Etiquetes

24/5/14

Passarem! | CE l'Hospitalet - Cádiz CF (diumenge, 12:00 hores)

Menys de 24 hores. S'apropa un altre dia gran a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. Són molts els partidassos que ha viscut aquest escenari al llarg dels darrers cursos i aquest 25 de maig el duel contra el Cádiz opta, també, a afegir-se a aquest llistat. Després del 0-0 al Carranza, el duel contra els gaditans és més finalíssima que mai. Guanyar o guanyar: l'empat no servirà llevat que condueixi a una taquicàrdica tanda de penals i la derrota, evidentment, també posaria punt i final a una temporada brillant d'un Hospi que ha remuntat com ningú per obtenir el premi d'aspirar, per segon any consecutiu, a l'ascens a la Lliga Adelante. Novament, els riberencs s'agafen a la il·lusió per superar el Cádiz, però també al bon partit que van fer diumenge a Cadis i que ha de ser el camí per avançar ronda demà al migdia. Al davant, un rival amb més pes en l'aspecte social, econòmic o esportiu, però que a dia d'avui és tant de Segona B com l'Hospi. Diumenge ja es va demostrar que els aficionats no guanyen partits, però demà l'Estadi ha de presentar el millor aspecte possible, ni que sigui com a homenatge a la gran temporada que ha un equip que semblava mort fa poc més de mig any. Per això, i per més coses, passarem!

El Cádiz
Els gaditans van tancar el partit d'anada amb contrarietat. D'una banda, pocs esperaven no guanyar el partit contra l'Hospi en un Carranza que va presentar un gran ambient. Sobre la gespa, però, els riberencs van saber tallar les ales ofensives cadistes, que amb prou feines van crear ocasions clares de perill sobre la porteria de Craviotto. I és que com bé reconeixia Antonio Calderón a la roda de premsa posterior, "el 0-0 havia estat el resultat menys dolent possible". Tot i això, el favoritisme i la obligació encara recau sobre un Cádiz que segueix confiat en les seves possibilitats i que durant tota aquesta setmana també ha preparat el partit a consciència. Això sí, el tècnic andalús ha optat per donar una importància relativa al fet que el partit de tornada es disputi sobre gespa artificial, una superfície que enguany no ha donat massa bon resultat al Cádiz. En aquest sentit, ahir divendres els gaditans s'exercitaven sobre una superfície similar a les instal·lacions que la Universidad de Cádiz té a Puerto Real.

Avui el Cádiz ha fet el darrer entrenament abans de viatjar, aquesta mateixa tarda i en avió, cap a Barcelona. Allà els gaditans hi passaran la nit prèvia al duel de demà amb la incògnita del concurs d'Andrés Sánchez. El lateral esquerre encara arrossega molèsties i serà dubte per demà; per la seva banda el central Josete, substitut seu diumenge al Carranza, sembla que compta amb l'alta mèdica i podrà participar demà com a titular si Andrés no està del tot recuperat. D'aquesta manera, Tomás és l'única baixa confirmada per bé que tampoc sembla que Jorge López estigui en condicions d'entrar demà a la llista de setze que disposi Antonio Calderón. Com a l'Hospi, el dubte resideix en el plantejament de partit que faran els gaditans. El Cádiz es marca com a objectiu fer un gol que posi l'eliminatòria coll amunt a un Hospi que haurà d'arriscar més que a l'anada per la seva condició de local.

L'Hospi
Tranquil·litat i confiança. Aquests són dos dels ingredients que han amanit la setmana d'un Centre d'Esports l'Hospitalet que dilluns, només aterrar (amb una mica de retard) en territori català es dirigia cap a l'Estadi per fer una petita sessió de recuperació. Descans dimarts i retorn al treball dimecres per enllaçar una sèrie de quatre sessions que ha acabat fa un parell d'hores. Tot a punt, doncs, perquè l'equip afronti l'enèssima final del curs. Això sí, demà serà una final de debò, a cara o creu. Després del 0-0 de l'anada tot pinta que als riberencs només els valdrà la victòria per passar de ronda. Això sí, l'equip ha treballat durant tota la setmana conscient de les possibilitats d'eliminar el Cádiz i fer una passa més cap a l'ascens. Una setmana que ha transcorregut som si d'una partida d'escacs a distància es tractés, buscant encertar el plantejament del Cádiz (i viceversa).

No s'espera que el Cádiz prengui excessius riscos, conscient que un gol pot fer molt de mal a l'Hospi. En aquest sentit, els riberencs no embogiran més del necessari en un partit que es pot fer ben llarg i en què l'encert (més que mai) resultarà determinant. Afortunadament, Kiko Ramírez podrà dissenyar per tercera jornada consecutiva l'onze i llista de convocats que cregui convenient, ja que torna a comptar amb els 22 jugadors en perfectes condicions. En aquest aspecte, Juan Manuel Viale rebia l'alta mèdica a mitjans de setmana, després de l'ensurt que va tenir lloc diumenge al Carranza i que va suposar la pèrdua momentània del coneixement per part del central argentí. Viale, si no hi ha sorpreses, ocuparà el seu lloc a l'eix de la defensa juntament amb Ismael Moyano. Els dubtes, veure si Ramírez torna a optar pel tàndem Hammouch-Peque a la dreta o si reformula l'atac introduïnt una referència més clara com pot ser Iban Salvador.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CÁDIZ CF
Diumenge, 25 de maig - 12:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
1a eliminatòria del playoff d'ascens a la Lliga Adelante - Partit de tornada 

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Lucas, Pol, Provencio, Aridai, Peque i David Haro. 

Possible onze del Cádiz: Sergio Aragoneses, Ceballos, Tena, Fran, Andrés Sánchez, Luque, Garrido, Migue, Dioni, Airam i Juan Villar. 

Àrbitre: Iván González González (Illes Balears).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada