Etiquetes

4/12/11

Retorn a la victòria | CE l'Hospitalet 2-0 Sporting Mahonés

Resum del CE l'Hospitalet 2-0 Sporting Mahonés (Televisió de l'Hospitalet)
Les dades de la 16a jornada del #2bg3 al Blog de l'ARA
Crònica de l'Hospi Juvenil 3-1 Jàbac i Terrassa


Retorn a la 'normalitat'. L'Hospi ha tornat a sumar tres punts d'una tacada després de derrotar l'Sporting Mahonés aquest migdia en un partit no massa lluït i que ha tingut en el marcador final el millor per als riberencs. Els de Vinyals, de nou mancats de continuïtat, han trobat massa dificultats a la primera meitat per obrir la defensa menorquina, únicament preocupada per defensar l'empat a zero inicial. A la represa, el cansament visitant i la major ambició local han canviat la decoració i dos gols de Marc Pedraza i de David Prats han fet imposar la lògica que dictava la classificació i que el mateix partit ja començava a posar en dubte. Després, Hospi i Sporting han semblat signar un pacte de no agressió que ha dut el partit cap al final sense massa més ensurts. Amb aquest 2-0, l'Hospi suma la sisena victòria del curs a l'Estadi, la primera que no es produeix per la mínima i retalla distàncies amb un Atlètic Balears que ha empatat sense gols a Dénia (0-0). Els de Vinyals, que diumenge vinent visitaran l'Ontinyent, viuran la setmana en segona posició, cinc per sobre del cinquè classificat passi el que passi aquesta tarda a Reus.

Un canvi, força sorprenent, a l'onze inicial. Moussa deixava de ser l'únic jugador de camp en haver jugat tots els minuts tant a la Lliga com a la Copa i donava pas a Dani Guillén, que es vestia de curt a l'Estadi per primera vegada, segons Vinyals, per donar participació a tota la plantilla i premiar la bona tasca de Guillén als entrenaments; al partit, el lateral extremeny ha tingut una actuació correcta dins del nivell general de l'equip, tot i que tampoc no ha tingut massa feina en l'aspecte defensiu. Aday i Marc Pedraza tornaven a ser titulars i l'ex del Sant Andreu ha estat un dels més actius en una primera meitat de domini riberenc però sense massa ocasions clares. Les primeres, de fet, han arribat a pilota aturada amb dos llançaments de falta de Lucas Viale (8') i de Pitu (16') que han marxat desviats per poc sense que Oliver hagués d'intervenir. També a pilota aturada, Manel Viale ha disposat d'una gran ocasió en rematar de cap un córner botat per Pitu, però la pilota s'ha acabat perdent a l'esquerra de la meta balear (23').

L'ocasió més clara per l'Hospi ha arribat a la següent acció, després d'una bona passada interior de Marc Pedraza cap a Cirio, que arribant des del darrere s'ha plantat tot sol davant Oliver, però la presència del porter hospitalenc ha incomodat Cirio, que ha rematat per baix i fregant el pal esquerre (24'). Minuts després, Cirio abandonaria el camp amb una possible fractura al cinquè metatarsià per acabar donant entrada a Corominas. Coses de l'atzar, l'Hospi ha perdut intensitat i concentració i ha permès que l'Sporting tingués alguna acció de perill; la més clara, sens dubte, una rematada als núvols de Sergio Martínez en una pilota morta dins l'àrea gran de l'Hospi (33'). Una gota al desert, ja que els maonesos han seguit practicant una defensa gairebé numantina a la recerca d'un puntet miraculós.

La segona meitat, sense canvis a cap dels dos equips, començava amb forces renovades per un Hospi que tancava el rival al seu camp; tot i això, Oliver vivia tranquil i fins al deu de la represa Corominas no va provocar perill amb un xut desviat després d'una bona acció individual i posterior centrada d'Aday (54'). És més: gairebé sense voler-ho, l'Sporting s'hauria pogut avançar amb un llançament de falta llunyà de Ton Alcover que estava a punt de sorprendre Craviotto amb un estrany sobrebot que obligava el meta lleidatà a enviar la bola a córner (55'). L'ensurt va esperonar un Hospi que als pocs minuts obria la llauna amb una boníssima de David Corominas veient l'arribada de Marc Pedraza des de segona línia; control del '8' de l'Hospi i magnífica resolució, per baix, per batre Oliver, situar l'1-0 i dedicar la diana al seu fill i al seu pare (61').

L'1-0 feia mal a l'Sporting, mancat de confiança per tota la situació extraesportiva. El de Borsot, fluixos en atac, van estar a punt d'encaixar el segon en una doble ocasió d'Ángel Sánchez i de Marc Pedraza que acabava per sobre del travesser després d'un primer rebuig de punys d'Oliver (69'). Després d'un doble canvi ofensiu als maonesos, però, l'Hospi sentenciaria el partit amb una bona recuperació de pilota, acció entre Ángel Sánchez i Pitu, passada en diagonal del saltenc cap a Prats que resolia deliciós, per sota, batent Oliver a l'hora que Capó el travava per darrere (73'); sisena diana de Pratigol a la Lliga. Aquí s'acabava el partit, ja que l'Sporting ho intentaria amb molt més cor que cap però sense encert, tot i que Arkaitz demanava penal en una caiguda davant Hammouch. D'aquí al final, Corominas disposaria d'una altra ocasió per fer el tercer però el seu xut marxava desviat (88'), mentre que Pulido Santana perdonava la segona groga a Pitu en una falta tan clara com innecessària; tot s'ha de dir, però, i al primer temps l'àrbitre canari perdonava l'expulsió al visitant Carlos Barreda per una acció encara més infantil.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Dani Guillén, Manel Viale, Lucas Viale, Rubén García (Ángel Sánchez, 62'), Marc Pedraza, Cirio (Corominas, 31'), Aday (David Haro, 71'), Pitu i David Prats.

SPORTING MAHONÉS: Oliver, Barreda, David Sánchez (Micaló, 85'), Raúl Capó, Biel Medina, Sergio (Ignasi, 70'), Joan Barber, Genís, Nacho del Moral, Ton Alcover i Toni Corbella (Arkaitz, 70').

Gols: 1-0 Marc Pedraza (61'); 2-0 David Prats (73').

Àrbitre: Juan Luís Pulido Santana (Las Palmas). Ha amonestat els locals Marc Pedraza (4'), Hammouch (63') i Pitu (81') i els visitants Joan Barber (8'), Barreda (43'), Toni Corbella (58') i David Sánchez (68').

Incidències: partit de la 16a jornada del grup tercer de Segona Divisió B disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 400 espectadors. Matí assolellat però fredot; onzena visita de l'Sporting a l'Hospitalet. Els jugadors de l'Hospi han saltat al terreny de joc vestint unes samarretes en contra del tancament dels mitjans de comunicació públics de la Ciutat. A l'Hospi, Moragón i Manel han completat la convocatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada