Etiquetes

25/1/15

#2bg3 | Resum de la jornada 22

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Marcadors

Reus 1-0 Espanyol B (Crònica Blog)
Fran Carbia
Atlètic 4-1 Ilicitano (Crònica Atlètic / Ilicitano)
Chando (2), Carlos (2) / Anaba
Badalona 0-1 Nàstic (Crònica Badalona / Nàstic)
Xavi Molina
Cornellà 0-0 Villarreal B (Crònica Cornellà / Villarreal)
L'Hospitalet 1-0 Sant Andreu (Crònica Blog)
Haro
Lleida Esportiu 3-0 Mallorca B (Crònica Lleida Esportiu)
Forniès, Dieguito (2)
Mestalla 1-1 Huracán (Crònica Mestalla / Huracán)
Tropi / Jesús Rubio
Olot 2-1 Zaragoza B (Crònica Olot / Zaragoza)
Corominas, David López / Kilian
Alcoyano 0-0 Eldense (Crònica Alcoyano)
Hércules 0-1 Olímpic (Crònica Hércules / Olímpic)
Mendoza

#2bg3 | Idees

Imatge: CF Badalona
El Nàstic és una mica més líder. Els de Vicente Moreno ja avantatgen en quatre punts el segon classificat després de convertir-se en el segon equip que derrota el Badalona al seu camp aquesta temporada. Un solitari gol de Xavi Molina, que no era titular des de la jornada 15, eleva els grana a 42 punts i situa els de Manolo González gairebé equidistants de zona noble i vermella. Segon classificat ara és el Lleida Esportiu, que es confirma com el millor local del grup després de derrotar el Mallorca B per 3-0; el gol inicial de David Forniès ha aplanat el camí als d'Idiákez, que han decorat el partit amb un doblet de Dieguito. Ara els blaus superen l'Huracán que dirigeix el seu exentrenador Toni Seligrat. Derbi valencià, repartiment de punts (1-1) i d'expulsions (una per barba) en un Mestalla-Huracán que manté els dos equips dins dels seus objectius, permanència i playoff. Un playoff on vol accedir un Hospi embalat, que avui ha derrotat per la mínima el Sant Andreu (1-0) i ja suma 34 punts després d'enllaçar vuit jornades invicte.

On la setmana es preveu d'allò més moguda és a Alcoi i, sobretot, a Alacant. Nova ensopegada de l'Hércules al Rico Pérez davant d'un Olímpic que ha fet saltar la banca gràcies a un solitari gol de Mendoza. Els de Sandroni sumen el segon triomf consecutiu i sentencien un Pacheta que té les hores comptades a la banqueta herculana. I és que els alacantins només han guanyat el 25% dels partits que han jugat a casa i encara no ha guanyat en aquest 2015. Tres quarts del mateix passa al Collao, amb un Alcoyano que ja fa quatre partits que no guanya i amb un Óscar Cano més qüestionat que mai. Tercer empat consecutiu dels blanc-i-blaus al Collao, avui sense gols davant d'un Eldense a l'alça. Cinquè partit sense perdre pels d'Aparicio, que tan sols han encaixat un gol en els darrers cinc partits. El futur de Cano a Alcoi també és més que dubtós després dels crits de la parròquia alcoiana a la finalització del partit.

Per sota, l'Atlètic Balears s'ha estrenat amb victòria en la segona etapa de Siviero. Doblets de Chando i de Carlos Rodríguez per enfonsar un Ilicitano que acumula 11 partits sense vèncer i que ja té la primera referència de salvació a sis punts tot i el gol d'Anaba. Els de Vicente Mir només han guanyat un partit a domicili en un any i mig. Tampoc reacciona el Zaragoza B, que tot i avançar-se a Olot amb el gol de l'ex (Kilian), ha vist com les dianes dels Davids (Corominas i López), desfermaven el positivisme a la Garrotxa, on ja miren cap amunt després del cinquè triomf de l'etapa Rodri. En descens seguirà una setmana més el Cornellà, tot i que els de Jordi Roger somriuen des de fa uns quants dies; avui els verds han empatat sense gols davant del Villarreal B i ja sumen tres partits sense perdre ni rebre gol. Per contra, els de Paco López acumulen quatre jornades sense guanyar i es veuen superats a la classificació per un Reus que ahir dissabte aprofitava la rigorosa expulsió de Pol Llonch (Espanyol B) per fer feina i derrotar els pericos al segon temps amb una diana de Fran Carbia.

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 16:00 | Zaragoza B-Reus Deportiu
Dissabte, 18:00 | Huracán-Alcoyano
Dissabte, 18:00 | Espanyol B-Cornellà
Dissabte, 18:00 | Villarreal B-l'Hospitalet
Diumenge, 12:00 | Mallorca B-Olot
Diumenge, 12:00 | Nàstic-Atlètic
Diumenge, 12:00 | Sant Andreu-Badalona
Diumenge, 16:30 | Olímpic-Mestalla
Diumenge, 17:00 | Ilicitano-Hércules
Diumenge, 17:00 | Eldense-Lleida Esportiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada