Etiquetes

19/4/10

El resum de la jornada

Grup 5è

A banda del triomf de l'Hospi i el Reus que mantenen la seva pugna particular pel títol de lliga, el fet més destacable és, d'una banda, el match ball que va desaprofitar el Prat a Manlleu. De l'altra, les derrotes de l'Europa i el Cornellà condemnen tots dos equips a continuar un any més a Tercera tot i les seves grans temporades. A la zona baixa, la Rapitenca va patir una dura derrota a La Pobla i l'Olesa podria confirmar-se dimecres com a nou equip de Primera Catalana si no remunta el partit davant del Santboià. Un Santboià que, per cert, no va jugar el seu partit davant del Premià degut a les baixes que presentava l'equip maresmenc. Tot això i més va tenir lloc a la 35a jornada:

CE L'Hospitalet 3-2 CD Blanes
(Barón 18', Jordi Tarrés 21', Jordi Martínez 44' / Alberto Edjogo 7', 88')
Crònica: El Blog del Centre d'Esports l'Hospitalet

Victòria més ajustada que soferta d'un Hospi que, tot i seguir líder, veu el Reus a només un punt i tampoc atravessa pel seu millor moment. El Blanes veu cada cop més complicada la permanència i el cap de setmana vinent podria certificar el seu descens matemàtic. Imatge: els jugadors de l'Hospi celebren el 2-1, marcat per Jordi Tarrés

FC Benavent 1-0 UE Cornellà
(Flamarique 86')
Crònica: FCBenavent.com

Un gol de Flamarique quan s'ensumava l'empat a zero inicial dóna al Benavent mitja permanència. Els de Mauro Ravnic, que dimecres tenen un partit pendent a Llagostera, s'allunyen del descens directe. Per la seva banda, el Cornellà diu pràcticament adéu a les opcions de disputar el play-off.

CE Europa 0-1 CF Reus Deportiu
(Xavi Marquès 62' [penal]
Crònica: web CE Europa

Victòria importantíssima del Reus en un partit molt complicat. Els de Santi Castillejo, tot i acabar amb nou jugadors per les expulsions de Borja i de Querol va trencar la imbatibilitat com a local d'un Europa que, igual que el Cornellà, diu pràcticament adéu a les opcions de jugar la fase d'ascens. 2 punts dels darrers 12 s'han convertit en un llast pels graciencs, que han tornat a recuperar la sintonia amb la seva parròquia anys després.

CF La Pobla de Mafumet 4-1 UE Rapitenca
(Virgili 11' i 80', Ton Alcover 46', Denis 69' / Carlos Gilabert 20' [penal])
Crònica: el9 Esportiu

Nova desfeta d'una Rapitenca que no aixeca cap. Els de l'Ebre són, de llarg, l'equip més golejat a domicili (47 gols en 18 partits). El míster rapitenc, Jordi Fabregat, va tornar a queixar-se amargament de l'actuació arbitral, tot i que el seu equip va jugar des del minut 20 amb superioritat numèrica. Tot i això, la Pobla va treure forces d'on gairebé no n'hi havia i va destrossar una Rapitenca que va acabar desquiciada i que té un calendari que no sembla a priori favorable per aconseguir la permanència. D'altra banda, l'equip de Santi Coch respira i s'oblida matemàticament del descens directe.

CF Balaguer 1-1 CF Vilanova
(Romero 11' / Andreu 87' [pp])
Crònica: el9 Esportiu

Un Vilanova més necessitat que no pas el Balaguer va treure un punt in extremis del Municipal gràcies a un gol en pròpia porta del local Andreu. Els d'Àngel Alcolea segueixen sense trobar el seu lloc quan juguen com a visitants.

AEC Manlleu 2-0 AE Prat
(Granell 49', Geli 91')
Crònica: el9 Esportiu

Com dèiem, primer match ball perdut dels homes de Manolo Márquez. Primer partit sencer dels pratencs sense un Toni Teixeira que ha dit adéu a la temporada després de la lesió que va patir dimecres passat. El debut de Ramon Monràs a la banqueta osonenca en substitució de Miguel López no va poder ser més brillant: bon partit d'un Manlleu que se situa a sis punts del Prat i manté encara opcions de situar-se entre els quatre primers.

CF Palamós 0-4 UE Llagostera
(David Costa 3' i 51', Guillem Cornellà 40' [penal], Vichu 88')
Crònica: el9Esportiu

Derbi gironí de clar color llagosterenc. L'equip d'Oriol Alsina va tornar a fer història i va destrossar un veï històric com el Palamós, que ha fet una temporada per oblidar. Tres dels quatre gols visitants van ser marcats per antics jugadors del Palamós. El públic va esbroncar de valent l'equip en acabar el partit. Imatge: Diari de Girona

CF Amposta 3-0 UE Cassà
(Yélamos 1' [penal], Cesc 51', Miguel 77')
Crònica: el9Esportiu

Fi a la ratxa de 12 partits invicte del Cassà, que va tenir una jornada per oblidar si hi sumem els triomfs de gran part de rivals. Partit sense història en què l'Amposta va deixar enrere el mal partit de dimecres a Vilanova i no va donar opció al Cassà. Els de Franc Artiga són vuitens a només dos punts del cinquè classificat. La lliga encara se'ls haurà fet curta...

CF Olesa de Montserrat 1-3 UE Castelldefels
(Peke 28' [penal] / Boris 50' i 83', Jorge Sánchez 87')
Crònica: web UE Castelldefels

Dos gols de Boris Garrós (que ja en suma 17 a la lliga) van iniciar la remuntada del Castelldefels a Olesa, que va completar Jorge Sánchez. Els locals, tot i avançar-se en el marcador i jugar més de mitja hora amb un home més per l'expulsió d'Alberto García (54') van ser incapaços de mantenir l'avantatge i ja són pràcticament equip de Primera Catalana. A 10 punts del 17e lloc, no remuntar el 0-2 davant el Santboià en els 45 minuts que es jugaran aquest dimecres significarien el descens dels verd-i-blancs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada