Etiquetes

14/11/09

Prova de foc | FC Santboià - CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00 hores)

Sense desmerèixer cap dels rivals als que s'ha enfrontat l'Hospi fins al moment (entre d'altres, el líder Reus Deportiu), amb el partit de demà l'equip inicia una tríada de partits importants, bonics de jugar, amb rivals de pes i ben classificats a la lliga, abans que es produeixi l'aturada que provocarà el compromís de la selecció catalana amateur (cap de setmana del 6 de desembre). El primer rival, en aquest cas, és el FC Santboià que, des de fa unes setmanes dirigeix l'ex-tècnic de Manlleu i Premià Quim Ayats, substitut de Juan Carlos Pérez Rojo que, recordem, va deixar el càrrec per motius personals. Els santboians són ara mateix tercers a la lliga, i comptabilitzen tant sols un punt menys que l'Hospi (24 per 25 dels riberencs), però ja han deixat clar que, una temporada més, seran aspirants a classificar-se entre els quatre primers del campionat, tal i com han aconseguit les dues darreres temporades.

Amb aquest escenari, doncs, l'Hospitalet buscarà donar un cop d'efecte a la lliga sumant tres punts davant d'un rival ben complicat, tot i que els números indiquen que el Santboià es mostra molt més còmode quan juga de visitant, ja que fins ara tant sols ha sumat 9 dels 18 punts en joc al Joan Baptista Milà. Com a fet curiós, una de les dues victòries dels santboians va ser, precisament, l'única derrota encaixada per l'actual líder, el Reus (1-0). Un motiu més per aconseguir una victòria de prestigi demà al matí.

Amb tot, Jordi Vinyals podrà comptar de nou amb la participació de Lucas Viale després de complir el seu partit de sanció corresponent a la targeta vermella que va veure a Olesa. Per contra, Cristian Gómez, Marcos Guill i Héctor Miguel, l'únic jugador de camp que encara no ha disputat cap minut a la lliga, seran baixa per lesió. Per la seva banda, Quim Ayats, entrenador del FC Santboià no podrà disposar del defensa Aleix Vall, sancionat pel comitè en veure la cinquena targeta groga diumenge passat. Recordem que al conjunt vermell, l'Hospi es retrobarà amb dos ex-jugadors, que probablement seran titulars; es tracta del porter Rafa Leva i del davanter Sergio Montero.

Cal destacar que el club del Baix Llobregat ha decretat el partit com a jornada econòmica, fet que provocarà que tothom hagi de passar per caixa: els socis del Santboià hauran d'abonar 5€ i la resta d'aficionats hauran de pagar 15€. Uns preus força discutibles tenint en compte el context econòmic actual. Un partit que, com dèiem, s'iniciarà a les 12 del migdia al Joan Baptista Milà i que xiularà Abraham Martínez Sáez, col·legiat inèdit en l'històric de partits oficials del CE L'Hospitalet. Parlant d'història, l'Hospi no guanya a Sant Boi des de la temporada 81-82 (0-1); aquella temporada va aconseguir l'ascens a Segona B. Esperem que l'Hospi torni a 'ensopegar' amb la mateixa pedra. Per l'esperança, el resultat del benjamí A de l'Hospi, que aquest matí de dissabte derrotava el FC Santboià per un contundent 12-0.

Per últim, aquesta setmana hem sabut, d'una banda, que el Centre d'Esports l'Hospitalet celebrarà la seva Assemblea General Ordinària el proper divendres 27 de novembre. De totes maneres fóra bo de cara a anys vinents, si el que realment es pretén és incentivar la presència i la participació del soci, intentar realitzar l'Assemblea en un dia no laborable. D'altra banda, i segons el diari Sport, Iván Peralta ja s'està buscant equip, ja que l'Hospi li ha comunicat que no compta amb els seus serveis. Iván Peralta marxarà de l'Hospi havent jugat només 33 minuts; a banda dels 12 minuts el dia de l'Europa, Peralta va debutar amb l'Hospi en el darrer partit de la temporada 2007-08 a Dénia, partit en què va substituir Rubén Quintero al minut 69.

Precedents del FC Santboià - CE L'Hospitalet
Victòries del Santboià: 3
Empats: 2
Victòries de l'Hospitalet: 2
Gols del Santboià: 8
Gols de l'Hospitalet: 8
Victòria més àmplia: Santboià 2-4 L'Hospitalet (1979-1980, Regional Preferent).
Darrer precedent: Santboià 0-0 L'Hospitalet (2008-2009, 3a Divisió)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada