Etiquetes

22/12/11

Fins aquí | FC Barcelona 9-0 CE l'Hospitalet

L'Hospi ha caigut eliminat aquesta nit de la Copa del Rei després de caure de forma contundent al Camp Nou per 9-0. Mal partit dels homes de Jordi Vinyals, mancats de bona part de la tensió, concentració i bons detalls que van aparèixer al partit d'anada i que van condicionar que l'eliminatòria viatgés ajustada al partit de tornada. Errades individuals i col·lectives a banda, l'esperança de fer història de l'Hospi s'ha esvaït en onze minuts, els que ha trigar el col·legiat de Castella i Lleó, José Luís González González, en fer cas al seu assistent i assenyalar com a penal una piscina d'Isaac Cuenca després d'un més que lleu contacte (discutible també si dins o fora) amb Moussa Bandeh. L'ex del Raqui San Isidro, Pedro, transformaria el penal donant pas a un festival del conjunt barcelonista, que no ha abaixat el pistó en tot el partit i ha acabat clavant un resultat difícil de digerir per als riberencs, que no tornaran als entrenaments fins el proper 29 de desembre, dos dies abans de viatjar a Tarragona per enfrontar-se al Nàstic en un amistós (11:00 hores). Dies necessaris per digerir: torrons i males sensacions. Foto: Àngel Garreta / remimages.com

El penal ha desencadenat els nervis i les imprecisions en una defensa de l'Hospi que res ha tingut a veure amb la de l'anada i que ha concedit massa facilitats a un bon rival. Després del gol de penal de Pedro, Cesc ha rematat a plaer una centrada de Cuenca (19'), Thiago ha regatejat Craviotto després d'aprofitar una errada clamorosa de Castaño (22'), Xavi aconseguia el quart gol de la nit en empalar una gran assistència de Cesc (36') i Cristian Tello feia el cinquè abans del descans en un contraatac que s'hagués hagut d'evitar després d'un servei de cantonada que l'Hospi havia servit en curt sense més conseqüències (42'). En resum, massa adversitats (alienes i pròpies) com per pensar en un altre marcador. I gràcies que Craviotto ha tret tres o quatre mans miraculoses per evitar un marcador encara més gran al descans.

La dinàmica ha prosseguit en el segon acte, amb un xut creuat d'Isaac Cuenca als quatre minuts de la represa que situava el 6-0 momentani en el marcador (49'). Thiago, després d'un penal discutible de Lucas sobre Cuenca enganyava Craviotto per marcar el setè (55'), el sabadellenc Cristian Tello tornava a mullar minuts després amb un altre xut creuat (65') per marcar el vuitè dels homes de Guardiola, mentre que Isaac Cuenca tancaria el compte golejador al minut 80 aconseguint el novè i darrer gol de la nit (80'). I no ha estat perquè el Barcelona, mentre el seu públic feia l'onada (i també tenia algun gest sobrer amb l'afició de l'Hospi al Camp Nou), no busqués un desè gol que finalment no ha arribat. L'Hospi ha acabat caient per 9-0 fidel al seu estil però infidel en molts altres detalls que han desencadenat aquesta golejada.

Com fidels a una idea, a un concepte de fer ràdio, periodisme i a una idea de Ciutat ha estat la Gent d'Esports de Ràdio i Televisió de l'Hospitalet en el que, de moment, ha estat el final d'una sensacional aventura que durant anys i anys ha ajudat a construir el sentiment de pertinença a la nostra ciutat: l'Hospitalet. Ha estat un final estrany, en un escenari allunyat del dia a dia de l'esport de la nostra ciutat però que ha permès gaudir, un cop més, de la ràdio, de la informació, de la sinceritat. En definitiva, gaudir del realisme que transpiren les persones. Perquè els que seguim l'esport de l'Hospitalet, els que ens preocupem pel que passa als barris de la nostra ciutat, també som persones. Portem pancartes... o no en portem. Gràcies, Núria.

FITXA TÈCNICA

FC BARCELONA: Pinto, Puyol, Piqué, Fontàs, Thiago, Busquets (Jonathan dos Santos, 57'), Xavi (Tello, 39'), Iniesta (Sergi Roberto, 31'), Pedro, Isaac Cuenca i Cesc.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Moussa (David Haro, 53'), Castaño, Lucas Viale, Rubén García, Pitu (Manel Gómez, 65'), Aday, Corominas, Ángel Sánchez i David Prats (Marc Pedraza, 46').

Gols: 1-0 Pedro (11', penal); 2-0 Iniesta (19'); 3-0 Thiago (23'); 4-0 Xavi (36'); 5-0 Tello (42'); 6-0 Isaac Cuenca (49'); 7-0 Thiago (55', penal); 8-0 Tello (65'); 9-0 Isaac Cuenca (80').

Àrbitre: José Luís González González (Castella i Lleó). Ha mostrat groga el visitant Lucas Viale (55').

Incidències: partit disputat al Camp Nou davant d'uns 56.480 espectadors. Nit agradable tot i ser una de les primeres de l'hivern. Partit retransmès per La Sexta i per TV3. Moragón i Manel Viale han completat la convocatòria de l'Hospi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada