Etiquetes

1/11/09

Sense presses però sense pausa | Olesa de Montserrat - L'Hospitalet (diumenge, 16:30 hores)

Quan dues dinàmiques eminentment oposades es creuen en el camí hi ha dues opcions: que segueixin la seva evolució o que s'intercanviin. La darrera opció és la que l'Hospi provarà d'eludir de totes totes, ja que els homes de Jordi Vinyals, invictes a la lliga -al terreny de joc- s'enfrontaran a un Olesa de Montserrat que encara no sap què és guanyar -de fet, tant sols ha sumat tres empats i set derrotes en els deu partits disputats-. D'aquestes dinàmiques es desprèn que l'Hospi és el gran favorit per sumar els tres punts, però no és menys cert que en aquest tipus de partits, l'equip que surt com a favorit té molt més a perdre que no pas a guanyar. Per aquest motiu, caldrà que els jugadors surtin al camp mentalitzats que, tot i la teòrica superioritat de l'equip, farà falta treballar com mai per sumar una nova victòria.

I és amb aquesta intenció que l'Hospi visitarà el Municipal Torrent de Llops de Martorell (diumenge, 16:30), exili forçós del CF Olesa per culpa d'unes obres d'acondicionament del seu camp que, precisament, s'han iniciat aquesta setmana. El míster, Jordi Vinyals, podrà comptar de nou, si ho desitja, amb la participació de David Corominas, baixa per sanció diumenge passat. Per contra, l'infermeria de l'Hospi segueix amb alguns clients que causaran baixa pel partit d'avui; és el cas d'Héctor Miguel i la seva eterna pubàlgia; d'un Manu Viale que ha tornat a recaure de les seves molèsties i dels joves Cristian Gómez i David Ceballos.

Per la seva banda, l'Olesa que dirigeix l'ex-entrenador de l'Hospitalet Atlètic José Antonio Montes, espera donar la sorpresa davant d'un dels outsiders de la lliga, tot i que les sensacions no són massa bones: l'equip ha perdut tots dos partits jugats a Martorell (0-2 davant del Manlleu i 0-1 davant de la Pobla de Mafumet); tot i que la trajectòria de l'equip a la lliga, cuer amb només tres punts, a set d'una hipotètica salvació a hores d'ara, fa que els motius vagin més enllà d'aquestes dues darreres derrotes com a local. Per intentar redreçar el rumb, els olesans han fitxat recentment Romero (ex-Mallorca B i Alaior), Peke (San Cristóbal), Álex Ros (Vilassar de Mar), Moisés, Cristian i Aitor Torres i han donat la baixa a Cortezón, Samu, Joel, Arturo, Morillo, Raventós i Amante.

Per aquest partit, Montes no podrà comptar amb el concurs de Francis, lesionat; per contra, i si així ho vol, tindrà a la disposició tant Arjona, que ja ha complert el partit de sanció com la darrera adquisició dels blanc-i-verds, Dani Durán. Tot i això, l'entrenador local no donarà a conèixer els setze convocats fins abans de la disputa del partit.

L'encontre, que començarà a dos quarts de cinc de la tarda, no serà inèdit, i és que hi ha un darrer i únic precedent, que data de la temporada 1974-1975, a Regional Preferent, en què l'Hospi va aixecar un marcador advers per acabar guanyant l'Olesa per 1-2. El partit de demà, història a banda, serà dirigit per Jordi José Barrera, que fins ara ha dirigit en dues ocasions l'Hospitalet -la temporada passada en tots dos casos- amb un balanç d'una victòria a Banyoles (2-3) i d'un empat, a casa contra l'Espanyol B (1-1).

Finalment, i fora de l'abast del partit d'avui, la FCF ha emès un comunicat en què deixa clar que el partit que han de jugar el CE L'Hospitalet i la UDA Gramenet, de Copa Catalunya, NO serà la final de la competició. El millor de tot és el reguitzell d'arguments de poc pes, per no dir absurds amb què la Federació intenta defensar la seva decisió. Sigui com sigui, hi haurà temps els propers dies per parlar de l'assumpte.

Per cert, en un altre ordre de coses, a la dreta d'aquesta notícia podreu veure l'agenda dels partits dels equips del futbol base per aquesta setmana i els seus resultats corresponents. Si en sabeu d'algun que no apareix actualitzat, feu-ho saber sense cap tipus de problema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada