Etiquetes

3/12/11

Fent camí | CE l'Hospitalet Juvenil 3-1 UFB Jàbac i Terrassa

El Juvenil A de l'Hospi ha enllaçat la tercera victòria consecutiva a la Lliga en derrotar el Jàbac i Terrassa per 3-1 en un partit més complicat del que assenyala el marcador final. I és que els de Dani Casado, que ja són quarts a la classificació empatats amb l'Europa, han desaprofitat un munt d'ocasions claríssimes que han fet aparèixer aquella dita que resa que "qui perdona ho acaba pagant". Això, després d'una primera part amb domini aclaparador d'un Hospi elèctric i ambiciós amb un Pedro Bilbao excessivament revolucionat; tot i la seva qualitat, el '7' del Juvenil necessita una pausa per tal que l'equip encara pugui beneficiar-se més de la seva qualitat. La velocitat per banda dreta ha estat una de les armes; l'altra, les jugades a pilota aturada que han dut de corcoll la defensa vallesana. De fet, fruit d'una d'elles l'Hospi ha estrenat el marcador amb un gol de cap del central Sergio Mayorga després d'una jugada assajada (16'). Pocs instants després, el mateix Sergio hauria pogut ampliar distàncies en una jugada calcada que salvava el porter visitant. Sort semblant corria Pedro Bilbao al pas per la mitja hora amb una jugada individual marca de la casa i un xut forçat que marxava fregant la creueta.

L'Hospi havia perdonat a la primera meitat i també a l'inici de la segona, amb dues accions consecutives de Pedro Baena que treia Adrián (49'). I és clar, Llei de Murphy: el killer del Jàbac, en una contra aïllada batia Roger per baix i situava l'empat al marcador (53'). Tocava reaccionar, però costava que el domini del partit es traduïs en ocasions de gol pels riberencs. Ha estat així fins al minut 86, quan de nou Sergio Mayorga ha enviat la pilota al fons de la xarxa per tornar a avançar els riberencs. Per la seva banda, el Jàbac s'encenia amb l'àrbitre per la senyalització d'un fora de joc dubtós i d'un penal on el davanter egarenc hi posava més pa que formatge. Amb els vallesans més pendents de l'àrbitre que del partit, una contra letal de l'Hospi la materialitzava Over Ramos, ja en temps de descompte, per posar la sentència i donar a l'Hospi el vuitè triomf a la Lliga abans de l'aturada de la setmana vinent i de visitar el Sant Andreu en la darrera jornada de l'any.

FITXA TÈCNICA

CE l'Hospitalet Juvenil: Roger, Lucas (Mario, 46'), Sergio Mayorga, Alan, Dani Mañas, Quim, Pedro Bilbao, Robinho (Marc Gallart, 75'), Pedro Baena, Kata (Èric Vila, 64') i Héctor Poncelas (Over, 46').

UFB Jàbac i Terrassa: Adrián, Víctor, Gil, Dani García, Alba, Casasayas (De la Fuente, 84'), Pirla, Rubén (Albert Merino, 64'), Ruy Gama, Xavi Muñoz i Calvo (Clotet, 71').

Gols: 1-0 Sergio Mayorga (16'); 1-1 Ruy Gama (53'); 2-1 Sergio Mayorga (86'); 3-1 Over (90').

Àrbitre: Nicolás Horna Díaz (delegació de Sabadell). Malament. Ha permès que el partit s'escalfés de forma innecessària, ha perdonat alguna groga per tots dos equips i ha errat en alguna jugada puntual que hauria pogut modificar el camí de l'encontre. Ha amonestat els riberencs Robinho (12') i Over (60') i els visitants Ruy Gama (11'), Gil (42') i Xavi Muñoz (55'). Ha expulsat amb vermella directa el jugador del Jàbac, Mateo (86') quan es trobava a la banqueta.

Incidències: Partit disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 60 espectadors. Tarda fresca i humida amb un vent que ha refredat encara més l'ambient. El porter Roberto Aguado ha completat la convocatòria de l'equip de Dani Casado, que ja suma 16 de 21 possibles jugant com a local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada