Etiquetes

1/6/10

Marín Pérez xiularà l'Hospi-Azuqueca

Una de bona (Rodríguez Cayetano), una de dolenta (Rodado Rodríguez). Una de bona (Carralero Calvo), una de... Completarem la frase dissabte vinent, pels volts de dos quarts d'onze de la nit (o més tard si hi ha pròrroga) i valorem l'actuació del col·legiat de Las Palmas, Juan Antonio Marín Pérez, designat pel Comitè Tècnic d'Àrbitres per dirigir el partit de tornada de la segona eliminatòria de la fase d'ascens a Segona Divisió B entre el CE L'Hospitalet i el CD Azuqueca. Com la majoria d'àrbitres d'altres territorials de la Tercera Divisió, serà la primera vegada que arbitri un partit dels riberencs, que en canvi ja han vist diversos col·legiats tant de Las Palmas com del col·legi tinerfeny dirigir partits a l'Estadi.

Adscrit a la delegació de Vecindario (Las Palmas), Marín Pérez tot just viu la seva segona temporada a com a àrbitre de Tercera Divisió, després que la temporada 2007-08 hi accedís des de Preferent. De fet, la temporada passada va viure una fugaç experiència a la Segona B, com a àrbitre assistent del també canari Ramos Hernández en un partit de play-off d'ascens a Segona a entre el Marbella i el Lorca (0-2). A banda de xiular partits de Tercera Divisió, Marín Pérez també ha dirigit partits de Superlliga femenina (amb la UD Las Palmas com a local) i de Divisió d'Honor Juvenil, en el seu grup canari. Serà, però, el primer partit que xiuli en aquesta fase d'ascens, ja que ni a la primera eliminatòria ni a l'anada d'aquesta segona ronda se li va adjudicar cap partit.

Dèiem que serà la primera ocasió que Marín Pérez xiuli un partit a l'Hospi (també serà la primera vegada per l'Azuqueca), però que un àrbitre canari, més concretament del col·legi de Las Palmas, xiuli a l'Estadi no és cap novetat. De fet, en les darreres tres temporades a Segona B, fins a 11 partits han estat xiulats per àrbitres de Las Palmas, amb un balanç de 3 victòries de l'Hospi, 6 empats i 2 derrotes, una d'elles en un polèmic encontre davant l'Alicante (temporada 2005-06), en què Ramos Rodríguez va expulsar el porter riberenc Eduardo i va suspendre el partit amb 1-1 a causa de la pluja, tot marxant sense esperar el temps reglamentari. Familiars són també els noms d'Afonso Suárez (que l'any 2005 deixava l'Hospi amb 8 homes al camp de la Grama) o de Suárez Betancor (Badalona 5-1 Hospi) partit en què va aplanar el camí pel títol als escapulats.

Òbviament, serà el primer partit que dirigeixi al Centre d'Esports l'Hospitalet; la seva edat, d'una banda, i la seva procedència, de l'altra, ho han impossibilitat. I és que hi ha pocs precedents d'àrbitres madrilenys dirigint partits de l'Hospi. Va ser el 17 de febrer de 2008 quan Santiago Cuesta Ferreiro va dirigir a Can Misses el partit entre l'Eivissa i l'Hospi, que va acabar amb un clar triomf de l'equip de les Pitiüses per 3-0. L'historial recent de l'Hospi amb àrbitres madrilenys és el següent:

El partit de tornada entre el Centre d'Esports l'Hospitalet i el Club Deportivo Azuqueca es disputarà el proper dissabte 5 de juny a partir de dos quarts de nou del vespre. A més, la Junta Directiva de l'Hospitalet també ha fet oficials els preus de les entrades per aquest partit. Els socis, abonats i els carnets del futbol base de l'Hospi hauran d'abonar 5 euros per presenciar l'encontre, mentre que els no socis hauran de pagar-ne vuit. Fins dissabte, encara queden dies per fer una bona promoció del partit arreu de la ciutat i fer que gran part de la gent que diumenge passat va ser a l'Estadi torni aquest dissabte per ajudar l'equip a remuntar l'eliminatòria davant l'Azuqueca.

Finalment, ahir va sortejar-se la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya 2010-11, en la qual l'Hospi, si hi decideix participar, començarà a competir-hi el proper mes d'agost. Podeu veure el resultat del sorteig, així com els marcadors que hi ha hagut fins ara aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada