Etiquetes

15/5/14

Futbol Base | Victòria de l'Aleví A i derrota del Juvenil A

Una de freda i una altra de calenta. Dos equips del Futbol Base riberenc es van vestir de curt ahir per jugar el seu partit de Lliga. Males notícies per al Juvenil A, que va desaprofitar una oportunitat d'or per posar pressió al Mercantil en la seva lluita per l'ascens a Divisió d'Honor. L'equip d'Ángel Berastain i Nando del Olmo va perdre per 0-2 davant d'un Espanyol B que agafa aire per aconseguir l'inesperat objectiu de la permanència. Primera part travada que va acabar sense gols tot i que cada equip va disposar d'una bona opció per obrir el marcador; pel costat riberenc va ser Lucas Martínez qui va poder avançar l'Hospi amb un xut que marxava fregant el pal (25') mentre que a l'Espanyol, un sempre actiu Erik tenia el gol a les seves botes però el seu xut s'acabava estavellant a la xarxa lateral de la porteria defensada ahir per Fabián. A la represa, els riberencs posarien una marxa més a la recerca de la victòria i tindrien el gol en dues accions gairebé consecutives: primer Ricard perdonava un u contra u davant Moha, que enviava la pilota a córner (60') i, acte seguit, Lucas Martínez rematava de cap però tornava a trobar-se el meta espanyolista (61'). També Fabián treia una gran mà per evitar el gol d'Erik (64'), però tres minuts després no estaria tan encertat per evitar el 0-1, obra de Marc Navarro. El gol deixaria estabornit un Hospi que va veure com l'Espanyol B gaudiria d'ocasions clares per eixamplar el marcador (com ara un travesser d'Óscar), però seria finalment Èric Gràcia qui tancaria el partit amb el 0-2 definitiu. 

A dos jornades per acabar, si l'Hospi vol ascendir necessita guanyar els dos partits que li resten i esperar que el Mercantil també perdi els seus enfrontaments davant Lleida Esportiu i Badalona B. Per la seva banda l'Aleví A que dirigeix Michael Noves va finalitzar ahir la competició derrotant el Manresa per 5-1. Els bagencs, tercers classificats, no van poder fer res davant d'un Hospi superior en què Mamadouba Soumah va destacar amb quatre gols (l'altre gol de l'Hospi el va fer Stephen). Amb aquesta nova victòria l'Hospi posa punt i final a una bona temporada que els ha permès sumar 56 punts fruit de 18 victòries, 2 empats i 10 derrotes; l'Hospi ha fet 118 gols (tercer equip més golejador de la Lliga) i n'ha encaixat 68.Precisament amb els quatre gols d'ahir, Mamadouba Soumah es confirmava com el màxim golejador de l'Hospi amb 38 gols; de fet, el riberenc és el tercer màxim golejador del grup. Aquesta tarda (19:30), l'Aleví B també es posarà al dia amb el seu partit a l'Estadi davant el Mercantil.

Fitxa Tècnica

Juvenil A: Fabián, Marc, Lucas Martínez, Lucas del Campo (Codina, 68'), Casares, Roger (Joel, 65'), Iván García (Xavi Muñoz, 46'), Hamed, Monsó (Cunillera, 46'), David García i Ricard.

Espanyol B: Moha, Marc Navarro (Joel, 68'), Erik, Gonzalo, Óscar Melero, Marc Manchón (Óscar Villanova, 75'), Adrià, Patrick, Chávez (Èric Gràcia, 65'), Óscar Melendo (Rafa, 84') i Adrián.

Gols: 0-1 Marc Navarro (66'); 0-2 Èric Gràcia (79').

Àrbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico. Ha amonestat els visitants Marc Manchón i Óscar Villanova.

Incidències: partit corresponent a la 31a jornada del grup 7 de Lliga Nacional Juvenil celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant poc més d'un centenar d'espectadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada