Etiquetes

12/5/14

Cádiz-Hospi al playoff

El Cádiz Club de Fútbol serà el rival del Centre d’Esports l’Hospitalet a la primera eliminatòria del playoff d'ascens a la Lliga Adelante. Així ho ha determinat el sorteig celebrat fa uns minuts a la seu de la Real Federación Española de Fútbol a Las Rozas, a Madrid, on també s’han establert la resta d'emparellaments. El partit d'anada es jugarà aquest diumenge, 18 de maig, a les 19:00 hores a l'estadi Ramón de Carranza de Cadis, un camp de gespa natural i amb graderia d'una capacitat per a 25.033 espectadors. Per contra, la tornada es jugarà a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet el 24 o 25 de maig, en horari encara per determinar. A mesura que coneguem més detalls sobre aquesta eliminatòria us n'informarem tant al Blog de l'Hospi com via Twitter.

L'entitat andalusa ja ha anunciat el preu de les entrades per als no abonats. Aquestes oscil·len entre els 15 i els 20 euros a Preferència i els 20 i 25 a Tribuna. Per als abonats del Cádiz CF, les entrades costaran 5 euros.

Cádiz Club de Fútbol
Web Oficial | Twitter Oficial

Quarta temporada consecutiva a Segona Divisió B d'un autèntic històric del futbol espanyol. Com a l'Hospi, els gaditans també han viscut un relleu a la banqueta aquesta temporada arran de la derrota per 3-0 al camp de l'Almería B. Acte seguit, Raúl Agné era acomiadat i els andalusos fitxaven Antonio Calderón, que viu la seva segona etapa a la Tacita de Plata. Els andalusos, com Las Palmas Atlético i l'Hospi, van assegurar-se la seva classificació ahir diumenge gràcies a la seva victòria per 0-2 al camp del Cacereño. Els gaditans han acabat quarts amb 71 punts, tres més que l'Hospitalet, gràcies a 21 victòries, 8 empats i 9 derrotes. Fan por les xifres com a local, on el Cádiz ha guanyat 16 dels 19 partits que hi ha jugat; només el Cacereño (3-4) ha estat capaç de guanyar al remodelat Ramón de Carranza. Millor local del grup 4 i vuitè millor visitant amb 21 punts de 57 possibles, per bé que amb 27 gols és el segon equip menys golejador lluny del seu terreny de joc.

75 gols ha marcat el quadre gadità, el més golejador dels quatre grups de Segona Divisió B. Gairebé dos gols per partit de mitjana i dos homes que acumulen 41 gols entre tots dos. Airam Cabrera és el màxim golejador amb 23 gols (ja en va fer 27 amb el Tenerife B fa unes temporades abans de marxar a Vila-real). Per la seva banda, l'extrem Juan Villar ja ha marcat 18 gols en la que és la seva segona temporada al Cádiz. Per noms, el Cádiz seria, de llarg, l'equip que més pot témer no només l'Hospi sinó la resta de rivals. Començant per la porteria on hi ha un Sergio Aragoneses que l'any passat era precisament al Tenerife que va ascendir a l'Estadi. Jugadors que ja han passat pel futbol professional com poden ser Martins (ex Mirandés), Miguel Ángel Tena (més de 240 partits a Segona A) o Dioni (ex Hércules) i exjugadors de #2bg3 com el silenc Albert Dalmau, o l'ex del Nàstic, Perico completen la nòmina d'un equip dissenyat per ascendir i amb una gran massa social i mediàtica al darrere. Cádiz i l'Hospitalet ja van enfrontar-se l'any 2010 en partit de la segona eliminatòria de la Copa del Rei; aquell dimecres de setembre l'Hospi del desaparegut Ángel Pedraza va perdre al Carranza per 3-1 (Aarón Bueno, Caballero -2- / Cirio). Aquesta temporada el Cádiz ha jugat quatre partits sobre gespa artificial amb balanç d'una victòria (1-2 a La Línea), un empat (0-0 al camp de l'Arroyo) i dues derrotes (1-0 a Lucena i 1-0 al Palo).

1 comentari:

  1. hola con todos mis respecto,hacia la aficion y equipo del hospitalet,el chabal este Ivan,como coño se llame.No sabe donde se ha metido,te esperamos el domingo en Carranza pibe.

    ResponElimina