pendent de renovar alguna peça de l'any passat, l'AE Prat ja ha fet oficials els dos primers fitxatges de la temporada 2013-2014. Parlem, primer, del davanter tarragoní Víctor Oribe (Pobla de Mafumet); segon, del migcampista manacorí Alfonso Artabe, que arriba de la UE Llagostera. A darrera hora d'aquest dijous, els potablava anunciaven la renovació d'Alcaraz.

26 de juny
Ja són 11 els jugadors que han renovat per l'AE Prat de cara al proper exercici. Són els porters Alberto, Guille i Toni; els defenses Larios, Sierra, Murillo i Ricarte; els mitjos Fernando, Fran Bea i Sebas i el davanter Ignacio Rosillo. Només Manu Balda, Alcaraz i David López estan pendents de decidir el seu futu en clau potablava.

31 de maig
El Prat ha confirmat fa uns minuts la continuïtat d'Agustín Vacas al capdavant dels potablava de cara a la propera temporada. Amb Vacas, també seguirà tot el cos tècnic 2012-2013.

28 de maig
Molt per fer encara a una AE Prat que no ha confirmat la continuïtat de Vacas a la banqueta del Sagnier. Qui segur no hi serà l'any vinent és l'etern capità, Jaime Fuentes; ahir dilluns, el Terrassa anunciava el seu fitxatge de cara al curs vinent.

TEMPORADA 2012-2013
30 de gener
Després del fitxatge de Guillem Creus que anunciàvem ahir a la nit, el Prat ha fet oficial fa unes hores l'arribada del davanter hispanoequatorià Manu Balda, fins ara a la Gramenet de Tercera Divisió.

29 de gener
Al llarg dels propers dies l'AE Prat anunciarà la incorporació de Guillem Creus, jugador de banda que ahir dilluns rescindia contracte amb l'Olímpic de Xàtiva. Notícia que arriba hores després que el periodista del Prat Ràdio, José David Muñoz, informés de la marxa del punta José Kante al Málaga B, de Tercera Divisió.

8 de gener
Després de la marxa de l'exHospi Pedro García, avui ha estat Álex Cano qui ha confirmat que abandona el club pratenc per firmar per la UE Castelldefels de Tercera Divisió.

4 de gener
El davanter Pedro García ha anunciat aquest matí via Twitter que deixa el Prat. 'Pedrito' abandona l'entitat potablava després d'haver participat únicament en set partits, sempre com a suplent.

19 d'agost
BALANÇ DE PRETEMPORADA

L'AE Prat ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 5 victòries, 2 empats i 3 derrotes, ha fet 14 gols i n'ha rebut 9. Manel Raigón i Ferran Vila, tots dos amb tres dianes, han estat els màxims golejadors de l'equip d'Agustín Vacas.

2 d'agost

Fa uns minuts l'AE Prat ha anunciat el fitxatge del davanter vallesà José Kanté (Rubí).

6 de juliol

Fa uns dies el Prat Esports anunciava el fitxatge de Sebas Periáñez (Pobla de Mafumet), un extrem dret andalús de 23 anys que arriba per completar la plantilla pratenca.

29 de juny.
Vintena peça. El central targarí Micky Ramírez torna a Catalunya per iniciar la seva carrera a Segona B amb el Prat. Provinent del Numancia B, de Tercera, on s'si havia estat les últimes dues temporades, Micky va jugar amb el Juvenil A de la UE Lleida. Ara, amb 21 anys, fitxa pels potablava.

27 de juny

Dinovena peça. Arriba el jove de 21 anys Rubén Alcaraz, migcampista organitzador que prové de la Gramenet i que el converteix en el sisè excolomenc de l'equip que novament dirigirà Agustín Vacas.

15 de juny
A aquest pas el Prat aconseguirà marxar de vacances amb la tranquil·litat de tenir la plantilla 2012-2013 configurada... o gairebé. Ahir es tancava la renovació de Rafa Murillo, l'únic jugador de l'equip de l'ascens que restava per conèixer el seu futur. En total, 15 renovacions i 3 altes; 18 jugadors i dues o tres fitxes més per omplir segons el club pratenc, amb un Vacas que voldria, doncs, una plantilla d'entre 20 o 21 jugadors per aquesta temporada.

14 de juny
L'AE Prat ha fet oficial aquest migdia la renovació del migcampista Álex Cano, que viurà la seva segona temporada amb els potablava. D'aquesta manera l'únic jugador de la plantilla que ha ascendit a Segona B que resta per conèixer el seu futur és Rafa Murillo.

13 de juny
Tercera incorporació del Prat de cara a la temporada vinent. Després de Guille i Oriol Ricarte, ara el torn correspon al mitjapunta/interior granollerí David López, que arriba després de dues temporades al Terrassa de Miquel Olmo i que enguany s'ha proclamat campió d'Espanya amateur amb la selecció de Catalunya a Gijón.

12 de juny
Anunciava ahir Pedro García al seu Twitter que ben aviat signaria la seva renovació amb el Prat. Dit i fet, aquesta tarda l'entitat potablava ha anunciat la continuïtat del davanter exriberenc, que competirà per un lloc a l'atac dels del baix amb Roger Matamala, tretzena renovació de l'equip que dirigirà per segon any Agustín Vacas. El tècnic barceloní, però, no podrà comptar amb Víctor Durán, que abandona la disciplina del Prat per motius laborals.

11 de juny

Tretzena peça confirmada d'un Prat que encara no s'ha pronunciat sobre la renovació (o no) d'Agustín Vacas. Es tracta del capità, l'incombustible migcampista Jaime Fuentes que s'estrenarà amb el 'seu' Prat a Segona B... en l'onzena temporada al primer equip potablava!

8 de juny

Una altra i tres baixes. El Prat confirmava ahir la primera adquisició 'forània' pel curs vinent: el lateral esquerre Oriol Ricarte torna a Catalunya després de les seves experiències als filials del Zaragoza i del Deportivo, tots dos a Tercera Divisió. Per contra, els potablava confirmaven les baixes d'Ernest, Mechi i l'exHospi Àlex Ruiz de cara a la propera temporada.

6 de juny

Aquest vespre l'Associació Esportiva Prat ha comunicat tres renovacions més, tres continuïtats que eleven a onze els membres amb què compta a dia d'avui el quadre potablava. Renova el porter Alberto, suplent de Toni al llarg d'aquest curs; també ho fa el polivalent migcampista Fernando Núñez, així com el davanter Ignacio Rosillo.

2 de juny
Ahir l'AE Prat anunciava d'una tacada les 7 primeres renovacions del quadre potablava de cara al debut a Segona B del curs vinent. Sense notícies sobre la renovació d'Agustín Vacas, cal separar la renovació del porter Toni Texeira de les altres 6, ja que el meta pratenc podria marxar del Prat sempre i quan rebés l'oferta d'algun equip de categoria superior. Els altres jugadors que confirmaven la seva continuïtat són els laterals exHospi Óscar Sierra i Luís Larios, el central Albert Cazorla, els migcampistes Fran Bea i Charly Ruiz i l'extrem vallesà Ferran Vila.

1 de juny
Ahir el compte Twitter del Prat Esports anunciava l'ascens al primer equip de Guille López, porter del Juvenil de Lliga Nacional de l'AE Prat i que fa dues temporades va jugar amb el Juvenil de l'Hospi a Divisió d'Honor i, fins i tot, va arribar a anar convocat amb el primer equip a causa de les baixes de Craviotto i Planchería. Resten per definir els jugadors que continuaran al planter pratenc, així com els jugadors que tenen contracte en vigor i els que causaran baixa.

27 de maig
Crònica del partit. A la primera i sense dubtar. L'Associació Esportiva Prat ha fet història aquest matí en derrotar l'Atlético Sanluqueño per 2-0 i ascendir per primer cop a la seva història a Segona Divisió B, on l'any que ve es trobarà amb el CE l'Hospitalet. El títol d'heroi de l'ascens li podríem adjudicar a l'exriberenc Óscar Sierra, autor dels dos gols del matí en dues jugades a pilota aturada. Però en part seria injust. L'hi podríem donar a un excels Toni Texeira: el porter pratenc va erigir-se en salvador potablava diumenge passat al Palmar i avui ha tornat a oferir un recital fins al punt de desquiciar la davantera de l'Atlético Sanluqueño, 'Torero de la Isla' inclòs. I seríem injust. Val més donar el premi d'herois a la feina en equip, al treball que l'entitat pratenca porta fent des de fa molts anys, al treball constant que avui ha culminar en un ambient excepcional en un Sagnier ple a vessar en què futbol i sentiment de pertinença a una ciutat, a un projecte, s'han fos en una sola idea. Un projecte que va més enllà del futbol i que pretén fer ciutat i fer pinya, més enllà dels colors polítics. I fent dels mitjans una eina cabdal per enfortir aquest vincle. Sí, mitjans (dels de debò). En definitiva, tot el que des de fa mesos no passa a l'Hospitalet. Una lliçó que molts haurien d'aprendre, una lliçó que, des de la 'distància', ens ha fet sentir enveja sana. Felicitats a l'AE Prat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada