Etiquetes

8/9/10

L'Hospi, segon al Trofeu Sergi Barjuan.

Imatge: Mundo Deportivo
El Centre d'Esports Sabadell s'ha emportat aquest vespre la 9a edició del Torneig Sergi Barjuan a Les Franqueses del Vallès, gràcies sobretot al triomf que els arlequinats han sumat en el primer partit del triangular davant el quadre local per 1-2. Un Hospi de circumstàncies ha acabat empatant tots dos partits, i és que sense anar més lluny, ha estat el Juvenil A el que s'ha enfrontat al CF Les Franqueses en un partit que ha acabat amb empat (1-1). Al darrer partit, els d'Ángel Pedraza han estat incapaços de superar el Sabadell, també de Segona Divisió B, tot i haver gaudit d'un parell ocasions per endur-se el triomf i el torneig.

El triangular començava a les set de la tarda amb l'encontre que enfrontava l'equip amfitrió, de Primera Territorial i el CE Sabadell, que dirigeix Lluís Carreras. Els arlequinats s'han avançat ben d'hora al marcador gràcies a un gol d'Aitor (2'). No ha estat fins al final del minipartit que hi ha tornat a haver novetats; tot i que els sabadellencs comptaven amb gran part de jugadors de la primera plantilla, han estat els locals els que han anivellat el partit a cinc minuts del final. Tot i això, Marc Fernández ha acabat imposan la lògic i ha fet pujar l'1-2 definitiu al marcador. Posteriorment, a la tanda de penals per tal de decidir possibles empats finals, els del Vallès Oriental s'han imposat al Sabadell.

En el segon partit, el CE L'Hospitalet s'ha enfrontat a Les Franqueses amb un onze inicial format íntegrament per jugadors del Juvenil A. Amb tot, han estat els locals els que s'han avançat al marcador amb la conseqüent sorpresa generalitzada. Però la sort ha tornat a donar l'esquena als homes de Lluís Bach, que han vist com aquest 'especial' Hospi empatava al darrer minut del partit, i de penal, gràcies a un gol d'Ernest que situava l'1-1 a l'electrònic. Així, els locals quedaven sense opcions per endur-se el seu torneig i obligava l'Hospi a derrotar el Sabadell en el tercer i últim emparellament. A la tanda de penals corresponent, Roberto Aguado s'erigia com a gran protagonista en aturar fins a quatre penals que, òbviament, donaven la victòria a la tanda fatídica als riberencs.

Imatge: Mundo Deportivo
Finalment, els dos equips de Segona B s'han vist les cares per decidir el guanyador de la novena edició d'aquest torneig. Han estat finalment els arlequinats els que s'han endut el gat a l'aigua, tot i que l'Hospi, que en aquesta ocasió ha presentat una alineació formada majoritàriament per jugadors del primer equip, ha plantat cara i ha gaudit d'alguna ocasió per fer pujar 1-0 al marcador. I és que en aquesta alineació ha estat una de les anècdotes de la nit, ja que amb l'Hospi, formant parella d'atac amb Eloi Fontanella, ha jugat Marc Pedraza, fill del tècnic riberenc. Marc, que actualment es troba sense equip després de rescindir el seu contracte amb el RCD Espanyol, es troba entrenant amb l'equip que dirigeix el seu pare (i també representant). Pel que fa al partit, primer Cristian Alfonso mitjançant un xut llunyà i després Eloi Fontanella, amb el cap, han provat sort, però en totes dues accions s'han trobat amb una bona intervenció del madrileny David De Navas. Al final, l'empat a zero definitiu ha deixat l'Hospi com a segon classificat del torneig i amb no males sensacions abans d'encara la recta final de la setmana i el duel de la tercera jornada de lliga davant el Benidorm, diumenge vinent a les 7, a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet.

FITXA TÈCNICA
3r partit

CE SABADELL: De Navas, Chapi, Mikel, Pagès, Àlex, Juvenal, Puigdollers, Fito, Isaac, Eneko i Hiroshi.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Moussa, Manu Viale, Iván, Manel, Toni Velamazán, Ceballos, Cristian Alfonso, Eloi Fontanella i Marc Pedraza. També va jugar: Poño.

Àrbitre: Federico Campos. No va ensenyar cap targeta.

Incidències: torneig disputat al Camp Municipal de Futbol de Les Franqueses del Vallès. 9a edició del Trofeu Sergi Barjuan, actual entrenador del Juvenil B del Barcelona, rival del Juvenil B de l'Hospi a Lliga Nacional. Uns 200 espectadors a les grades (segons Mundo Deportivo). Presència a la llotja del president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals. La recaptació íntegra del triangular d'aquest vespre la rebrà directament el CF Les Franqueses, així com els ingressos del torneig previ en què els locals van imposar-se al Llerona i al Bellavista Milán. A l'Hospi, nombrosos jugadors del primer equip no han participat d'aquest 3x1: Dani Planchería, Iván Hammouch, Lucas Viale, Barón, Óscar Álvarez, Rubén García, Cristian Gómez, Jordi Martínez, Cirio i Lobato.

2n partit

CF LES FRANQUESES: Antonio, Serrano, Reduán, Luis, David Vidal, Romo, Víctor, Albert, Vizuete, David García i Pedro. També van jugar: jugaron: Mora, Bernat i Samba.

CE L'HOSPITALET: Roberto, Isaac, Poño, Iván, Éric, Jandro, Pol, Didac, Ernest, José i Castillo. També va jugar: Alguer.

Gols: 1-0, Albert (43'); 1-1, Ernest (45', penal).

Àrbitre: Jordi Pertegal Méndez. Va expulsar el local Serrano (45').

1r partit

CF Les Franqueses:
Rubén, Serrano, Reduán, Bernat, Planas, Romo, Víctor, Albert, Vizuete, David García i Carlos López. També van jugar: Mora, Lozano, Pedro i David Vidal.

CE Sabadell:
Oriol, Chapi Arnau, Pep Pagès, Agustín, David Bermudo, Juanjo Ciércoles, Jordi, Alberto Manga, Raúl, Marc Fernández i Aitor.
Gols: 0-1, Aitor (2'); 1-1, Bernat (40'); 1-2, Marc Fernández (42').
Árbitre: Jonathan Mesa. Sense targetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada