Etiquetes

29/4/12

Encara queda, però menys | CE l'Hospitalet 2-0 Ontinyent CF

No ha estat un partit de videoteca, d'aquells que perdurin a la memòria de l'aficionat riberenc i passi a la història. Ni de bon tros. Però sí que és un partit que pot ajudar a fer història. L'Hospi ha derrotat l'Ontinyent per 2-0 en un partit marcat per l'efectivitat local davant d'un rival que prou feina té per aixoplugar-se amb la tempesta de problemes extraesportius. Després d'una primera meitat insubstancial, dos gols de Rubén García i de Pitu abans d'arribar al primer quart d'hora de la represa han sentenciat un partit que no ha tingut història a partir d'aleshores. Victòria solvent d'un Hospi que d'aquesta manera ha respost bé a les victòries del Llagostera, del Badalona i del Reus i a les ensopegades de l'Orihuela, l'Olímpic i el Lleida Esportiu, que es compliquen els seus objectius. La bona notícia, en principi, és el campionat matemàtic de l'Atlètic Balears, proper rival de l'Hospi diumenge vinent (18:00) a Palma. Sí, no ens en podem refiar i menys d'un planter amb les armes amb què compten els balearicos, però entre jugar-se la vida contra un equip amb opcions o fer-ho contra un rival sense pressió pel marcador, crec que molts no dubtaríem a quedar-nos amb la segona opció.

El partit es resumeix tan ràpidament que n'hi haurà prou amb un paràgraf per meitat per fer quatre pinzellades d'un matx avorrit per l'aficionat neutral, excepció en un Estadi que avui presentava una bona entrada al voltant dels 1.000 espectadors. A l'onze titular, l'entrada de Pitu al mig del camp desplaçava Manel Gómez a l'eix de la defensa tot aprofitant la baixa per sanció de Lucas Viale. Tot i l'aposta creativa (més que no pas d'inici contra l'Andorra), les ocasions han brillat per la seva absència i amb la generositat per bandera, només podríem destacar dos xuts de Prats i de Pitu des de mitjana distància que Alberto ha blocat sense problemes. L'Ontinyent només n'ha tingut una; ha estat, però, doble i clara ja que Kikín ha obligat Craviotto a estirar-se per desviar un xut creuat i el rebuig el desaprofitava Dani Bardolet, que estavellava el seu xut en un defensa hospitalenc (27'). La resposta de l'Hospi, tardana, també ha fregat el gol i ha fet lluit el porter ontinyentí: Osado resolia una jugada en banda esquerra amb una mitja volta i posterior xut que Alberto, amb els peus, s'encarregava d'enviar a córner (40').

A diferència de fa quinze dies, cap dels dos tècnics ha introduït canvis però la dinàmica d'un Ontinyent defensant amb tot i d'un Hospi poc inspirat s'ha trencat en el moment que l'efectivitat riberenca ha aparegut. Ho ha fet, com comença a ser habitual, en una jugada a pilota aturada quan Rubén García, en una rematada estranya, resolia una maranya a l'interior de la gran i perforava la porteria dels de la Vall d'Albaida amb un pèl d'intriga (53'). El gol donava tranquil·litat a un Hospi que trigaria tan sols cinc minuts en matar l'encontre. Passava després d'una combinació entre Aday i Dani Guillén, centrada rasa al punt de penal, festival d'errades per part de tots dos equips i el més llest del pilot, Pitu, es col·locava la pilota i batia un Alberto que tot i desviar la pilota no aconseguia evitar el definitiu 2-0 (58'). A partir d'aquí, el no-res: només Juan Navarro hauria pogut variar el marcador en un cop de cap desviat a centrada de Javi Salero (71'), però un Ontinyent tremendament innocent demostrava una nul·la capacitat de reacció i el perquè dels seus únics dos gols a domicili en gairebé set mesos. Hi ha vegades que el cotó no enganya. I l'Hospi, deixant passar els minuts, donava entrada a Pedraza, Haro i Ángel Sánchez i descans a Aday, Cirio i Pitu. Tres punts al sac, sis de pendents en joc i una màxima clara: seguim depenent dels nostres marcadors.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Pol Llonch, Dani Guillén, Castaño, Manel Gómez, Rubén García, Pitu (Ángel Sánchez, 83'), Aday (Marc Pedraza, 68'), Cirio (David Haro, 78'), Osado i David Prats.

ONTINYENT CF: Alberto, Gonzalo, Álex Cacho, Juan Navarro, Raúl Muñoz, Bardolet, Iván Forte (Urrea, 77'), Javi Salero, Diego Alegre (Borja, 82'), Giovanni i Kikín (Fali, 64').

Gols: 1-0 Rubén García (53'); 2-0 Pitu (58').

Àrbitre: Adrián José Suárez Betancor (Las Palmas). Ha amonestat els locals Aday (19') i Marc Pedraza (75') i els visitants Iván Forte (23'), Kikín (54') i Urrea (89').

Incidències: partit de la 36a jornada del grup 3 de Segona B disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 1.000 espectadors. Presència a la graderia de l'ex de l'Hospi, Cristian Gómez i del míster del Reus, Santi Castillejo. A l'Hospi, Moragón i Moussa han completat la convocatòria.

4 comentaris:

  1. Quedemos con el resultado, que a fin de cuenta es lo importante.

    Pensemos ya en el IMPORTANTISIMO PARTIDO EN CAMPO DEL BALEARES, el resultado de este partido en mas de un cincuenta por ciento nos va a dar el ser o no ser en playoffs. Pues esperar hacer los deberes en el ultimo partido, con la ansiedad, presion que supone y si encima no solo es suficiente ganar sino que hay que ver los resultados de los otros partidos, sera COMPLICARSE MUCHO.

    ASI, QUE SEA COMO SEA SE HA DE IR A BUSCAR LA VICTORIA, PUES SI SALIMOS A POR UN EMPATE NOS PUEDE PASAR FACILMENTE QUE ACABEMOS PERDIENDO, ante un rival de la calidad del Baleares (aunque no se jueguen nada no creo que ni los aficionados ni los jugadores del Baleares se tomen el partido relajadamente al jugar contra un equipo como el HOSPI)

    Necesitaremos que todos los jugadores den lo maximo, jueguen cien por cien concentrados, que seamos un equipo por encima de individualidades y egoismo que a veces en ciertos jugadores, lo hay, y sobre todo que el mister haga una lectura de como hacerle daño, PARA MI, MUY CLARO, UN CENTRO DE CAMPO MUY FUERTE Y POBLADO,
    DEFENDER MUY BIEN Y PROBAR EN LA PRIMERA PARTE CON DOS PUNTAS RAPIDOS, y segun el resultado al descanso introducir variantes. (no seria nada descabellado, si es posible, ya que se necesita en el juvenil, LLEVARSE A MALLORCA A PEDRO BILBAO, ESTA EN UN EXCELENTE MOMENTO, y nos puede ser de gran utilidad debido a las caracteristicas del rival, aunque tengamos que dejar en casa a alguno de las vacas sagradas)

    NOS ESPERA UN PARTIDO MUY DIFICIL, Y SEGURO QUE EL BALEARES NOS ESPERA CON GANAS, LES SERVIRA DE TEST PARA ADEMAS AMPLIAR SU CONFIANZA, AL CONSIDERARNOS UN RIVAL DE CIERTA ENTIDAD.

    El punto mas vulnerable indudablemente del Baleares es la defensa, si le robamos el balon en el medio campo y jugamos rapido seguro que algun marcaremos. SEAMOS POSITIVOS VINYALS y ENCHUFA A LOS JUGADORES.

    SEGUIMOS TENIENDO TODA LA CONFIANZA EN NUESTRO ENTRENADOR Y JUGADORES. AUPA HOSPI¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. Buen resultado, partido flojito! personalmente debemos de ir al campo del Baleares con el mejor equipo posible (sin hacer cosas raras), mínimo tendríamos que puntuar la semana que viene y ganar contra el Xativa. La afición muy buen animando, en gran parte del partido.

    ResponElimina
  3. Un partido flojo, sin duda. Mi opinión, nos sigue faltando "punch" arriba. Osado le ha dado otro aire a la delantera, pero, es mi opinión personal, creo que su juego no se adapta del todo al 4-2-3-1 que solemos hacer.
    Ayer nueva probatura: Prats a la media punta. El de Badalona me gusta poco (o nada) lejos del área porque se gasta mucho en recuperaciones y perdemos esa chispa de gol que tiene. No me gusta ni en banda ni de media punta. (Daniel, que no sale mi nombre)
    Aunque se rumorea por ahí que hay una teoría conspiranoica sobre que no "debemos" subir, creo que se debe más al miedo a "cargarse la temporada" al final. Por eso ayer Rubén estaba más tiempo entre los centrales que por delante.
    En cuanto al partido, muy flojo. No recuerdo más que 3 chutes (con cierto riesgo) (dos de ellos goles) en todo el partido y eso es un bagaje muy pobre para ir al campo del líder. Imagino que si jugamos así en casa, el domingo que viene será un 4-3-2-1 defensivo. Pero si así sumamos los 3, a estas alturas de la liga, ya importa menos como se juega si se gana.

    ResponElimina
  4. La cuestión (en las alturas que estamos) es sumar de 3 en 3 puntos, además sino hemos jugado bien en toda la temporada no veo el porque lo tendríamos que hacer ahora. Lo de Prats de midapunta no estanta la novedad, ya que no es la primera vez que se produce que juegue de mediapunta, desde que está Osado de titular ha venido siendo algo habitual.

    ResponElimina