Etiquetes

4/5/14

#2bg3 | Els comptes del descens

Mestalla i Estadi Municipal d'Olot seran els dos camps on es decidirà la lluita per evitar el descens a Tercera. Amb els marcadors d'aquest migdia, la lluita per la permanència ha quedat bastant clara. Ahir dissabte, el Levante B no passava de l'empat contra el Llagostera (1-1) i confirmava el seu descens matemàtic a Tercera Divisió. Aquest matí l'ha acompanyat el Constància, que tampoc no ha passat de l'empat sense gols a Magaluf davant l'Atlètic Balears (0-0). Els d'Ignasi Llompart, tot i encadenar cinc partits sense perdre, baixen també a Tercera Divisió. Per la seva banda, el Sant Andreu ha aconseguit la salvació absoluta sense jugar, gràcies a la derrota del València Mestalla per 4-2 al camp de l'Espanyol B. D'aquesta manera, seran només dos els equips que es juguin una plaça de promoció de descens i una altra de descens directe diumenge vinent: Mestalla i Prat. Els potablava han perdut per 0-1 contra l'Alcoyano i ara ho tenen realment complicat per poder arribar a la 16a plaça.

LA CALCULADORA DEL DESCENS
1 plaça de promoció de descens + 1 lloc de descens directe


València Mestalla
88,9% de casos favorables per jugar promoció de descens

Els comptes són fàcils: l'única combinació que descendeix els de Curro Torres és perdre contra el Sant Andreu diumenge vinent a Mestalla (l'equip hi torna 12 temporades després) i que el Prat guanyi a Olot. La resta, deixa el València Mestalla en llocs de promoció de descens.

AE Prat
11,1% de casos favorables per jugar promoció de descens 

Per tant, el cas del Prat és just el contrari: l'única opció que té per no baixar directament i jugar la promoció és guanyar al camp de l'Olot i esperar que el València Mestalla perdi a Mestalla contra un Sant Andreu que ja està salvat de tot perill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada