Etiquetes

9/4/12

Més del mateix | València Mestalla 1-1 CE l'Hospitalet

Amb la perspectiva que donen 48 hores posteriors a l'empat de l'Hospi a Paterna dissabte passat i a una semidesconnexió per analitzar fredament tot plegat, començarem per allò positiu, allò que ens marca que l'Hospi segueix depenent de sí mateix per ser a final de temporada entre els quatre primers. I no parlem de sensacions, evidentment, sinó de matemàtiques: els nombrosos duels directes així ho dicten per un Hospi que rebrà Andorra, Ontinyent i Olímpic a l'Estadi i només es desplaçarà al camp de l'Atlètic Balears (que no s'hauria de jugar de jugar-hi res malgrat la mala dinàmica que duu), a banda de descansar el cap de setmana del 21 i 22 d'abril. Repetim, els números ens fan ser més positius i li donen un valor important al punt que es va sumar a Paterna davant d'un rival que va ser superior (davant d'un gran rival, de gran qualitat) i que si no hagués estat per Carlos Craviotto ara potser estaríem parlant d'una desfeta contundent, un 4-1 posem per cas. Un Hospi que va saber reaccionar al gol local però que va patir amb les ràpides contres del filial. I un Hospi que va seguir fosc en la creació, menys intens que el rival en el xoc, amb menys actitud. I ja hem vist aquesta temporada que aquest no és el camí.

Un únic canvi a l'onze inicial dels riberencs: l'entrada de Marc Pedraza a l'onze inicial en detriment de David Haro donava més centímetres a l'atac riberenc i menys velocitat d'inici. Contenció en un mig del camp amb Rubén i Manel i Pol Llonch al lateral dret per segon partit consecutiu, un Pol que va veure marcat el seu partit amb una groga abans de la mitja hora de partit. Ben d'hora Craviotto s'havia de posar a treballar de valent, primer en un xut de Miñano des de la frontal de l'àrea que el lleidatà blocava sense més dificultats (4'). Poc profund, l'Hospi no traspassava la línia de tres quarts de l'atac i les pèrdues de pilota facilitaven ràpides contres del Mestalla, com la que conduiria Roberto Ibáñez al minut 20, amb una pilota oberta a la dreta, veient la cursa de Bernat (el millor del partit) i amb un xut de l'11 del Mestalla que acabaria al fons de la xarxa amb la col·laboració de Sergio Castaño (20'). Cop dur per un Hospi que poc a poc es va anar posant les piles i que va tenir el seu primer apropament amb un cop de cap de Cirio a centrada de Dani Guillén que es perdria per sobre del travesser de Saúl (31').

A la segona hi hauria més sort: falta lateral botada per David Prats, rematada de Rubén García al segon pal i Marc Pedraza, amb el cap, desviava la rematada per batre Saúl, empatar el partit i dedicar el quart gol del curs a la memòria del seu pare (37'). Amb l'1-1, calia actuar amb cap davant l'embranzida final del filial. No va ser del tot així, ja que l'Hospi gairebé acabaria demanant l'hora després que Bernat culminés una gran combinació dels 'Che' amb una rematada creuada que Craviotto enviaria a córner (41') i després que Ángel Montoro etzibés una gardela seca i potent des de la frontal de l'àrea i forcés el porter riberenc a estirar-se per salvar el segon gol del Mestalla (43'). Als punts, millor partit d'un Mestalla que maleïa l'estat de forma de Craviotto.

Lluny que la decoració canviés a la represa, les intencions de l'Hospi d'avançar metres no van anar més enllà d'aquestes intencions. Poca clarividència i poca capacitat de construir davant d'un Mestalla intens i segur al darrere. Tampoc l'entrada de Pitu i Ángel Sánchez al centre del camp, o de David Haro per Cirio a la banda, van donar més profunditat a un Hospi espès que va haver de confiar-ho tot a un Craviotto estel·lar. A ell, i al pal, que passada l'hora de partit escopiria un xut de falta llunyà del central Pardo, en part beneficiat pel fort vent regnant (61'). També Lucas va va tenir la seva quota de 'salvador' enviant a córner una rematada creuada de Roberto Ibáñez, molt actiu també al llarg de tot el partit. Mentrestant, l'Hospi era incapaç d'aprofitar els riscos que prenia el València i es diluïa quan era capaç de trepitjar l'àrea local.

Els locals, per contra, a la seva, com Craviotto: nova acció individual, ara per l'esquerra de Roberto de Ibáñez i aturada confiada del lleidatà (79'), jugada embolicada a la sortida d'un córner, rematada de Carles Salvador i de nou Craviotto apareixia per evitar el 2-1 davant la desesperació de la parròquia local (85'). I la cirereta: enèssim intent per perforar la meta riberenca, ara a càrrec de Carles Gil, que amb el seu xut des de la frontal tornava a fer volar Craviotto per veure com l'esfèrica tornava a marxar a córner (89'). Vist el panorama, vistes les ocasions i la capacitat de reacció i de plantar cara al rival, el punt s'ha de donar com a bo pel que podria haver estat, però l'autocrítica ha de ser més latent que mai: cada cop queda menys marge d'error (4 partits) i, ara sí, ja no es pot fallar si l'objectiu d'inici de temporada no acaba convertint aquest exercici en un fracàs. Podem, i de ben segur que si volem, ho acabarem aconseguint.

FITXA TÈCNICA

VALÈNCIA MESTALLA CF: Saúl, Joel, Carles Salvador, Tano, Pardo, Miñano (Adrián Cuevas, 60'), Montoro (Cristian, 80'), Portu, Bernat (Carles Gil, 68'), Roberto Ibáñez i Paco Alcácer.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Pol Llonch, Dani Guillén, Castaño, Lucas Viale, Rubén García, Marc Pedraza (Ángel Sánchez, 83'), Cirio (David Haro, 63'), Manel Gómez (Pitu, 74'), Osado i David Prats.

Gols: 1-0 Bernat (20'); 1-1 Marc Pedraza (37').

Àrbitre: Rubén Jiménez González (Las Palmas). Ha amonestat els locals Carles Salvador (37'), Montoro (58') i Adrián Cuevas (67') i els visitants Pol Llonch (26'), Rubén García (59'), Marc Pedraza (62') i David Haro (69').

Incidències: partit corresponent a la 33a jornada del campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B disputat al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del València CF. Uns 500 espectadors en una tarda desagradable amb vent i una mica de pluja. Presència d'afició riberenca a la graderia. A l'Hospi, Aday i Moragón han completat la convocatòria. A la grada hi havia el secretari tècnic de l'Hospi, Quique Cárcel i l'exentrenador riberenc José Luís García.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada