Etiquetes

20/1/15

#2bg3 | Xifres i lletres, jornada 21

Primi celebra el seu primer gol amb l'Ilicitano. Imatge: Miguel Murcia
18 anys. Els que té Primitivo Ferriz García, davanter del Juvenil A de l'Elche Ilicitano que diumenge va debutar amb l'Ilicitano... i va estrenar-se com a golejador a Segona B. Primi, com se'l coneix futbolísticament, va frenar la ratxa de derrotes dels de Vicente Mir, així com la sequera golejadora.

778 minuts. Tot aquest temps va estar-se l'Elche Ilicitano sense marcar, des del gol de Mario Arques a Saragossa el 8 de novembre a la diana de Primi contra el Badalona el passat diumenge. Més de dos mesos després, l'Ilicitano tornava a perforar la porteria contrària. Els il·licitans superaven, però, la marca negativa de 748 minuts sense marcar del Benidorm 2007-2008.

11 mesos feia que l'Espanyol B no perdia a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Des de la derrota per 1-2 amb el Llagostera el 2 de febrer de 2014 que els blanc-i-blaus no perdien a casa. Va haver de ser un altre equip gironí, l'Olot, qui trenqués la bona marxa dels espanyolistes com a locals.

7 partits ha jugat el Sant Andreu contra equips filials... i no n'ha perdut cap. L'empat de dissabte a Vila-real mantenia el bon rendiment dels quadribarrats davant aquest tipus d'equips; els andreuencs han aconseguit quatre victòries i tres empats, és a dir, 15 dels 24 punts que han sumat al Campionat.

10 gols. Són els que ja acumula Carlos Martínez aquesta temporada després del doblet que va aconseguir dissabte a Sant Adrià. Amb aquests dos gols, el golejador dels garrotxins caça Jairo Morillas al capdavant de la classificació de màxims golejadors del grup 3 de Segona B.

150 partits a Segona B. És la xifra a la qual va arribar diumenge el porter català del Zaragoza B Víctor Ibáñez. Als seus 25 anys, el porter del filial del Zaragoza ja ha defensat la porteria d'Espanyol B, Lleida Esportiu, FC Cartagena i Almería B. També va estar-se a les plantilles del Castellón i l'Eibar, amb els quals no va arribar a disputar cap partit de Lliga.

18 punts són els que hauria aconseguit el Lleida Esportiu a domicili si només comptabilitzem els primers 45 minuts de cada partit. Els d'Idiákez són el millor visitant a les primeres meitats... però el segon pitjor si només tenim en compte les segones parts, on només han marcat un gol en 10 sortides (6 punts de 30 possibles). Els blaus acumulen 5 desplaçaments sense guanyar.

97 partits ha dirigit Nico López a Segona B abans de ser acomiadat diumenge pel màxim accionista de l'Atlètic Balears. La derrota a Xàtiva (1-0) va precipitar la decisió, que també afecta la resta del cos tècnic que fins ara treballava amb els balearicos. Javi Herrero s'ha fet càrrec de l'equip de forma interina a l'espera que arribi el nou entrenador.

4.312 espectadors. La millor entrada de la temporada al Nou Estadi... i al grup 3 en partits que no hagin tingut l'Hércules com a local. Sembla que el canvi d'horari va animar la ciutat de Tarragona a fer costat al seu equip davant d'un Hospi que tampoc no va a estar sol al seu duel contra el líder.

3 penals ha aturat ja Pol Freixanet aquesta temporada. El porter manresà de l'Elche Ilicitano tornava a defensa la porteria il·licitana onze partits després i al minut 15 aturava un penal a Abraham, davanter del Badalona. Era el tercer penal en contra que li xiulaven a l'Ilicitano aquesta temporada a casa... i el tercer que aturava Pol, tal com ja va fer amb les penes màximes picades per Cristian (Atlètic) i Àlex López (Mestalla).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada