Etiquetes

3/1/15

Fer-se forts a casa | CE l'Hospitalet - CD Olímpic (diumenge, 12:00)

Convertir l'Estadi en un fortí. Aquest és el primer objectiu que s'ha marcat el Centre d'Esports l'Hospitalet de cara a aquest inici de 2015. I és que els de Kiko Ramírez arrenquen l'any amb dos partits consecutius com a locals; el primer, diumenge, servirà per tancar la primera volta del Campionat davant l'Olímpic i el segon, la setmana vinent, inaugurarà el segon tram de la Lliga amb la visita de l'Ilicitano. Dos clients que, classificació a la vista, semblen propicis per fer un 6 de 6 i escalar posicions però que, res més lluny de la realitat, amaguen una dificultat que l'Hospi ja ha tastat aquesta temporada: la confiança. El primer rival serà l'Olímpic, que amb 21 punts es troba tot just tres punts per sota de l'Hospi. Els de Sandroni no han trobat la regularitat necessària al llarg de la temporada i, de fet, el tècnic argentí ha rebut més d'un ultimàtum que ha salvat amb victòries davant l'Ilicitano (1-0) o l'Huracán (1-3). Tot i el canvi a la banqueta, l'Olímpic manté un estil rocós que el converteix en un conjunt complicat de batre. I és que amb 18 gols en contra els de la Costera demostren que la defensa no seria el seu problema principal aquest curs.

Més preocupant resulta el capítol ofensiu, resumit fàcilment amb una xifra: 14. Són els gols que han marcat els valencians en els 18 partits disputats (0,78 per partit). Si hi aprofundim veurem que, a més, cinc d'aquests 14 gols han arribat des del punt de penal, un factor que deixa en 9 els gols que l'Olímpic no ha marcat enguany des dels onze metres. En ocasions, el desencert de cara a porteria ha penalitzat el quadre de Sandroni; en d'altres, com ara els partits a Vila-real o a Sant Adrià, tot i la intenció a l'Olímpic se li van veure mancances a l'hora de crear joc i rematar a la porteria contrària, si bé difícilment els xativins arriben al descompte amb el partit tancat: només cinc dels divuit partits s'han resolt per una diferència de més d'un gol. De cara al duel de demà a l'Estadi el tècnic de l'Olímpic perd el migcampista madrileny Álex Vaquero, que en el darrer partit de 2014 va veure la cinquena groga i està sancionat per un partit. A més, Sandroni tampoc podrà comptar amb el capità Edu Rifaterra, inèdit encara aquesta temporada i Jordi Marenyà, lesionat abans del partit contra l'Ilicitano i que encara arrossega problemes musculars. El dubte resideix a la porteria, ja que David Rangel està en condicions i podria recuperar la titularitat en detriment de Jacobo, de la partida en el duel contra el Sant Andreu.

Menys complicacions quant a baixes tindrà Kiko Ramírez. Després d'un desembre intens amb l'eliminatòria de Copa, partits exigents com el del Zaragoza B amb el camp entollat i viatges 'llargs' com són Palma i Torrent, a l'Hospi li ha vingut aquesta bé aquesta aturada per fer net i recuperar homes que no van tancar l'any en les seves millors condicions físiques. És el cas de Nano i de David Haro: el tinerfeny està en un estat òptim i apunta a la titularitat demà a les 12:00 hores; també compta amb números de retornar a l'onze David Haro, tot i que encara no es troba al 100%. A més, Kiko Ramírez també recupera Rubén Alcaraz, que es va perdre el darrer partit de l'any per sanció i que voldrà donar continuïtat a la gran primera volta que ha dut a terme amb l'Hospi. Així, les úniques baixes són les de Miguel Ángel Luque, sancionat per acumulació d'amonestacions i la d'Iván Hammouch, pendent de resoldre el seu futur com a jugador tot d'una que és del tot improbable que torni a jugar. Pel que fa a l'Olímpic, el tècnic riberenc no vol confiances tot i la situació del rival. Ramírez sap que els dos partits de casa marcaran el destí d'un Hospi que en dues setmanes es guanya la tranquil·litat, pràcticament, pel que resta de temporada.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CD OLÍMPIC
Diumenge, 4 de gener - 12:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 19 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Vivi, Canario, Morgado, Haro i Nano.

Possible onze de l'Olímpic: Rangel, Pablo Revert, Kike Alcázar, Pepín, Mendoza, Acosta, Valiente, Diego Jiménez, Pifarré, Víctor Ruiz i Cortell.

Àrbitre: Alexis Carlos Pulido Santana (las Palmas).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada