Etiquetes

8/9/10

Aquesta nit, IX Trofeu Sergi Barjuan

El CE L'Hospitalet disputarà aquesta tarda a Les Franqueses la novena edició del Trofeu Sergi Barjuan que es disputarà al camp municipal d'aquesta localitat del Vallès Oriental. Els de Pedraza s'enfrontraran, en format 3x1, al conjunt local (CF Les Franqueses) que milita al grup 4 de Primera Territorial i al CE Sabadell, rival dels riberencs al grup tercer de la Segona Divisió B. Seran els dos equips vallesans els encarregats d'obrir foc a partir de les set de la tarda, mentre que l'Hospi tancarà el torneig enfrontant-se primer a Les Franqueses (8 del vespre) i posteriorment al Sabadell de Lluís Carreras (9 del vespre). Està previst que Ángel Pedraza pugui donar minuts als homes menys habituals en una convocatòria en la que possiblement hi estiguin inclosos alguns jugadors del Juvenil A, que dissabte vinent (13:00 hores) viatgen a Palma de Mallorca per visitar el Mallorca a la segona jornada de la Divisió d'Honor Juvenil. El primer equip, que ha entrenat aquest mateix matí, prepara el duel de diumenge a les 7 de la tarda contra el Benidorm, amb l'objectiu de sumar la primera victòria a la lliga.

El Juvenil B debuta amb derrota a Lliga Nacional
Crònica, fitxa tècnica i imatges de Ràdio Sabadell

Pau Vituri / Les jugades d'estratègia, decisives. El nou Club Esportiu Mercantil de Josep Tort s'ha estrenat a la Lliga Nacional Juvenil amb una victòria contra el juvenil 'B' del Centre d'Esports L'Hospitalet (3-2). Els homes de 'Lolo' Alonso s'han avançat al minut 22 després d'una errada defensiva del conjunt mercantilista però, quan pitjor pintaven les coses pels del barri de Gràcia, dues jugades d'estratègia han donat la volta al marcador. A la represa, el Mercantil ha ampliat diferències després d'un golàs de vaselina d'Enric i ja a les darreres accions del partit, L'Hospitalet 'B' ha situat el 3-2 definitiu. D'aquesta manera, el conjunt que dirigeix Josep Tort suma la primera victòria de la temporada i els primers tres punts just una setmana abans del derbi al camp del Terrassa de l'ex del Mercantil, Paco Moreno. Abans, però, els blau-granes disputaran dimarts el seu últim partit amistós contra el Badia.

Tot i la victòria, els homes de Josep Tort han hagut de suar de valent per remuntar un partit que se'ls hi havia posat coll amunt a la primera meitat. L'Hospitalet 'B', que debutava avui a la Lliga Nacional Juvenil, ha estat el que ha sortit al Municipal de Gràcia amb menys tensió i ha gaudit ja als primers minuts d'algunes oportunitats per obrir el marcador. Fruit d'aquesta pressió i el bon joc dels jugadors riberencs, ha arribat el primer gol dels homes de 'Lolo' Alonso després d'una errada col·lectiva de la defensa mercantilista. El visitant Héctor s'ha plantat tot sol davant la porteria de Lluri després d'un servei llarg i no ha tingut cap problema per a superar el porter mercantilista.

Reacció del MercantilAmb l'Hospitalet 'B' dominant el partit, el Mercantil ha tingut un cop de sort i en una jugada aïllada a pilota aturada, Joserra ha aconseguit fer pujar la igualada al marcador al minut 35. Aquest gol ha proporcionat ales als de Josep Tort, que han estirat les línies i han donat la volta al resultat després d'una altra jugada a pilota aturada -en aquest cas un córner- que Mallen ha rematat lliure de marca al segon pal. Després del descans, el Mercantil ha controlat el partit a plaer i als set minuts ha posat terra de per mig amb una gran jugada personal d'Enric que ha culminat amb una vaselina perfecte. Amb aquest gol, el conjunt blau-grana s'ha limitat a defensar el marcador tot i que no ha pogut evitar que el Centre d'Esports L'Hospitalet 'B' retallés diferències amb un gol de Roberto Ochoa als últims minuts i que es visquessin uns instants de patiment. Al final, però, 3-2 definitiu i els primers tres punts de la temporada s'han quedat a Sabadell.

FITXA TÈCNICA

Club Esportiu Mercantil:
Lluri, Lolo, Ángel, Mallen, Aitor, Arnau, Soto (Álex, 90'), Joserra, Enric (Boada, 83'), Pepo (Toni, 77') i Marroco (Chipi, 45').

Centre d'Esports L'Hospitalet 'B': Robert, Carlos, Quim (Heras, 68'), Daniel (Ríos, 75'), Sergio, Robinho, Baena, Cano, Roberto Ochoa, Héctor (Nícor, 68') i Marc (Over, 75').

Àrbitre: Albert Ávalos Martos. Ha amonestat els locals Aitor (27'), Chipi (73') i Joserra (79'), i el visitant Heras (90').

Gols: 0-1 Héctor (22'); 1-1 Joserra (35'); 2-1 Mallen (42'); 3-1 Enric (52'); 3-2 Roberto Ochoa (88').

Incidències: Últim enfrontament del Club Esportiu Mercantil al Municipal de Gràcia. El partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Nacional Juvenil suposarà el debut del conjunt blau-grana al camp d'Arraona-Merinals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada