Etiquetes

17/1/15

#2bg3 | RCD Espanyol B 2-3 UE Olot

FITXA TÈCNICA

RCD ESPANYOL B:
Koke, Rober, Rubén Duarte, Raíllo, Ángel, Marc Roca, Joan Jordán (Pirulo, 68'), Julián Luque, Mamadou, Carmona i Jairo (Marc Fernández, 61').

UE OLOT: Wilfred, Canal, Canelada, Germán, Rojas, Abel, Héctor Simón, Musa (David López, 75'), Carlos, Corominas (Enric, 90') i Óscar Sielva.

Gols: 1-0 Carmona (18'); 2-0 Marc Roca (40'); 2-1 Carlos (47'); 2-2 Carlos (77'); 2-3 David López (87').

Àrbitre: Francisco José Melián Socorro (las Palmas). Ha amonestat els locals Marc Roca i Joan Jordán i els visitants Musa, Canelada i David López.

Incidències: partit corresponent a la jornada 21 del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant d'uns 500 espectadors. Tarda freda a Sant Adrià de Besòs. A l'Espanyol B, Andrés i Marc Navarro han completat la convocatòria; a l'Olot ho han fet Èric, Gianni i Ferrón.

Entretingut i amb final sorprenent. La Ciutat Esportiva Dani Jarque pot haver acollit aquest dissabte un dels partits de la temporada, el que ha suposat veure l'Espanyol B perdre a casa 11 mesos després. Si el febrer de 2014 va ser el Llagostera qui profava el temple perico, avui ha estat un Olot que destil·lat qualitat però, sobretot, fe. Des que han encaixat el primer gol passat el primer quart d'hora de partit, els de Rodri han volgut, hi han cregut i han acabat aconseguint un triomf de tres punts a la classificació però molt més valuós quant a la moral. Al davant, un Espanyol B que ha estat bé al primer temps però que ha marxat amb un 2-0 un pèl enganyós vistos els primers quarant-cinc minuts. Al final, el futbol ha estat "just" (amb totes les cometes que calguin) per premiar un incansable Olot que ha estat pacient, que ha estat encertat de cara a porteria i que també ha tingut el polsim de sort necessari per no encaixar el tercer gol abans de remuntar... ni tampoc després.

L'Olot partia d'inici amb la baixa de darrera hora d'Uri Santos, que ha obligat Rodri a fer canvis a la zona ofensiva dels garrotxins. Han estat els visitants els qui han tingut la primera acció clara del partit, però tot i la bona acció personal de David Corominas l'ex de l'Hospi no ha pogut superar un Koke d'allò més encertat (15'). També ha estat ràpid resolent un cop de cap de Jairo tres minuts després, però el rebuig ha anat a parar a Adrià Carmona que amb el cap ha empès la bola al fons de la xarxa (18'). L'Espanyol B es trobava còmode sobre la gespa però també deixava jugar i l'Olot ha tingut la virtut de no posar-se nerviós, tampoc quan primer Julián Luque ha enviat fora per poc un xut des de la frontal (23') ni quan Mamadou, sense voler, ha enviat una pilota al travesser en una acció embolicada (27'). Els de Rodri han buscat amb insistència la porteria contrària però ni Musa (30' i 34') ni Carlos (33'), han aconseguit batre Koke. Tampoc el local Ángel, que ha estat a punt de fer-se un gol en pròpia porteria després d'una bona centrada d'Óscar Sielva (32'). Perdonaven els visitants i, per acabar-ho d'adobar, una errada de Wilfred semblava aplanar el camí del triomf a l'Espanyol B: xut ras des de la frontal de Marc Roca i el meta gadità s'empassava el xut que significava el 2-0 provisional (40').

El marcador era fins a cert punt enganyós i ben aviat l'Olot s'encarregaria de demostrar-ho. Tan aviat com al minut dos de la represa. Carlos Martínez ha lluït galons i després de veure com Koke li treia la primera rematada en la primera acció del segon temps (46'), ha estat més encertat per enviar al fons de la xarxa una acció originada en un servei de cantonada, perllongada per Coro i culminada per killer dels garrotxins (47'). L'Olot no defalliria en el seu intent d'empatar el partit però no perdria els nervis, tal com reconeixia en roda de premsa posterior el seu tècnic Rodri. D'ocasions tampoc n'hi hauria masses abans que Carlos tornés a avisar amb un batzac que feina vibrar el travesser local (67'). Però els predadors del gol no acostumen a perdonar més del compte i al darrer quart d'hora qui fa unes temporades era Carlitos arribava a la desena de gols aquest curs amb la diana de l'empat (77'): gran acció personal d'Óscar Sielva i assistència a un Carlos que feia embogir la nombrosíssima afició visitant. Una parròquia, l'olotina, que viuria un moment d'èxtasi a tres minuts del final, quan David López resolia de forma magnífica una acció en què la defensa periquita li havia concedit totes les facilitats del món; l'ex del Prat ajustava el seu xut lluny de l'abast de Koke i establia el 2-3 definitiu (87'). Definitiu perquè a tocar del temps reglamentari Pirulo creuaria un pèl massa la seu xut creuat, que es perdia a la dreta de Wilfred. Definitiu perquè els de Rodri sabrien tirar d'ofici per congelar el partit al córner contrari a la seva porteria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada