Etiquetes

30/1/15

L'assignatura pendent | Villarreal B - CE l'Hospitalet (dissabte, 18:00)

VILLARREAL CF B - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Dissabte, 31 de gener . 18:00 hores | Mini Estadi
Jornada 23 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze del Villarreal B: Aitor, Blázquez, Fran García, Tano, Isra Puerto, Anton, Felipe Alfonso, Nahuel, Naranjo, Fran Sol i Cubillas.

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Vivi, Luque, Javi Martínez, David Haro i Canario.

Àrbitre: Cristian Adrian Lixandru (Aragó).

L'Hospi viatjarà demà a Vila-real amb la intenció de sumar el seu segon triomf a domicili aquesta temporada. Més enllà dels efectes classificatoris -els riberencs passarien la nit de dissabte en posicions de playoff d'ascens a la Lliga Adelante-, vèncer el filial groguet significaria fer una nova passa endavant dins de la dinàmica positiva que acompanya l'equip des de l'eliminatòria de Copa del Rei davant l'Atlético de Madrid. A la Lliga, la victòria a Palma de fa mes i mig va reforçar l'equip en la zona defensiva fins al punt que l'únic gol que Craviotto ha encaixat des d'aquell dia va ser de falta al camp de l'Huracán. La velocitat i l'ordre defensiu tornaran a ser senyes d'identitat d'un Hospi que tindrà al davant un dels equips que practica un futbol més atractiu de cara a l'espectador i que com els riberencs està a l'alça. Tot i acumular quatre partits sense perdre, els de Paco López són un dels conjunts més complicats de la Lliga, sobretot en un Mini Estadi que tenen apamat. Vaja, que la victòria valdrà com sempre tres punts, però aquell plus, el que anomenem intangibles del futbol poden catapultar a l'Hospi a una zona de confort on pocs haurien imaginat ser-hi fa ben poques setmanes.

L'Hospi ha preparat una setmana més curta del que és habitual amb quatre sessions consecutives que han acabat aquest divendres amb el darrer entrenament, previ al partit i amb una llista de convocats de 17 jugadors. José Ángel Bueno i Álex Barrera n'han quedat fora per lesió mentre que els dos darrers fitxatges, Boris Garrós i Nacho López tampoc seran de la partida per decisió tècnica. El cinquè en discòrdia és Nano, que ens els últims partits ha tingut pocs minuts amb l'equip i que podria ser una de les notícies en aquest darrer dia de mercat si el Tenerife es decideix finalment a repescar-lo de cara a la segona volta. El mercat ha marcat una setmana d'autocrítica, després que tot i derrotar el Sant Andreu l'equip no acabés d'estar del tot fi, especialment en el capítol ofensiu. A Vila-real, Kiko Ramírez sap que es trobaran un dels equips que practica millor futbol al grup, però sap que els groguets també deixen jugar i serà aleshores quan l'Hospi haurà de treure el màxim profit de les seves armes. En aquest sentit, Rubén Carreras podria ser un dels homes importants ja que torna a una llista de convocats: no hi era des de la tornada de Copa al Calderón.

Al davant hi haurà un Villarreal B en dinàmica ascendent però que travessa un sotrac de resultats. Tres empats consecutius i quatre partits sense guanyar han impedit que els de Paco López rondin més a prop de la zona noble. A més, el mercat també ha tingut una incidència important en una plantilla que ha comptat amb baixes importants els darrers dies. En aquest sentit, la marxa de Jason al Levante sigui probablement la més sensible al filial groguet, juntament amb la del davanter Carlos Esteva, que marxa al Zaragoza B. Menys minuts havia tingut Cristian Galas, que ha fitxat per l'Espanyol B d'un vell conegut seu com és Lluís Planagumà. En el capítol d'altes, Fran García és l'única de les tres incorporacions que participarà demà contra l'Hospi, ja que l'argentí Leo Suárez i l'uruguaià Franco Acosta es troben a l'Uruguai disputant el Campionat Sud-americà sots-20.

Tan sols un equip, el Zaragoza B, ha estat capaç de guanyar a Vila-real aquesta temporada (1-4). Com l'Hospi, els de la Plana cimenten el seu bon paper en el rendiment a casa, on han sumat 22 dels 31 punts que han aconseguit a dia d'avui. Amb 19 gols, a més, són el tercer equip que més marca com a local i ha sumat cinc victòries i dos empats en els darrers set partits que ha jugat al Mini. Bona capacitat resolutiva de cara a porteria contrària i millora sensible al darrere: el Villarreal B ha mantingut la porteria a zero en sis dels últims nou partits disputats i, de fet, no ha encaixat cap diana en els últims quatre compromisos a casa. Atents, doncs, a un equip que comença fort els partits (és el tercer millor conjunt del grup a les primeres meitats). De cara al duel de demà, Paco López no podrà comptar amb els lesionats Pablo González, Ermin Alic i Marc Mateu, a banda dels ja esmentats Leo Suárez i Franco Acosta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada