Etiquetes

14/4/12

Victòria clau | CE l'Hospitalet Juvenil 3-2 Gavà Juvenil

Victòries com les d'avui, més enllà de prestigiar un equip, donen confiança i motius per creure (encara més) en la consecució d'un objectiu marcat des de fa mesos i que ningú discuteix com és l'ascens a Divisió d'Honor Juvenil. Victòria per 3-2 davant del líder dels no filials, el Gavà. Un rival que ha venut la seva pell tan cara tal com s'ha vist en la consecució del tercer gol riberenc, en temps de descompte i en pròpia porta. Ha estat la cirereta d'un partit competit al primer acte i embogit en un segon temps ple d'alternatives i tensió. L'Hospi, com és habitual, ha perdonat amb el marcador a favor i en superioritat numèrica, però un bon Gavà ha tingut la virtut de fer veure que jugava en igualtat numèrica per neutralitzar en dues ocasions l'avantatge riberenc gràcies a un doblet de Tito. Amb tot, el factor Pedro Bilbao sembla ser determinant partit rere partit. O gairebé. Autor del primer gol i assistent del 2-1; la seva lluita i la seva velocitat han estat claus per donar a l'Hospi tres punts que el mantenen més viu que mai en la lluita per l'ascens. Una lluita en què el Sant Andreu, que avui derrotava l'Europa per 1-4, es perfila com a màxim rival. Amb els graciencs i el Jàbac fent una passa enrere, les 6 jornades que arriben es preveuen més que intenses.

En un partit que s'ha posat lleig ben d'hora per l'Hospi. No ha estat al marcador... gràcies a Roger Cabezas, que treia una mà fantàstica per enviar a córner un xut d'Aitor (4'). Gairebé a l'acció següent, era Guille qui perdonava el gol gavanenc en creuar en excés el seu xut davant la sortida de Roger (5'). La resposta, contundent i misteriosa, arribava instants després: córner botat per l'Hospi, rematada de cap de Mario Ricote a l'interior de la gran, la pilota pica al travesser i bota... encara no sabem on. Dins o a fora? Davant del dubte, ni l'assistent ni l'àrbitre concedien el gol (10') i l'acció donava pas a una fase de menys intensitat i lluita al mig del camp. Això fins que el partit s'ha trencat amb l'expulsió del visitant Cristian Mulero (40'). Acte seguit, una falta lateral penjada a l'àrea provocaria el gol riberenc, després que Nico Kata no encertés a rematar des del punt de penal, Pedro Bilbao recollia el rebuig i enviava la bola al fons de la xarxa enmig d'un bosc de cames (41'). Amb el Gavà tocat, l'Hospi apretava a la recerca d'un segon gol que Iván Salvador, molt bulliciós, acariciava en un xut des de la frontal que Pacheco, amb problemes, atrapava en segona instància (44').

A la represa, la bogeria i ocasions a dojo. Aitor perdonava l'empat en una acció similar a la de Guille al primer temps (50'). I un minut després que Pedro Bilbao desaprofités un mà a mà amb Pacheco (57'), una pilota llarga i un malentès entre Xavi i Mario habilitava Tito per afusellar Roger i empatar el partit (58'). Però quedaria molt. Massa. Amb Agustín al camp en lloc de Sergio, l'argentí culminaria una contra magnífica conduïda per Pedro Bilbao, que marxava per velocitat dels rivals, arribava a línia de fons i assistia al punt de penal perquè Agustín afusellés Pacheco (67'). La resposta gavanenca seria ràpida i mortífera: falta lateral picada per Erik i de nou Tito enviava la pilota al fons de les malles en una jugada embolicada dins l'àrea riberenca (72'). Amb el 2-2 i l'expulsió infantil de Xavi per clavar una puntada a un rival el partit es posava coll amunt. Over Ramos i Mario gaudirien d'accions franques per tornar a avançar l'Hospi, però seria Pedro Bilbao qui, de nou, posaria la nota exquisida en aprofitar una mala sortida de Pacheco, endur-se la pilota per velocitat i, gairebé sense angle, disparar i esperar que el central Erik enviés l'esfèrica al fons de la xarxa en el seu intent per evitar el 3-2.

FITXA TÈCNICA

CE l'Hospitalet Juvenil A: Roger, Xavi, Sergio (Agustín, 63'), Mario, Mañas, Quim, Alan, Pedro, Over (Cristian, 77'), Nico (Héctor Poncelas, 54') i Iván Salvador.

CF Gavà Juvenil A: Pacheco, Cristian Mulero, Alberto, Erik, Luca Ferrone, Rubén (Luca Trimiño, 63'), Pol, Guille (Julián, 83'), Masuet, Sergio i Aitor.

Gols: 1-0 Pedro Bilbao (41'); 1-1 Tito (58'); 2-1 Agustín (67'); 2-2 Tito (72'); 3-2 Erik (91', pp).

Àrbitre: Albert Ávalos Martos (Anoia). Ha amonestat els locals Over (25'), Sergio (60') i Roger Cabezas (93') i els visitants Masuet (43'), Tito (78') i Aitor (92'). Ha expulsat el riberenc Xavi amb vermella directa (73') i el gavanenc Cristian Mulero per doble amonestació (35', 40').

Incidències: partit del grup 7 de Lliga Nacional Juvenil celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 60 espectadors. Tarda assolellada. Joel i Uri han completat la convocatòria de Robert Cuesta.

1 comentari:

  1. PARTIDAZO, el que hemos podido disfrutar los que tuvimos EL PREMIO DE ASISTIR HOY A LA FEIXA LLARGA (hay que decir que habia dominio en las gradas de los aficionados del Gava).

    Digo premio porque ha sido un bonito partido con muchas alternativas, intensidad, goles y UNA FIGURA POR ENCIMA DE TODOS """"Pedrito"""", bueno llamamosle por su nombre DON PEDRO BILBAO, QUE PARTIDAZO ha hecho el chaval, las tres acciones de gol han sido suyas.
    Destacar la movilidad de IVAN SALVADOR y la GRAN INTENSIDAD sobre todo en la primera parte de todo el equipo.

    **** A veces, el primer equipo parece los juveniles y no EL OTRO, QUE EJEMPLO DE ENTREGA, SUDOR POR LA CAMISETA, ILUSION, Y sobre todo ME GUSTARIA DESTACAR LA FORMIDABLE TAREA en notable ascension que esta haciendo EL ENTRENADOR DE ESTOS JUVENILES, EL SR. ROGER CUESTA, FORMIDABLE, como lleva la batuta.... ***

    DEBERIAMOS DE TOMAR NOTA DE ESTOS EJEMPLARES CHAVALES, y pensar que a veces no hace falta fichar a tantos jugadores de fuera y si MIRAR MAS LA CANTERA, ES EL ERROR DE TODOS LOS ESPAÑOLES, PENSAR QUE LO DE FUERA ES MEJOR QUE LO QUE TENEMOS DENTRO. Esto incluso en epoca de crisis como la que estamos atravesando, ayudaria notablemente a las arcas de la entidad.

    Y sobre todo pediria mas apoyo de los aficionados para el resto de partidos de los juveniles en casa.

    ME SIENTO ORGULLOSO DE SER DE L'HOSPI.
    MAÑANA YA VEREMOS QUE PASA.................

    ResponElimina